Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ואללה: מופז אישר התקנת "הקופסא הירוקה" במכוניות הח"כים.

shellcase
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

http://news.walla.co.il/?w=/90/1034648

הנה זה מתחיל.

עלות התקנה:

170 דולר*120 ח"כים = 20400 דולר.

עלות אחזקה חודשית:

8 דולר*120 ח"כים = 960 דולר כל חודש.

כל הכבוד למופז, NOT!

בזבוז כספי הציבור בשביל שהשמנים מהכנסת יוכלו לראות איך הם נוסעים? הרי לציבור לא תהיה גישה ל"מידע מסווג" שכזה!

ומה אתם אומרים?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

אוי לא!

חח אתם לא מבינים מה זה התחיל.

דבר ראשון - זה לא ישנה כלום, הרי רק לאותו ח"כ תהיה גישה לנתונים -

"נתוני הנהיגה של המכונית מועברים מהקופסה ל אתר אינטרנט מאובטח, אליו יוכל כל ח"כ להיכנס בתום הנסיעה ולבחון את נהיגתו", ולמה לעזזל שהוא יעשה את זה? הרי הוא יודע איך הוא עצמו נסע, קטע הביקורת החיצונית של הציבור חסר פה, ולא שום נאה דורש נאה מקיים, הרי כולם יודעים שבפועל זה שטויות ואף אחד לא ישנה את מנהגיו בגלל זה.

מה שאני חושש ממנו, הוא שרק לא יחליטו בעוד שנה או שנתיים לחייב התקנה של מתקן כזה ברכבים פרטיים, הרי אם הח"כים "תחת פיקוח" שכזה - למה שהציבור לא יהיה?

במידה וזה יקרה זו תהיה התחלה של נהיגה בכפייה, אני כבר רואה אנשים נוהגים נהיגה מנהלתית מאולצת,

NOT!

בעצם , זה נקרא בעיני נהיגת זקנים (עם כל הכבוד למבוגרים בפורום :lol: , תקנות המהירות שבישראל מזמן מיצו את עצמן ביחד עם ה GROOVE של שנות ה 70 :twisted: ) אני מתפלל לאלוהים שזה לא יקרה, זה עוד יאלץ אותי לעבור למדינה נאורה :wink:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתר אינטרנט מאובטח, אליו יוכל כל ח"כ להיכנס בתום הנסיעה ולבחון את נהיגתו
מזמן לא ראיתי סיבה כל כך ברוכה לפרוץ לאתר מאובטח.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למרות הנימה הצינית של המגיבים (ובצדק בגלל יכולותיו המאוד מוגבלות של מופז) אם בהמשך הנתונים יועברו לקצין הרכב של הכנסת (כמובן ברכבים שבאחריות המשכן) והוא יטפל בנתונים ואף יפרסם אותם ברבים אז זה בהחלט צעד בכיוון הנכון.

להזכירכם במשאיות וכדומה ישנם מתקנים דומים מזה שנים ארוכות ובמקומות שבהם יש בכך טיפול ואכיפה זה בהחלט לטובה.

אני יודע שאני נאיבי ואלו 120 מושחתים, אבל כאשר שמים עליהם מעקב והם יפחדו שיפרסמו את המעקב אז זה משהו אחר.

לשם הדוגמא נניח שכל הח"כים הולכים כל יום לבית בושת (כן, גם הח"כיות שיש להן שערות על הביצים).

נניח שנתקין להם מערכת מעקב שהם יקבלו בסוף כל יום היכן הם היו.

נניח ש"נבטיח" להם שרק הם רואים את המיפוי של המקומות.

האם הם יקטינו את הגעתם לבתי בושת - לדעתי כן!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני יודע שאני נאיבי ואלו 120 מושחתים, אבל כאשר שמים עליהם מעקב והם יפחדו שיפרסמו את המעקב אז זה משהו אחר.

ידיעה הינה רק מחצית הדרך אל הריפוי.

נראה לך למישהו מהם איכפת?

מתי פתחת בפעם האחרונה עיתון או שמעת חדשות?

מעבר ליחסי ציבור לשר מופז, לא יהיה מזה כלום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

והתקנת מכשירים כאלו ברכבים פרטיים בעתיד, זה גם משהו שיכול לצאת מזה :cry:

תחשוב כמה זה פשוט - כל מה שמופז צריך להוציא מהפה זה שמהתקנת הקופסאות ברכבי הח"כים כמות העבירות "ירדה" משמעותית, הפלא ופלא - הקופסא "מצילה" חיים :x , ומשם הדרך להתקנה ברכבים פרטיים קצרה מאוד.

מצאו עוד דרך לעשוק לנו את הכיסים, תחשבו - אכיפה אלקטרונית, לא צריך מארבי לייזר ומצלמות אוטומטיות.

למזלי עם איך שהמדינה הזאת זוחלת זה יקרה עוד המון המון המון זמן.

DOESN'T WORK HARD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברכבים של המדינה או של חברות אין בעיה להתקין ואפילו לא ממש אכפת לי, ברכבים פרטיים זה לעולם לא יעבור, אל תכנסו עכשיו להיסטריה כי זה לעולם לא יקרה.

בפעם השניה, בוקר טוב.

באמת נראה לכם שניתן לעקוב אחרי כל כך הרבה רכבים פרטיים? זה כמו להגיד לכל אדם פרטי לשכור קצין תעבורה שיבדוק אותו.

בולשיט, לעולם לא יקרה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ארז, לא בעיה לפתח מחשב שיקבל את הקריאות על כל עבירת תנועה וידע לסנן אותם לדו"חות..

אם כי דבר כזה בחיים לא יעבור בגלל חוק הגנת הפרטיות.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם לי לא נראה שיצליחו להעביר חוק שכזה בהרבה שנים הקרובות, אמנם בגלל שהם אדישים וטיפשים לא בגלל חוק הפרטיות. אבל תסמכו עליהם - בסוף זה יכנס :)

לארז, זה ממש פשוט, כמו שדיסקובר אמר - כמה מחשבים דואגים לכל הסיפור.

ובקשר לחוק הגנת הפרטיות - הם יכולים להעביר כזה דבר בטענה שהם מנסים לחדור לפרטיות כדי לשמור על בטחון הציבור, ובעצם בכך שהמערכת אוטומטית ומגלה אוטומטית כל עבריין הם יוכלו להביא את כל ה"עבריינים" לענישה, שוב - למען שלום הציבור.

DOESN'T WORK HARD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...