Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה שטויות רצות בפורום הזה שמישהוא יגאל אותכם מהייסורים

ורק רציתי לחזק דבר אחד: הסיוויק מהצורה של שנת 92 ידנית

אני אישית הייתי ומדדתי עם סטופר מיקצועי 7.12 שניות מעמידה מוחלטת = 0 עד ל 105 קמ''ש

הרכב הוא: הונדה סיוויק האצבק מנוע 1.6 ליטר 125 כ''ס ידני אבל הרכב עבר כמה שיפורים קלים

כמו פילטר אוויר פתוח, דוד אחורי זרימה חופשית מותאם במיוחד לרכב,

2 מושבי ספורט מיוחדים של חברת ספארקו קלים במיוחד,

וכל דבר כמעט שבעל הרכב החליט ששוקל יותר מידי ניזרק מהרכב או במילים אחרות הוא זרק את

''המושב האחורי'' כל מה שהיה בבגאז' הוציא את המדחס של המזגן ועוד כמה דברים.

כל שאר הרכב מקורי לחלוטין כולל גלגלים (צמיגים היו חדשים ניקנו באותו יום של המדידה).

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני אישית הייתי ומדדתי עם סטופר מיקצועי 7.12 שניות מעמידה מוחלטת = 0 עד ל 105 קמ''ש

הרכב הוא: הונדה סיוויק האצבק מנוע 1.6 ליטר 125 כ''ס ידני אבל הרכב עבר כמה שיפורים קלים

וכל דבר כמעט שבעל הרכב החליט ששוקל יותר מידי ניזרק מהרכב או במילים אחרות הוא זרק את

כל שאר הרכב מקורי לחלוטין כולל גלגלים (צמיגים היו חדשים ניקנו באותו יום של המדידה).

אני חושב שמישהו צריך לגאול אותך מהשטויות שאתה כותב..

א. מדידה ידנית אינה מדויקת, ו 7.12 ל 105..., תרשה לי קצת להיות סקפטי בנושא..

ב. עם כמה שיפורים קלים.., קראת את המגילה שכתבת מטה.. קלים אלק..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
כי קוואליר אוטומט זה מדד למשהו, כן?

.

כן,זה מדד לרכב שלא עושה 8.6 שניות במיאוץ ל100.

לעומת רכב שלפי הנתונים כן עושה,אבל נשאר אתו באותו קו עד 120 קמ"ש.

פורסם

תגיד, בא לך להפסיק לרשום שטויות בפורום? לא ייאמן.

השיפורים שיש להונדה של חבר שלך הם שיפורים קלים ביותר! (פילטר אוויר + דוד אחורי + הורדת טיפה משקל. זה כלום). כניראה שכשהרכב היה חדש מהחברה הוא היה עם ביצועים יותר טובים מאשר מה שהוא עכשיו, למרות כל השיפורים האימתניים האלה...

לגבי 7.12 ש' 0-105,

אני מוכן להפסיד את האשכים שלי אם זה נכון.

Back to the original - NC again.

פורסם

אז אתה אומר בעצם שהסיוויק הספציפית הזו עומדת עם וולו s80 t6?

בואו נחכה לאביעד שיגיד בכמה הסיוויק שלו הייתה עושה...

פורסם

אין מצב שעומדת עם T6. יצא לי לנסוע הרבה ב-S70 T5 - והיא (הוולבו) ה-ר-ב-ה יותר חזקה ממנה (סיוויק).

אני עשיתי 0-100 ב-9 שניות מינוס (8.9 ומשהו..) כמובן שזה לא מדוייק.

אגב, אם כבר הזכרנו פתיחות (ועל זה אין ויכוח): בסיוויק לא צריך ישורת ארוכה מאוד כדי להגיע ל-200. הישורת של מחלף אשדוד זה מספיק ;-)

אביעד

פורסם

ברור שלא עומדת עם וולוו, למה להגזים?

הונדה אכן נחשב כאוטו מהיר אבל בקטגוריית המשפחתיות הסטנדרטיות.

מחפש קומפוננט עד 300 שקל

פורסם

אני אהיה חוצפן ובניגוד לרוב החברים פה אמליץ לך על סופר לאנסר ידנית, ובתקציב שלך אתה יכול למצוא אחת טובה משנתון 97', אתה תהנה מהרכב הזה, הוא יחסית נדיר בכביש כי כולם רוצים אוטומאט, אבל אתה לא תתחרט.

לגבי הנתונים הטכניים, 0-100 בפחות מ10 שניות אבל הנסיעה מהנה, חוץ הגה מרחף אבל הסיוויק לא שונה בתחום הזה, צריכת דלק 1-13 , ויש בו את האיבזורים האופייניים. החסרון שאולי יעלה הראשך הוא היעדר מוצרי "אפטר מארקט" כמו לסיוויק, ונראה לי שבעיניך זה חסרון גדול.

כל הסיוויק הידניות שתמצא יהיו חרושות\קרועות\חתוכות\בלויות וכו'

אם בכל זאת תלך על הסיוויק, קח בחשבון שאתה הולך לבלות הרבה זמן בחיפושים אחרי אחת טובה שתשביע את רצונך, ואולי בכלל תילחץ, ואז תתפשר ותיקח אחת שתתחרט עליה.

בכל מקרה, בהצלחה.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

אז ככה,לפני הכל אני בעלים של הונדה סיויק קופה(2 דלתות) שנת 96.

