Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי ההתקנה אם יש דרייברים לא מזוהים יש אפשרות לעשות עדכון דרייברים און ליין.

ברוב המקרים הוא ימצא את הדרייבר המתאים.

חוץ מזה שגם יש סיכוי טוב שהדרייברים שיש היום לך יתאימו לויסטה.

תנסה ותדע.

פורסם

לי יש ניסיון של יומיים עם הויסטה (32BIT), לא רעה בכלל. הבעיה עם הדרייברים התעוררה דווקא עם משהו בסיסי כמו כרטיס הרשת של 3COM, די הזוי לדעתי, אבל דרייבר של XP פתר את הבעיה.

מלבד זאת אין באגים שמצאתי למרות שחפרתי כל היום והמחשב הוא חלק מדומיין.

רק דבר אחד מפריע ולא מצאתי דרך להתגבר עליו; יש הודעת אבטחה עם כל תוכנה שפותחים והיא מונעת אפילו מהאנטיוירוס מלפעול, לא מצאתי איך לטפל בחלק הזה של האבטחה.

חוץ מהבעיות הנ"ל, אני לא רואה סיבה לא להתקין את הויסטה, בטח שלא לחכות שנה - אפילו מנהל הרשת שלנו אמר לי שלא כדאי ואין טעם ובלה בלה בלה, אחרי כשעה כבר היה מותקן אצלו...

בריאות לכולם!

פורסם

אני עובד עם הויסטה גרסת סופית,כבר כמעט שבועיים וחצי.

וזה תענוג.

אני נמצא עם גרסת ה 32 ולא 64.

רציתי לדבר לגבי דרייברים שעליהם נפתח הנושא.

העידכונים של הוויסטה מצאו לי דריברים לכל דבר שניסתי להכניס למחשב!

זה פשוט תענוג,הקץ לחיפוש דריברים!

הויסטה ממש לא מלא באגים.שונה מאד מהפיכספי.

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

פורסם
רק דבר אחד מפריע ולא מצאתי דרך להתגבר עליו; יש הודעת אבטחה עם כל תוכנה שפותחים והיא מונעת אפילו מהאנטיוירוס מלפעול, לא מצאתי איך לטפל בחלק הזה של האבטחה.

תוריד את זה בusers

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

בעיה ששכחתי אחרי כל ההכנות.

זה כונן די וי די :( יש לי צורב וסידי רום רגיל במחשב

צריך להתקדם לדי וי די או מקסימום בשביל ההתקנה אני אקח מחבר ויחזיר לו

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

לא הבנתי מה הבעיה עם ה DVD? כונן רגיל של CD היה מספיק טוב אצלי בהתקנה.

לא מצאתי ב USERS, ב SERVER2003 גם יש את זה ואכן בחשבונות משתמשים אפשר להוריד את זה, בויסטה לא מצאתי.

מישהו פה כבר עבד עם החלונות התלת מימדיים?

בריאות לכולם!

פורסם

ה64 בא עם דיסק די וי די הוא תופס הרבה יותר מדיסק רגיל

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
אני מניח שיש לך נסיון רב (של מקסימום חודש וחצי) של עבודה אינטנסיבית בוינדוס ויסטה המלא.

חבל שאתם סתם זורמים עם המים ואומרים את מה שכל המדינה אומרת לפני שהיא בודקת את הויסטה.

לא ניכנס לזה שאני עוד בבטא נדהמתי כמה אין באגים (ישנם מעטים, בכל זאת גרסאת בטא, צריכים להגיד תודה שהיא יצאה בכלל) וכמה קל לעבוד פה, בגרסה המלאה אני פשוט מנסה לחפש את הבאגים ולא מוצא. מה שבטוח זה שאין לך נסיון רב עם הגרסה המלאה כמו שאין לאף אחד בעולם מכיוון שהגרסה המלאה יצאה לפני חודש וחצי בערך. מי שעובר לויסטה לא חוזר לXP זה בטוח (בתנאי שהוא באמת יודע להשתמש בתכונות).

מה שכן גם מומלץ מאוד לעבור ל OFFICE 2007, מהפכה שלמה.

אני משתמש ב RC1 מהיום שזה יצא, וב ULTIMATE FINAL מהיום שזה יצא .. אז סלח לי אם אני לא "זורם עם הים"

בכל אופן בויסטה יש הרבה באגים יחסית לווינדווס שאנשים ישלמו מיטב כספם בשבילו

ועדיין גרסאת 64 ביט אין שום שימוש בזה כרגע.

