Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורס נהיגה מתקדמת...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אפשר לשפוך עוד קצת אור על הנושא בבקשה.

איפה המגרש ממוקם בידיוק?

מהו קהל היעד? (נהגי אגד, מטרודן ומטרופולין, או שיפתחו קורסים עיוניים ומעשיים גם לרכבים פרטיים ולאנשים מן השורה)

מהו התוכן שיועבר בהדרכות הנ"ל, במידה ויועברו גם לנהגים שלא נוהגים באוטובוסים?

אשמח אם תעדכן.

ד"א שאלה לא קשורה- מי מרכז את הפרוייקט של הקורסים (האמרים) בצבא מטעם מורי נהיגה?

המיכללה לתחבורה של אגד שאמורה להיפתח היא תיהיה באותה המתקונת של הביה"ס לתחבורה שהיה באשדוד.

יש לציין כי בחיפה המכללה לתחבורה כבר ניפתח ועובד יפה מאוד.

קהל היעד הוא כל מי שמוכן לשלם יתקבל.

(ניתן להיכנס לאתר אגד ומשם ללחוץ על הלשונית של המיכללה לתחבורה .)

לגבי מרכזת הקורסים -היא מרים אפינגר מבאר שבע.

ירון מאיר

פורסם

לחסרי הידע כאן- מה היית המתכונת של ביה"ס לתחבורה באשדוד?

אם אתה רואה את מירים בזמן הקרוב תמסור לה דש חם חם חם מאלון! (שאלתי כדי לוודא שמועות)

הייתי תלמיד שלה.

תודה

פורסם

ולפותח האשכול, לדעתי אתה מתבלבל - הקשר היחיד בין אלי אילדיס למנחת בערד הוא ששם הם מצלמים את הקטעים הטכניים לתוכנית, הוא לא מנהל שם בית ספר לנהיגה מתקדמת למיטב ידיעתי.

לא אמרתי שהוא פתח בית ספר לנהיגה.

אמרתי שהם מצלמים בבית ספר ההוא.

והנהג של התוכנית - און - מורה לנהיגה שם.

פורסם

אם אני לא טועה זה לא בית ספר שיש שם, אלא רק "מסלול" לצורך צילומים בתוכנית.

ה"בית ספר" שאתה רואה בטלוויזיה הוא כאשר מביאים סלבריטיז ואון מסביר להם על נהיגה נכונה - שזהו ITEM בתוכנית.

מקווה שהבנת למה אני מתכוון, בעקרון לא קיים שם שום בית ספר לקהל הרחב ומה שאתה רואה במופע המוטורי הוא מסלול קונוסים שהוקם שם לצורך צילומי הקטעים הטכניים בתוכנית בלבד.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
אם אני לא טועה זה לא בית ספר שיש שם, אלא רק "מסלול" לצורך צילומים בתוכנית.

ה"בית ספר" שאתה רואה בטלוויזיה הוא כאשר מביאים סלבריטיז ואון מסביר להם על נהיגה נכונה - שזהו ITEM בתוכנית.

מקווה שהבנת למה אני מתכוון, בעקרון לא קיים שם שום בית ספר לקהל הרחב ומה שאתה רואה במופע המוטורי הוא מסלול קונוסים שהוקם שם לצורך צילומי הקטעים הטכניים בתוכנית בלבד.

אתה בטוח? כי בתוכנית כביכול הם מגרילים שיעורי נהיגה מתקדמת עם הנהג שלהם... וגם שמעתי מעוד כמה מקורות שיש בערד בית ספר חדש

פורסם

הנהג "שלהם" הוא כמו שכבר הבנת און יעקובסון, שמעביר קורסים לנהיגה מתקדמת בבית הספר לנהיגה שלו ושל ליאור לוי, הנקרא DriveArt.

שניהם נהגי מירוצים (בקשר לבדימוס \ בהווה אין לי מושג לגבי שניהם),

כנראה שאם ראית הגרלה של קורס כזה או אחר בהדרכת און הכוונה לקורס מודרך בבית הספר, תוכל למצוא פרטים נוספים אודותיו כאן -

http://www.drive-art.co.il/

כעת אני בטוח, בערד אין בית ספר - והקורסים המוגרלים כנראה מועברים תחת בית הספר עצמו.

בערד אין מסלול מירוצים \ החלקה ומה שיש שם זה מסלול קונוסים זמני על גבי המנחת למטרת צילומי התוכנית.

במידה ואתה רוצה לסקור בתי ספר נוספים יש כאן רשימה מקיפה שמכילה גם את תוכני הקורסים ומחירים -

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2900213,00.html#n

מומלץ מאוד לעבור קורס שכזה (לאו דווקא בדרייב-ארט, אין לי נסיון אישי איתם ואני מאמין שתוכל לקבל חוות דעת על גבי הפורום בנוגע לכל אחד מבתי הספר כך שתוכל להחליט בעצמך.)

בהצלחה!

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

ממליץ בחום על דרייב ארט מנסיון (עברתי קורס אצל און לפני כחצי שנה)

לגבי מסלולים, לא עשיתי שם קורס ובעקבות הנסיון המר באירוע ה"טופ דרייבר" שלהם, כנראה שגם לא אעשה.

על ראש העין לא שמעתי, התאמנתי מס' פעמים במגרש ההחלקה באשדוד שנסגר וחבל מאוד שנסגר.

• תוכן חדש...