Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוסכים ושעתונים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר ביצוע טסט בשבוע שעבר וכישלון על דברים פעוטים, הגעתי למוסך להחלפת גומיה ימני למוט הגה.

העבודה ארכה פחות מ-5 דקות, אך בקבלה קיבלתי חיוב על שעה שלמה.

כשנשאלתי למה לוקחים על עבודה של 5 דקות, תשלום לשעה שלמה, נאמר לי שזהו ה"שעתון" של העבודה.

ובכן, אני לא מכיר את ה"שעתון" הזה, מישהו יכול בבקשה להסביר לי את הנושא?

תודה מראש,

ערן

חוזר לדו"ג... :wave2:

פורסם

הכוונה היא שבתוכנה שמבצעת את החשבון ללקוח זה התמחור של העבודה עבור ההחלפה שביצעו לך. אין קשר לכמה זמן בפועל התבצעה העבודה.

פורסם

לחבר שלום

שעתון- זהו זמן ביצוע העבודה על פי הנחיות היצרן לעובד מיומן כולל זמני לואי (שטיפת חלקים ,הבאת החלק מהמחסן וכיו"ב)

מחיר שעת עבודה- נקבעת על ידי המוסך

זמן ביצוע העבודה בפועל תמיד יהיה קצר משעתון היצרן, וכאן הרווח של המוסך!

יגאל

פורסם

יצרן הרכב מגדיר זמנים להחלפת חלקים שונים ברכב.

נראה מוזר מאוד שיהיה פער כזה ענק בין זמן השעתון של שעה לבין בצוע בפועל של העבודה ב 5 דקות. אם במוסך מבצעים מהר יותר או לאט יותר את העבודה יחויב הלקוח באותו זמן שעתון

(כמובן שהמוסך רשאי לחייב בזמן מופחת אך לא ביותר זמן).

לצורכי הבהרה - לדוגמא, 0.30 של שעה פרושו 18 דקות ולא 30 דקות כפי שרבים טועים כי 0.10 של שעה זה 6 דקות.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

בקיצור זה לא רק רווח של המוסך

אל תשכחו שאם מכונאי מסתבך ועל עבודה פשוטה לוקח לו יותר זמן - זה ישירות הפסד של המוסך.

זה נועד בגדול לנרמל זמני עבודה ומחירים לעבודה ספציפית ושכיחה.

אל תשכח שאם המוסך מסיים יותר מהר - זה גם רווח בזמן שלך.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...