Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחי הלך הראש מנוע לפני יומיים (במזל טוב!). הוא התקשר אלי להודיע לי. הרכב הוא דייהו סופר רייסר שנת 96 או 97. מה יכול לגרום לזה? לאוטו יש בסביבות ה120000 קילומטר. אחי אומר שזה בגלל עייפות החומר. אני לא מדען, אבל אני משער שמנוע 1500 אמור לחיות קצת יותר מזה.

מה לדעתכם יכולה להיות הסיבה האמיתית? אשתו לא יודעת לנהוג בשיט, אבל אני לא חושב שזה עד כדי כך גרוע.

בדרך כלל האוטו הזה היה די תקין, חוץ מבעיות עם החלונות חשמל.

פורסם

לדוד שלי הלך הראש באותו רכב בגלל הטיימינג

נראה לי הכי הגיוני

לי הלך ראש מנוע בגלל מי ברז.

נראה לי הכי הגיוני. :roll:

השאלה היא מה זה "הלך הראש".

האם נקרע טיימינג, וברזל פגש ברזל?

האם קורוזיה אכלה את מעברי המים?

או שאולי גומיות שסטומים גמרו את החיים?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לא נתקלתי במכוניות מודל 96 והלאה שהלך ראש מסיבת עייפות חומר.

זה לא הגיוני במיוחד כאשר האוטו עשה רק 120.000 ק"מ.

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
לא נתקלתי במכוניות מודל 96 והלאה שהלך ראש מסיבת עייפות חומר.

זה לא הגיוני במיוחד כאשר האוטו עשה רק 120.000 ק"מ.

בברכה דוד.

להזכירך, קצת עודף חום, ועייפות החומר מראה את פרצופה המכוער... :wink:

לקרוב משפחה יש דייהו נקסיה מודל 97 עם קילומטרז' דומה. עשה ראש מנוע לפני ארבעה חודשים. לא שאלתי למה.

פורסם

ארנון ידידי להזכירך, עודף חום,גם ללא עייפות החומר מראה את פרצופו המכוער... :wink:

בוא נסכים שברוב המקרים במודל הנזכר,הבעיה אינה עייפות חומר.

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

אין מצב שזה עייפות חומר. היה לי אותו רכב שנת 94 ו עבר 230 אלף ולא התקלקל לו ראש מנוע ולא מנוע ולא כלום, תלוי איך אתה נוסע ואם אתה עושה טיפולים בזמן

Daewoo racer 94, Citroen Volcane 2.0 , Alfa Romeo 33 1.7 16V

WhatNext?

פורסם

שסתומים עקומים, דליפות, אטם ראש, סדקים, עוותים, פגמים אחרים מה קרה שם?

בואו לא נגיב יותר בשרשור הזה עד שלא נבין בדיוק מה זה בדיוק הלך ראש מנוע, ולאחר שנקבל מידע בעל ערך זה, נוכל לתת את חוות דעתנו המקצועית.

• תוכן חדש...