Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, הבנתי שהחברה פשטה את הרגל

אני מעוניין לרכוש את הפרסטיג' או הסירקט

למישהו יש מושג איפה ניתן עוד למצוא אותם במחירים סבירים?

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

פורסם

לא נראה לי שהעובדה שהם פשטו רגל תהיה קשורה להוזלת מחירים (תקנו אותי אם אני טועה)

במחיר סביר תוכל למצוא רק מגבר או מסדרת הסירקיט או הוקטור. הפרסטיג' נמכרים במחירים מאד מאד גבוהים, אני ראיתי פה כמה פעמים שמונובלוק פרסטיג' נמכר ב2600+

אתה מחפש רק מונו?

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

שמת לב ששאלת אם לקנות את הסדרה הנמוכה או הסדרה הגבוהה של החברה?

יש ביניהם הבדל מחירים עצום.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ישנם 4 סדרות של החברה מהנמוכה לגבוהה זה הולך ככה: וקטור ,סירקיט,גרביטי והגבוהה ביותר פרסטיג', אין מונובלוקים בסידרה הגבוהה ביותר, יש מגבר 2 ערוצים חיה אבל לא מונובלוק, רק לנמוכה יותר הגרביטי יש, מחירים סבירים אתה יכול למצוא אותם כיד שניה בארץ או לקנות בחו"ל

פורסם

התלבלבת, הצירקט (ככה הגרמנים אומרים) ואז הוקטור.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

נכון, טעות שלי :oops:

צירקט היא הסדרה הנמוכה ברמקולים.

איתמר.

פורסם

אבל שמתי לב שבסט של הסירקיט (כמו שלי :wink: ) המיד הוא מסדרת GRAVITY.

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

כמות של המשלוח שהגיע לארץ שלא הרמות הגבוהות היה מאוד מאוד קטנה ולכן אני יכול לספור על ביד אחת למי יש בארץ פרסטייג', לכן חיפוש ביד שנייה לא יועיל הרבה ...

יובל

פורסם

איך הגעתם לזה שאני רוצה מונו???

אני רוצה 4 ערוצים או שני ערוצים- בעדיפות לשנים

הוקטור היא הסידרה הנמוכה ביותר במגברים!

יד שניה מתקבל ואפילו בעדיפות, כן לגבי הסדרות אני די גמיש אני חושב שכולם יענו לי על הדרישות לכן מה שאני ימצא אני ישמח.

תודה :lol:

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

• תוכן חדש...