האוטו יחסית עם קילומטראז נמוך 130K שמשהוא נולד הוא במוסך מורשה וכך אני ממשיך את המסורת.

רוצים מחירון כי הוא שווה,אם יש שמור ושלא קרעו אותה יבקשו גם מעל כי היא שווה(מנסיון).

טפו טפו טפו בלי עין הרע,בעיה אחת לא הייתה לה ב4 חודשים שיש לי אותה.

אם וכאשר אני ירצה למכור אותה,זה בטוח מעל מחירון.

לסיכום,הונדה זה הונדה.

פורסם

להונדה יש שם, ועם השם הזה אנשים מרשים לעצמם למכור מעל למחירון.

אמינות, זה מה שכל בעל רכב מחפש ואני מאמין שגם אתה, שווה להשקיע כמה אלפים מעל המחירון בשביל לדעת שהרכב לא יעשה בעיות ביום בהיר.

אני בעל של סיוויק שנתיים וחצי ואני רוצה להגיד שפעם אחת לא נכנסתי למוסך (מלבד טיפולים) חוץ מהוספת גריז בציריה לפני טסט.

פורסם

אמינות, זה מה שכל בעל רכב מחפש ואני מאמין שגם אתה, שווה להשקיע כמה אלפים מעל המחירון בשביל לדעת שהרכב לא יעשה בעיות ביום בהיר.

אני בעל של סיוויק שנתיים וחצי ואני רוצה להגיד שפעם אחת לא נכנסתי למוסך (מלבד טיפולים) חוץ מהוספת גריז בציריה לפני טסט.

בעל של סיוויק? מזל טוב!!!

זו היתה חתונה אזרחית או שמא הכלה הצליחה להוכיח שורשים יהודיים?

פורסם

הרשה לי להחזירך למציאות.

1. אתה לא בעל סיוויק, אמא שלך בעלת סיוויק. (כדבריך)

אתה לא משלם חשבונות תיקונים ברכב, ובמצב כזה תמיד נראה שהרכב אמין מאוד וזול לאחזקה.

2. אמינות זה לא כל מה שכל אחד מחפש, יש דברים אחרים גם. (תתפלא)

3. אתה לא יכול לדעת אם רכב יעשה או לא יעשה בעיות "יום בהיר אחד".

4. לכשתהיה בעל סיוויק בעצמך, ותשלם את חשבונות התיקונים, תוכל להגיד בפה מלא שהרכב מעולם לא היה במוסך. (כשלא משלמים את החשבונות נוטים לשכוח ביקורים במוסך).

ארז.

פורסם
הסיביק נהנה מתדמית (ספורטיבית) אשר רחוקה מאוד מהמציאות.

מדובר על רכב בינוני, ותו לא ללא כל מאפיין יחודי, ומנפלאות לוי יצחק הרכב גם יקר.

מעבר לעלות הרכב, קח בחשבון ביטוח יקר, שלא לדבר על טיפולים, המלצה אישית, חשוב שנית אם ברצונך להחזיק בסיביק..

יש אלטרנטיבות טובות יותר, חסכוניות יותר, ועם עלות אחזקה נמוכה הרבה יותר..

מדובר ברכב מצוין ומתקדם יחסית לשנתו, בעל שוק מצוין ולכן מבקשים מחירון ומקבלים, הביטוח של הונדה כבר לא יקר כמו שהיה בעבר ( כן יש לי הונדה), והונדה הוא לא רכב ספורט אלא רכב מהיר עם שילוב מצוין בין מנוע מעולה וגיר מצוין אך הוא לא ספורטיב, הרכב חסכוני ונחשב לחיסכוני שבקבוצה שלו בשל תזמון שסתומים משתנה, הטיפולים לא יקרים כלל אפילו זולים תכנס לאתר הונדה יש שם מחירון טיפולים ותופתע, ואם אתה יכול לתת אופציות טובות יותר למי שמחפש רכב משפחתי ומתעקש שיהיה יפני, אשמח לשמוע אתה מתכוון למאזדה או קורולה אתה טועה, בקשר לצרפתיות הם לא עולות לקרטריון הבסיסי למי שמחפש רכב יפני, למרות שאני חובב צרפתיות, אך מבין מי שקונה רכב יפני ואם יפני אז סיוויק או קורולה.

פורסם
הרשה לי להחזירך למציאות.

1. אתה לא בעל סיוויק, אמא שלך בעלת סיוויק. (כדבריך)

אתה לא משלם חשבונות תיקונים ברכב, ובמצב כזה תמיד נראה שהרכב אמין מאוד וזול לאחזקה.

2. אמינות זה לא כל מה שכל אחד מחפש, יש דברים אחרים גם. (תתפלא)

3. אתה לא יכול לדעת אם רכב יעשה או לא יעשה בעיות "יום בהיר אחד".

4. לכשתהיה בעל סיוויק בעצמך, ותשלם את חשבונות התיקונים, תוכל להגיד בפה מלא שהרכב מעולם לא היה במוסך. (כשלא משלמים את החשבונות נוטים לשכוח ביקורים במוסך).

ארז.

מה עניינים ארז? באת לצאת עליי? אתה יודע מה קורה ביני לבין אמא שלי?

אני הוא זה שעושה טיפולים שוטפים לאוטו ואני משלם את חלקם.

לגבי אמינות החלטה של פותח השרשור אם זה מה שהוא רוצה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...