Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לנו בבית יונדאי לנטרה GLS 96 קרוב ל 7 שנים, לאחרונה הרכב עבר אליי והיתה לו משיכה בהגה מאז שקנינו אותו .

עכשיו שהוא שלי אני רוצה לסדר את זה, מצאתי את דוח הבדיקה בקניה מלפני 7 שנים וכתוב משיכה חזקה ימינה בהגה.

החלפתי עכשיו שני צמיגים קדמיים ליתר בטחון כדי לקבל תמונת מצב, אך המצב נשאר כמו שהיה.

אני רוצה מחר ללכת לעשות כיוון פרונט, כמה זה אמור לעלות ואיך אני יכול לדעת שזאת הסיבה ואני לא סתם זורק כסף?, כמה דברים שאני יכול לספר שיעזרו לכם לקבלת תמונת מצב:

לפי הרשום בדוח הבדיקה מאז-

1 נקישה בתיבת הגה -קל

2 סטיות הגה ימינה

3 כיפוף בקורת רוחב ק"ד/אח" קל

4 אלטרנטור רועש, חזק (אם מישהו יסביר לי מה הכוונה אני ישמח)

הגה מושך חזק ימינה ממש חזק אפילו ב30 קמ"ש

אם נוסעים לאט רואים שהגה זז כזה כלומר קופץ בעדינות כזאת ימינה שמאלה רעידות כאלה.

במהירות גבוהה הגה רועד ממש חזק ורק אם נותנים לרכב ללכת לכיוון שהוא מושך זה נרגע

הגה שלי לא ממורכז, כלומר לא באמצע , אם אני נוסע ישר הסמל של הרכב שבמרכז הגה כאילו מסובב שמאלה כזה.

מקווה שנתתי את כל הסימנים העוזרים, בתודה עומר.

פורסם

הרכב בן למעלה מ-10 שנים וכמעט בוודאות אני יכול לומר שלא בוצע בו מעולם כיוון פרונט(לפחות ב-7 האחרונות ע"פ הודעתך).

אז כן, רכבך זקוק לכיוון פרונט.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

7 שנים לנסוע ככה זה הזנחה!

גם שנה לנסוע ככה זה הזנחה, אני לא מבין מיילא זה רכב חברה כזה אוא אחר שלא אכפת לך ממנו

לרכב פרטי זאת הזנחה לשמע!!! אז מה עם הרכב לא היה שלך?

אני נוסע על רכב של ההורים שלי כבר קרוב ל4 שנים ואני מקבל אותו רק בעוד כחודשיים שיהיה פרטי שלי.

אני מתחזק חצי רכב (מתחקלים) ואני לא מתפשר על שומדבר שמנים,חלקים מקוריים, בדיקות תכופות לגבי מצב הפילטרים וניקיון.

שזה ה א-ב יש לך משהו לא תקין שהוא שלך או של ההורים שלך למה לא לסדר אותו??? במיוחד שזה נוגע לביטחונם האישי שלך ושל המשפחה שלך!

ברכב של הצבא אני מטפל יותר טוב מהרכב הפרטי שלך!

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

פורסם

העדפתי תאמת לאסוף כסף לעוד דברים וגם הייתי חייל ככה שלא ממש היה לי כסף לבזבז סתם על רכב.

בכל מקרה היום ניגשתי למכון של כיוון פרונט, בהתחלה החליפו בין שני הצמיגים הקדמיים אחד בשני.

לאחר מכן הבחור עשה נסיעה קצרה, לאחר מכן הרכב עלה על הליפט.

הוא הסתכל קצת ואמר לי שמסרק הגה צריך שיפוץ וזה 900 שקל לפני מע"מ, לא משנה מה שמו אמרתי לא בסדר תודה.

הלכתי למקום אחר ואני והבחור נסענו ביחד ברכב שלי שהוא נוהג סיפרתי לו על המקום הראשון והוא אמר לי שזה כיוון פרונט ולא הגה,ואם העבודה לא מצליחה לו אז שאני לא ישלם כמובן שבמידה והוא מסדר את זה אז לשלם 200 שקל!. כאילו הןא עכשיו מציל אותי ואין עוד אחרים.

הראשון רצה 180 שקל לפני מע"מ, אמרתי לו 150 אם אתה רוצה זה המחיר שאני משלם, אמר לי בסדר.

נראה לכם שהם מדברים באמת? כי כבר בא לי להישאר אם זה ככה, עזבו שהם שהם מכירים אחד את השני.

האם כדי ללכת למקום נוסף?

תאמת אם זה הסיפור ובאמת מסרק הגה וכל זה אני ימשיך לנסוע עם זה ככה כמו שנסעתי 7 שנים, אין לי כסף מיותר פשוט.

פורסם

תערוך חיפוש בפורום על המלצות למכווני פרונט וגש אליהם.

אתה יכול לחפש גם בשרשור ההמלצות באוף-טופיק.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

תאמר לאביך שצריך 150 ש"ח כדי שתוכל לישון בשקט בזמן שהם נוהגים ברכב , ובשביל שהוא ישן בשקט בזמן שאתה נוהג ברכב. זה ענין בטיחותי ואין להקל בדבר. גש למכון של הפרונטים ותאמר לו שאתה משלם לו רק אם זה יפתור את הבעיה. אם לא אז גש למקום שני. בסוף יסכימו. תשקיע קצת בחיים שלך. חבל לחסוך 150-200 ש"ח עכשיו ולשלם ביוקר אחר כך.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

אצלי היתה את אותה בעיה, משך ימינה חזק

החלפתי צמיגים (ללא קשר לזה) עשו לי כיוון פרונט ואז השתפרו הרג'קטים כשרק קניתי אותו,

לאחר מכן רק שמתי לב שמושך ימינה חזרתי לפרונט, שוב כמו אצלך ניסו להחליף בין הצמיגים בדקו לחצים.

