Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זאת גישה מגעילה.

נותנים לך אצבע ואתה רוצה את כל היד.

עזוב רגע את זה שאם היית מספיק יצירתי (ולא צריך יותר מידי יצירתיות) היית מדבר עם חבר\אמא\אבא כדי להוציא מהם עוד כרטיס. אתה הרי מתלונן סתם כי בא לך להתלונן.

נתנו לך הטבה, רוצה תשתמש, לא רוצה אל תשתמש. אבל אתה מקטר עליה.

באמת כל הכבוד לסלקום על הטבת "סרט חינם כל שבוע", אבל מה אני אמור לעשות רק עם כרטיס אחד? :roll:

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
באמת כל הכבוד לסלקום על הטבת "סרט חינם כל שבוע", אבל מה אני אמור לעשות רק עם כרטיס אחד? :roll:

תלך לבד הכי טוב.:lol:

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
זאת גישה מגעילה.

עזוב רגע את זה שאם היית מספיק יצירתי (ולא צריך יותר מידי יצירתיות) היית מדבר עם חבר\אמא\אבא כדי להוציא מהם עוד כרטיס. אתה הרי מתלונן סתם כי בא לך להתלונן.

למי כיוונת את התגובה הזאת?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אך אך ישראלים... מה שלא עושים בישבילנו אף פעם לא טוב... :roll:

עד שאנחנו מקבלים משהוא בחינם או בהנחה, יש לנו מה להגיד גם על זה.

בכל אופן המבצע על הבגדים ברשת סקאל אחלה מבצע, עדיף לקנות חולצה של חברה נורמאלית שהמחיר שלה 300 שקל ב150 מאשר חולצה של FOX ב 120 שקל. :|

אגב אפשר להוציא תכרטיס גם בסניפים של סלקום, יש עמדה מיוחדת בישביל זה.

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם
איציק, אני אישית בעלים של סלקום (שלא בשימוש) ולא חשבתי עד עכשיו לנצל את ההטבה הזאת.

דוווקא השירשור הזה עשה תרם לי.

אגב, סריגים ב600 שקל זה לא דבר נוראי, במיוחד לא של חברות איכותיות, נסה אותם אחרי שנתיים והם ישארו כפי שהיו, נסה סריג בקסטרו מן ב349 שקל אחרי שנה שנתיים, הוא לא נשאר כפי שהיה.

אני אישית מעדיף לקנות בגדים איכותיים ולהרבה זמן מאשר בגדים פחות טובים למעט.

בגלל זה אני לא קונה בגדים ;)

דניאל, סוף סוף יש מישהו כמוני, שמעדיף איכות בבגדים (ובטח בעוד מקומות) ומוכן לשלם קצת יותר.

האמת שאני ניסיתי לקנות נעלי טימברלנד, (יקרות יחסית) והמבצע של סלקום לא "תפס" לגביהן...

אני גם בדעה שבגד כמו סריג גולף (מצמר ואקרילן למשל) יישאר כמה שנים, ויצדיק יחסית את המחיר שלו..

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

כל העסק מיסביב לכרטיס לא עולה כסף ? או יעלה מתישהו ?

ככה סתם מזמינים ומקבלים הטבות בלי לשלם עליהם בדרך כזו או אחרת ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
זאת גישה מגעילה.

אני לא מקטר עליה. נהפוכו, אני מברך אותם על ההטבה הנחמדה הזאת.

• תוכן חדש...