Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה עם האופל אסטרה החדשה? לדעתי זהו הרכב הכי טוב בקטגוריה שלו...

אמנם תצטרכו להסתפק במנוע 1.8 ליטר אבל עדיין מדובר ברכב בטיחותי, אמין, מהנה לנהיגה וגם - לא פחות חשוב - נראה מצויין....

a_opel_astra_0704[1].jpg

פורסם

רק אל תשכח שאין לו שוק בגרוש, והרכב בקושי נמכר.

בעקרון הוא רכב ממש יפה וטוב, רק חבל שהביקוש קטן.

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם
רק אל תשכח שאין לו שוק בגרוש, והרכב בקושי נמכר.

בעקרון הוא רכב ממש יפה וטוב, רק חבל שהביקוש קטן.

לצערי אתה לא צודק, היה לנו כבר מעל עשרה אופלים וכולם נמכרו יחסית במהירות בלי בעיות ולעתים מעל למחירון...

לאופל משומש יש שוק מצויין, הבעיה נמצאת אצל UMI שלא מעריכים ולא יודעים לשווק מוצר מצויין שיש להם... הלוואי שיקום יבואן אחר במקומם שיתן בראש לפלוצפאגן :wink:

פורסם
חבר טוב שלי קנה אחת חדשה מהחברה לפני כשנה.

מדובר ברכב נחמד מאוד, נעים לנסיעה ונראה לא רע בכלל. בהחלט שווה בדיקה.

איזה מנוע יש לרכב של חבר שלך?

פורסם

הפוקוס GHIA 2007 נוחה, מובזרת שקטה ובטוחה מהקודמת בצורה משמעותית.

גם מבחינת תמורה היא מציעה חבילה משתלמת:

סנרוף, מגנזיום, מערכת שמע מקורית של סוני עם צליל ברמה גבוהה מאד, ESP, פנסי ערפל, 6 כריות אויר וציון בטיחות של 5 כוכבים.

במחיר הוגן של 140000 ש"ח, בהתחשב בזאת שאימך היתה מרוצה מהפוקוס הקודמת, הייתי ממליץ לה לבצע נסיעת מבחן בחדשה.

בקשר לנוחות, הקודמת הייתה נוחה מאד פרט לכיסא במודל של 2002, הכסא של 2003 כבר היה טוב בהרבה.

פורסם

תודה לכולם.

היא קיבלה פוקוס חדשה בתור רכב חלופי, והיא לא רוצה אותו (אמנם הוא 1,600, אבל גודל המנוע לא אמור להשפיע על הנוחות). נראה לי באמת שנבדוק את הג'טה, את ה-307 ואת ה-C5. ונראה לי גם שהיא תרצה את ה-C5...

תודה רבה.

• תוכן חדש...