ואחרי כל נגיעה שלהם אני עושה מבחן, אחרי זה עשו מתיחה לכל צד שמאל ושמו ב180 שקל בורג אקסנטרי שפתר את הבעיה אחת ולתמיד

עכשיו לא מושך

פורסם

סלח לי שאני מטיף בעניין,נוסף לכל נסעת 7 שנים עם צמיגים שהיו על הרכב מיום קנייתו,כלומר ישבו על הרכב איזה שנה או 2 או 3 או 4 ועוד 7 שנים שהרכב ברשותכם,משמע הצמיגים בני 10 שנים + - ,כלומר צמיגים מקוריים של הרכב, ורק עכשיו נזכרת להחליפם?!

סכנת נפשות .

לא להאמין!

פורסם

הצמיגים החולפו כל פעם בגלל שהיו נטחנים כי הרכב לא היה מכוון, עזבו שכל פעם הבאנו משומשים.

היום הלכתי לבחור ההוא שסיפרתי לכם שמוכן לעשות תיקון להגה, שבמידה והבעיה לא נפתרת יחזיר את הכסף.

עשינו סיבוב באוטו, לאחר מכן הרימו את האוטו ואני לא יודע להסביר בדיוק מה עשו אבל הוא פתח שם כמה ברגים אני חושב שזה המסרק הגה מתחתו בצדדים ובצד שני הכניס מכשיר עם לחץ אוויר ופתח כל מיני דברים אחר כך כיוון שם משהו, הוריד את האוטו בסיבוב השני הוא נסע לבד איתו וחזר אמר שהבעיה נפתרה עלה את אוטו שוב על הליפט וחיזק שם איזה משהו עם ידית כוח ארוכה כזאת.

לאחר מכן הוא ביקש שקודם אני ישלם ורק אז יצא לבדיקה אמרתי לו שאם הוא רוצה שהבן שלו ילך איתי וניסע ביחד, הבן עובד שם, הוא לא רצה קודם אמר לי לשלם, סגרנו על 150 שקל בסוף.אתמול זה התחיל ב 200.

נסעתי עם האוטו והגה כבר היה במרכז , עשיתי סיבוב והרגשתי שאם אני מכוון שאת האוטו קצת שמאלה אז הוא נסחף לשמאלי ואם אני עושה את זה לימני אז הולך לימני , חזרתי אליו ונסענו ביחד עם נהג נסענו בכביש די משובש באזור תעשייה והוא הראה לי שהוא עוזב את הגה והרכב נוסע ישר וכן אולי זה היה פסיכולי אצלי אבל היה בסדר.

יש לציין שהגה עכשיו מסותבב בצורה הרבה יותר קלה מלפני העבודה וזה הגה כוח אבל מרגישים יותר קלות לסובב.

הוא חוזר למרכז ואני לא יודע נראה לי שבסדר, בקשר לרעידות בהגה הוא אמר לי שזה טיפול בפני עצמו ואין קשר למה שהוא עשה. אני רוצה לציין ששאלתי אותו למה הוא עושה בדיקה בלי המחשב והוא אמר לי שזאת בדיקה יקרה יותר ואם אני רוצה אז אני צריך ךלשלם יותר, ראיתי גם שהוא השתמש במטר כדי לבדוק את המרחקים מגלגל לגלגל אחרי הנסיעה ולפני כדי לראות אם המרחק מאוזן. בקבלה כתוב, כיוון סרן קידמי.

מה אתם אומרים ?

איך אני יודע מה זה מצב נורמלי אני לא רגיל לנסוע בצורה נורמלית באוטו, שאלה אם אני נוסע על 70 ועוזב את הגה ואנחנו על כביש ישר , הרכב אמור לסטות לאיזה צד הוא להיות ישר בול?

למי ששאל מקודם באחת התגובות אם הגה זז בזמן הסטייה אז כן הגה מסתובב ביחד עם האוטו , כלומר לפני התיקון וגם עכשיו עם עוזבים לכמה זמן.

פורסם

השאלה שלי היא כזאת, עשיתי כיוון פרונט ואני עדיין מרגיש משיכה נאמר לי בשני מקומות שיש לי חופשיים בהגה משהו כזה, עכשיו ישבתי במזדה 3 של אמא שלי שזה אוטו חדש כלומר נקנה מהחברה בזמן שהרכב היה בחנייה אני מסובב את הגה ימינה ושמאלה שהרכב מכובה אין את החופשיות הזאת כמו שלי יש, שאני מזיז ימינה ושמאלה ועוזב אצלי יש רעש כזה מהגה וזה נשמע מכיוון המסרק מלמטה חבר אמר שזה מציין חופש האם זה באמת מציין חופש? עשיתי טסט לא מזמן איך לא פסלו אותי על זה?

במידה ועשיתי כיוון פרונט ויש עוד דברים ברכב במערכת היגוי שלא בסדר אז לא יעזור רק כיוון פרונט אלה זה מחייב החלפת דברים נוספים על מנת לעצור את המשיכה הזאת ?

• תוכן חדש...