פורסם
לא הבנתי מה הבעיה עם ה DVD? כונן רגיל של CD היה מספיק טוב אצלי בהתקנה.

לא מצאתי ב USERS, ב SERVER2003 גם יש את זה ואכן בחשבונות משתמשים אפשר להוריד את זה, בויסטה לא מצאתי.

מישהו פה כבר עבד עם החלונות התלת מימדיים?

אתה מדבר על UAC

כאן תמצא הסבר קצר:

http://hwzone.co.il/articles/vista/4/

פורסם

התקנתי אותה אי איזה רענון.

שום דרייבר לא היה צריך הוא מצא לבד הכל רק עכשיו מה שנשאר לי זה לחשוב איך אני עובד במודם שלי מUSB לרשת

פורסם
אני משתמש ב RC1 מהיום שזה יצא, וב ULTIMATE FINAL מהיום שזה יצא .. אז סלח לי אם אני לא "זורם עם הים"

בכל אופן בויסטה יש הרבה באגים יחסית לווינדווס שאנשים ישלמו מיטב כספם בשבילו

ועדיין גרסאת 64 ביט אין שום שימוש בזה כרגע.

אני לא רואה שום סיבה להגיד שמיטב כספם של אנשים זה 200$ או גג 400$ (לאנשים שממש חולים על מחשבים).

שים לב כמה זמן אתה משתמש במערכת ההפעלה שלך ביום וכמה כסף השקעת עליה ביחס לטלוויזיה\אוטו או כל דבר אחר.

קחו דברים בפרופורציה, אני אישית חושב שלמערכת הפעלה הייתי משלם גם 3 אלף (אישית בשבילי היא מאוד חשובה, שימוש יומיומי, תמיכה).

לעניין הבאגים, אתה מתכוונן לבאגים בוינדוס או בתמיכה בדרייברים?

אם בדרייברים אני מוכרח לציין שהחברה שמייצרת את המכשיר אמורה לספק דרייברים מתאימים, זאת לא אשמתה של מייקרוסופט בכלל.

קח לדוגמא מייצרים רכב, חברה מייצרת לו קיט טורבו, דוד קונה את הרכב ואת הקיט, משדרג ל 2007 שהסעפת שלו שונה, מה תגיד עכשיו, שהחברה שייצרה את הרכב אחראית לכך שהקיט טורבו לא מתאים לרכב החדש?

פורסם
לי יש ניסיון של יומיים עם הויסטה (32BIT), לא רעה בכלל. הבעיה עם הדרייברים התעוררה דווקא עם משהו בסיסי כמו כרטיס הרשת של 3COM, די הזוי לדעתי, אבל דרייבר של XP פתר את הבעיה.

מלבד זאת אין באגים שמצאתי למרות שחפרתי כל היום והמחשב הוא חלק מדומיין.

חוץ מהבעיות הנ"ל, אני לא רואה סיבה לא להתקין את הויסטה, בטח שלא לחכות שנה - אפילו מנהל הרשת שלנו אמר לי שלא כדאי ואין טעם ובלה בלה בלה, אחרי כשעה כבר היה מותקן אצלו...

על תאימות לדרייברים תוכל לקרוא בהודעה הקודמת שלי, ובעניין ההודעות אבטחה תוכל לבטל את זה בשניה אחת.

חפש את המונח UAC בעזרה, ותגיע לשם בשניה.

תבטל את Use user control (uac) to help protect your computer.

פורסם

בינתיים הויסטה לא מאכזבת. הרבה יותר נעימה מה XP. היום דווקא קרה לי מקרה: היה משעמם, שיחקתי 4X4 ברשת הפנימית עם מישהו וכשיצאתי מהמשחק, כל המסך היה מרוח כאילו קצב הריענון נדפק. רק בריסט הכל חזר לקדמותו.

אה, ומצאתי את הבעיה של האבטחה - באמת היה ביוזרים בלוח הבקרה, וי קטן אחד, לא יודע איך פיספסתי אותו.

בריאות לכולם!

פורסם

מה שממש מצעבן אותי בויסטה זה שהוא לא יודע איך להתעסק עם תוכנות כבדות כשזה מגיע ללהוציא אותן מהזכרון, WoW למשל לוקח לו משהו כמו 5-7 דקות עד שאני יכול להשתמש בוינדוס אחרי Alt+Tab או סגירה.

מעבר לזה, אני ממש נהנה ממנו.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

• תוכן חדש...