Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם..

אני רוצה לקנות לאוטו שלי רמקולים.. עכשיו הייתי היום ב- אוטו דיפוט והם אמרו לי שבשביל שיהיה לי סאונד כמו שצריך עם באסים והכל אני צריך רמקולים אחוריים טובים ולא קדמיים...

העניין הוא שאין לי רמקולים מאחורה אלה רק בדלתות מקדימה וגם הם נורא קטנים 5 ורבע אינטש.

הבעיה מאחורה זה שאין לי מדף אחורי לשים עליו רמקולים...

אז א' רציתי לדעת איפה אפשר לסדר מדף לרמקולים מאחורה..(אני מאיזור הצפון ליד הקריות חיפה)

ו-ב' רציתי לדעת על איזה רמקולים אתם ממליצים לאחורה.. אני חשבתי על משהו בסגנון של 6X9

עד 500 ש"ח... יש משהו טוב בתקציב הזה?..

תודה למגיבים..

נ.ב. יש לי רדיו דיסק של JVC kd-G401

פורסם

תגיד לחסר השכלה זה שלפני שהוא מטעה לקוחות שילמד דבר או שניים או ליתר דיוק שיפעיל את התאים האפורים במוח שלו.

ואתה צריך רק קומפוננט מקדימה.

על תרכיב שום דבר מאחורה

קרא ולמד http://www.autosound.co.il/main.asp?url=content/01-07-2002-Theory-Rear-Fill.html

פורסם
תגיד לחסר השכלה זה שלפני שהוא מטעה לקוחות שילמד דבר או שניים או ליתר דיוק שיפעיל את התאים האפורים במוח שלו.

ואתה צריך רק קומפוננט מקדימה.

על תרכיב שום דבר מאחורה

קרא ולמד http://www.autosound.co.il/main.asp?url=content/01-07-2002-Theory-Rear-Fill.html

וואלה תודה אחי ***אם הוא אחיך דבר איתו בבית*** הצלת אותי...

הוא גם אמר לי שרמקול 5.25 אינטש בקושי ישפר לי את הסאונד שיש לי עכשיו... הוא אמר שאני לא יקבל מיזה באס בכלל.. וזה סתם בזבוז כסף..

עכשיו יש אפשרות להרחיב את המקום לרמקול למשהו יותר גדול?.. יענו להתאים את זה לרמקול 6X7 אינטש?..

פורסם

מה שאתה צריך זה קומפוננט 5 ורבע טוב מקדימה,סאב ומגבר.

מתקין טוב בצפון - דני זומרשטיין (מהפורום).

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

למי שלא שמע מערכות (עם סאבים כמובן -זאת הכוונה) אז הוא לא יבין מה זה באס. באס אתה מקבל מהסאב. לא מרמקול 6X9 ולא מקומפוננט (ושאני אומר באס אני מתכוון באמת באס ולא הכוונה לבאסים של רמקול מידבאס). בגלל זה אתה לא אמור להקשיב לכל מה שאומרים לך. תקנה קומפוננט טוב מקדימה ותהנה. לאט לאט תשקיע גם על מגבר+סאב ותהיה מרוצה. מניסיון :lol: :lol: :lol: כמו כולם פה :wink: .

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
למי שלא שמע מערכות (עם סאבים כמובן -זאת הכוונה) אז הוא לא יבין מה זה באס. באס אתה מקבל מהסאב. לא מרמקול 6X9 ולא מקומפוננט (ושאני אומר באס אני מתכוון באמת באס ולא הכוונה לבאסים של רמקול מידבאס). בגלל זה אתה לא אמור להקשיב לכל מה שאומרים לך. תקנה קומפוננט טוב מקדימה ותהנה. לאט לאט תשקיע גם על מגבר+סאב ותהיה מרוצה. מניסיון :lol: :lol: :lol: כמו כולם פה :wink: .

בברכה,גיא.

וואלה תודה אחי ***אם הוא אחיך דבר איתו בבית***

באמת שאין לי כסף להשקיע עכשיו על סאב.. ואנ ייודע שזה מאוד משמעותי מבחינת הבאס אבל באמת שאין לי כסף.. אני יכול להשקיע בזוג רמקולים מקדימה עד 550 שקל ככה פלוס מינוס..

אני לא כל כך מבין בזה אז מי שיכול לכתוב על מה בדיוק אני צריך להסתכל שאני קונה את הרמקולים?. כמה וואט זה טוב?.. ואתם חושבים שזה משמעותי ללהרכיב מדף לעוד זוג רמקולים מאחורה או שרק מקדימה זה מספיק?.. ועם אני יכול באמת להרחיב את המקום של הרמקול למשהו יותר גדול?.. ומזה קומפוננט?..

פורסם
מה שאתה צריך זה קומפוננט 5 ורבע טוב מקדימה,סאב ומגבר.

מתקין טוב בצפון - דני זומרשטיין (מהפורום).

איפה הוא נמצא דני זומרשטיין?..

• תוכן חדש...