Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

והייתה לי העדנה לנסוע בה, היא מאיצה בשניות, אתמול יום חמישי אכיפה מקסימלית, נזהרים, שמוליק ואוסנת הרבה הנאה כן ירבו

אירית

פורסם

מדהימה, נהדרת, גם למראה עין וגם למשמע אוזן, גם בעמידה וגם כשהיא נוסעת. חבל שפספסתי את הסיור המודרך בתא המנוע... נו, מילא, בפעם הבאה. ברכות מ"האחים הקטנים" במועדון אלפא רומיאו!

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
והייתה לי העדנה לנסוע בה, היא מאיצה בשניות, אתמול יום חמישי אכיפה מקסימלית, נזהרים, שמוליק ואוסנת הרבה הנאה כן ירבו

אירית

מתי גם אני מקבל סיבוב :wink:

עוד קצת תמונות

P1120400.jpg

P1120409.jpg

P1120424.jpg

P1120449.jpg

P1120454.jpg

P1120471.jpg

פורסם
אני לא מצליח לזהות את האזור..

איפה זה ברעננה..

מן הסתם אני מרעננה.

לא שזה משנה, אבל התמונות שאני צילמתי הן מהבית קפה שצמוד ל-ZER4U, ממש על אחוזה.

פורסם
לא שזה משנה, אבל התמונות שאני צילמתי הן מהבית קפה שצמוד ל-ZER4U, ממש על אחוזה.

אביה?(טורבו?)

חח ולא סתם שאלתי כי לא הספקתי לבוא למפגש ואני מת לראות אותה..

ואני רוצה לדעת האם יש איזה רכב שאפשר להיתגאות בו ברעננה סופסוף!

A.R.T Performance

פורסם
היא מאיצה בשניות...

אירית

אני הייתי בטוח שהיא מאיצה בקמ"שים... :-P

נו שויין :-D

נראית מדהים, כשאני הגעתי כבר לא נשאר זכר אליה.

מזל שקרוב ל400 סוסים השכיחו ממני את מה שפספסתי... (והמבין יבין) :twisted:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

איזה כיף!!! הבוקר גם אני ראיתי אותה ברעננה!! (וכמעט גרמתי לתאונה מההתלהבות :oops: )

שאלה: החוק לא מחייב לרשום כאספנות רכב בן 30 שיובא אישית? כי לרכב לוחית רישוי רגילה.

תתחדש וכן יירבו.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

יש לרכב לוחית עם מספרי אספנות.

אולי לא רשום שם "רכב אספנות" וזה , חוקית, אסור.

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

שלום לכולם...

רציתי לדעת אם מישהו יכול לספר קצת על פרטי המנוע של הפרארי

מנוע?

כ"ס..?

מספר צילנדרים?

תיבת הילוכים?

וכו'...

תודה מראש....

"אל תלמד את אבא לעשות ילדים"

סוסיתא כרמל דוכס 1971

סובארו ליאונה 1600 (DL ) ידני...

פורסם

אחח...

מחמם את הלב. לא חשבתי שאתרגש כל כך מתמונת תקריב של הסוס הצוהל על מכסה המנוע.

ראיתי אותו כל כך הרבה פעמים, אבל יש משהו יוצא דופן בזה שיש עליו סוף סוף כיפה...

לצלמי הפורום - ביום שישי הבא צאו למפגש עם מכשיר הקלטה. מעולם לא היה שרשור שהתמונות לבדן כל כך לא הספיקו בו.

ואם כבר אתם שם, עוד צילומי תקריב של ה- 911 של ג'ורג'. וחמש דקות הקלטה של המנוע. נעשיתם לי מפונקים. 911S כבר שגרתית עבורכם. :-)

רציתי לדעת אם מישהו יכול לספר קצת על פרטי המנוע של הפרארי .מנוע? כ"ס..? מספר צילנדרים? תיבת הילוכים?

באדיבות ויקיפדיה. בבקשה.

פורסם

ואם כבר אתם שם, עוד צילומי תקריב של ה- 911 של ג'ורג'. וחמש דקות הקלטה של המנוע. נעשיתם לי מפונקים. 911S כבר שגרתית עבורכם. :-)

פורש לא מעניין :-) סתם סתם, הנה תהנה

P1120425%20[800x600].jpg

• תוכן חדש...