Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיול בתאילנד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תהנה כפרה :wave:

אבל אין מה לעשות היא ידעה לפני החתונה את המחלה שלי רק שלא ידעה עד כמה היא חמורה.

קוראים לי עידן ואני מכור לחיפוש חלקים. 95% שאני יוצא לאנגליה בחודש מאי, ואני יודע שהאופי החלש שלי לא יעמוד בזה.

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מה המצב חברה? אני עכשיו באי קוסמוי עושה חיים . יש פה הרבה חלקים ממש בזול רק שקשה מאוד להביא אותם בגלל המשקל. אני מאוד מתגעגע לחברה מהמועדון ולמכוניות שלי. יש פה ווספות משופצות חבל על הזמן. אני מצלם את הכל . ביי חברה לירוי מתאילנד

פורסם
מה המצב חברה? אני עכשיו באי קוסמוי עושה חיים . יש פה הרבה חלקים ממש בזול רק שקשה מאוד להביא אותם בגלל המשקל. אני מאוד מתגעגע לחברה מהמועדון ולמכוניות שלי. יש פה ווספות משופצות חבל על הזמן. אני מצלם את הכל . ביי חברה לירוי מתאילנד

מה מצלם?.....חלקים חביבי חלקים והרבה......דיזה מרכזית, הכי חשוב! -רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני זהיתי את ההונדה הלבנה ואת הטיוטה מקווה שאני לא טועה

חלומות נועדו בשביל להגשים אותם . . . 8)

אסקורט דור1 רפליקת RS (היעד - 150כ"ס אטמוספרי חזק)

סיוויק Eg6 סדאן/האצ'בק (מנוע B18c5 + מגדש על 320כ"ס)

ER-edition. . .ויש כאלה שאומרים שיש לי הרבה חלומות :lol:

פורסם

עוד תמונות . מי מזהה את היצור הירוק? רעיון נחמד לרמזורים .

לכל הגברים שנוסעים לתאילנד הבחורה שאני מתחבק איתה לא בדיוק בחורה ראו הוזהרתם . היו איתי בטיול חברים שאחרי כמה כוסות של וודקה ורד בול הלכו איתם לחדר ואת המשך אני לא צריך לספר (תחשבו לבד)

מי שרוצה לראות מה יש מתחת לתחתונים ולחזיה מוזמן לשלוח לי מייל . אני לא יפרסם תמונות כאלה

DSCF0284.jpg

DSCF0283.jpg

DSCF0275.jpg

DSCF0201.jpg

DSCF0269.jpg

DSCF0391.JPG

פורסם

ערב טוב לך לירוי.

ברוך הבא, מה ענינים ?

מחר יום ריאשון בבוקר, אני ממתין לקפה של הבוקר .

קצת סיפורים ,

להתראות ...אמיר

• תוכן חדש...