Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אזהרה - בור ביוב פתוח באיילון.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי עכשיו מאפקה לרמת גן ובאיילון בערך מול תחנת הרכבת "אוניברסיטה" יש בור ביוב פתוח בנתיב הימני - ראו הוזהרתם :)

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

ושלשום מישהו כתב על בור בנתיב הימני בהמשך, בדרך לירושלים...

אוף, עכשיו אני מבין למה כולם בנתיב השמאלי כל הזמן!!! :?

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
ולמה לא להתקשר למשטרה ולהודיע להם?

כי לא אכפת להם מכלום !

ואני ביישן.

אחי תגיד שלא אכתפת לך מכולם ופשות שאתה לא רוצה להלשין :lol::lol::lol:

POWERD BY C....

פורסם
תגידו מה עושים באמצע איילון מקיבוץ גלויות צפונה ?! רכבת? :shock:

אם אני לא טועה מוסיפים עוד מסילה ע"מ שיוכלו להגדיל את נפח התעבורה בציר שהוא אחד מהצירים המרכזיים ביותר של רכבת ישראל.

בהשווה לעולם הרכב זה כמו להרחיב את כביש מס' 4 או משהו

פורסם

חשוב מאוד להודיע על מפגעים כאלו.

לא מזמן נסעתי על איילון ונפל משהו ממשאית כנראה שחסם נתיב אמצעי. טלפון למוקד העירוני שהפנו אותי לבקרה של נתיבי איילון. שעברתי שם שעה אח"כ זה כבר לא היה. אפשר למנוע תאונות על ידי טלפון קטן. הביישנות פה לא במקום...

פורסם

במוקד העירוני שלנו כבר מכירים את הקול שלי נראה לי...

לפחות פעם בשבוע-שבועיים יוצא לי להתקשר.

אני מעיר את תשומת ליבם לכל מפגע - בור בכביש, צינור השקיה שמשקה כביש, פגר של חתול, מכולת זבל עקומה שחוסמת כביש, תאורת רחוב כבויה - הההההכל.

ולמה? כי אני משלם מכספי הדל ארנונה תמורת שירותים מסויימים. ולפעמים לא מקבל אותם בגלל חוסר ידיעה של הרשות. אז אני טורח טרחה קטנה מאוד ומיידע אותם.

ותתפלאו כמה מהר ויפה מסדרים דברים כאלו. ובמוקד של עיריית ראשון אפילו טורחים ומחזירים לי טלפון לדווח שהמפגע תוקן ולהודות לי.

מה יש? תפגינו קצת אזרחות טובה ותזכו לסביבה נעימה יותר.

• תוכן חדש...