Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני עובר לוינדוס ויסטא 64BIT

דריברים של הכל מצאתי למעט הלוח אם שלי.

איפה ניתן למצוא אותם?

הלוח הוא מסוג אינטל עם ציפ 915 שתומך במעבד 775 קוראים לו cherikrik משהו כזה לא זוכר איך כותבים נכון

בדקתי באתר אינטל ולא מצאתי

אשמח אם תעזרו לי

תודה

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אתה בטוח שצריך דריוור ללוח אם?

שאני פירמטתי והתקנתי מחדש את הוינדוס [אומנם 98] עקב וירוס קטלני לא הייתי זקוק כלל להתקנת דריוור ללוח אם.

חוץ מזה שממליצים להתקין את הויסטה החדשה בעוד כשנה, כאשר יתוקנו כל הבאגים שיצוצו.

פורסם

הלוח כשלעצמו לא דורש דרייברים .

אתה אמור לחפש דרייברים לרכיבים שמגיעים עם הלוח - כ. קול מובנה , כרטיס רשת וכו' .

כרטיס הקול הוא של רילטק אם אני זוכר נכון , שאר הדברים מותאמים כבר במערכת ההפעלה ויסטה .

תוריד את vista upgrade advisor ותבדוק , לאילו רכיבים יש כבר תמיכה אוטומטית בויסטה .

פורסם

לא שווה להתקין כרגע את הויסטה

כל ווינדוס חדש שיוצא , מלא באגים וכו.. עדיף לחכות

לפעמים גם אין מספיק תמיכה ודרייברים מסויימים

שוב פעם עדיף לחכות איזה חצי שנה שנה!

אגב יש את הויסטה טרנספורם, שהופך את האקס פי למראה צלילים וכו. של ויסטה אם אתה כל כך רוצה את המראה החדש, אני משתמש בזה אחלה דבר וכמעט לא צורך משאבים, לא כמו הויסטה!

קישור להורדה

http://www.softpedia.com/get/System/OS-Enhancements/Vista-Transformation-Pack.shtml

פורסם

ברמת העקרון , ויסטה מעודכנת מאד בכל מה שקשור לדרייברים.

במיוחד עם לוחות ישנים (יחסית:-)) כמו שלך.

וגם אם היא נתקלת בבעיה-היא יודעת לחפש ברשת את הדרייבר המתאים.

נתקלתי בזה כשהתקנתי כרטיס SATA PCI.

הויסטה אפילו לא שאלה אותי ועבדה ברקע כשבסיום הודיעה לי חגיגית שנמצא הדרייבר.

בכל מקרה - לא תמצא דרייבר לפי השמות המוזרים שאינטל נותנת ללוחות שלהם.

חפש באתר שלהם לפי מספר הCHIP.

פורסם

כן הכוונה היא לרכיבים שבאים עם הלוח לא ללוח עצמו.

אני עובר כי הXP שלי עושה לי בעיות ואני כבר רוצה לעבור ל64BIT.

וגם בא לי שינוי אז XP 64BIT לא ממש בא בחשבון

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

XP64 לא בא בחשבון כי התמיכה בו היא אפסית ביותר מבחינת הדרייברים.

אני מקווה שבוויסטה המצב יהיה שונה לגמרי - כי עד עכשיו כל XP64 שראיתי מותקן - מצבו היה עגום ביותר.

לרוב דווקא האלתאון של AMD ד"א היה עם דרייברים טובים יותר

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
למה 64ביט ? ההבדל לא יהיה אפילו מורגש..

הויסטה 32 מספיק מלא באגים .. לא צריך גם 64 ביט על הראש :)

מניסיון ... רב..

אני מניח שיש לך נסיון רב (של מקסימום חודש וחצי) של עבודה אינטנסיבית בוינדוס ויסטה המלא.

חבל שאתם סתם זורמים עם המים ואומרים את מה שכל המדינה אומרת לפני שהיא בודקת את הויסטה.

לא ניכנס לזה שאני עוד בבטא נדהמתי כמה אין באגים (ישנם מעטים, בכל זאת גרסאת בטא, צריכים להגיד תודה שהיא יצאה בכלל) וכמה קל לעבוד פה, בגרסה המלאה אני פשוט מנסה לחפש את הבאגים ולא מוצא. מה שבטוח זה שאין לך נסיון רב עם הגרסה המלאה כמו שאין לאף אחד בעולם מכיוון שהגרסה המלאה יצאה לפני חודש וחצי בערך. מי שעובר לויסטה לא חוזר לXP זה בטוח (בתנאי שהוא באמת יודע להשתמש בתכונות).

מה שכן גם מומלץ מאוד לעבור ל OFFICE 2007, מהפכה שלמה.

פורסם

הבעייה בויסטה לעכשיו היא חוסר התמיכה של חברות תוכנה בה.

למשתמש הביתי הויסטה תתן מענה טוב-חדש ומרענן. אולם עבודה ברשת אריגונית עם VPNים מותקנים, תוכנות DATA BASE ואפילו אנטיוירוסים העבודה עם ויסטה לעכשיו מאוד מתסכלת.

פורסם

בויסטה יש באגים רבים בכל מה שקשור לחיבורי USB (דיסקים חיצוניים וKEY.)

הרבה התרסקויות והתקעויות וגם כשלים בכיבוי המחשב (לא מצליחה לכבות את התוכנות שרצות ברקע)

אבל הכי מרגיז זה שיש תוכנות מסוימות שלא מצליחים להסיר אותם.

פורסם

לא סתם כולם מתלוננים על הויסטה, ולא היה את הרעש הגדול סביבה כמו שוינדוס XP יצא.

בנתיים אין שום סיבה לעבור, אלא אם כן בא לך לשבת מול מערכת תלת מימדית יפה וקצת מוזרה, ולבלות את מחצית הזמן שלך בלחכות עד שכל הדברים הנ"ל יעלו.

אם אתה סתם רוצה להתקין מתוך סקרנות סבבה, אבל ליום יום. ממש אבל ממש לא כדאי..

אין על וינדוס 2000

Skoda Fabia 1.2TSI Sportline 2010

• תוכן חדש...