Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קנייה של גג למיאטה NB

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב פעם קונדסי, אתה מגזים. גם ההורדה של הוויזורים היא עברה ויכולה לגרום לסיכון הכיסוי הביטוחי ... אני יכול להבטיח לך שנסיעה במיאטה עם שני גלגלים אחוריים לא תקניים, בגודל שונה מהרישיון גם בקוטר, גם ברוחב וגם בחתך זה גם לא תקין ותראה, הביטוח מכסה ...

בנוסף לכך, אני בספק אם שוטרים יעשו משהו על גג סגור, בספק אם הם מתייחסים לזה. אני מכיר אנשים שנוסעים כל הזמן עם גג סגור ולא עשו להם בעיות פעם אחת.

בקשר להשתתפות העצמית, לא אצל כל אחד זה אותו הדבר ולכל אחד יש את השיקולים שלו, גם העליה של הפרמיה לא זהה, אצל חלק מהאנשים זה אחוז קטן אבל לחלקם, העדר התביעות נותן אופציה להנחות נוספות.

קיצור לא כולם טיפשים, אם תום רוצה להביא גג ספייר כנראה שהוא שקל קצת את הדברים ולא החליט שיש לו 2000 ש"ח מיותרים בחשבון...

פורסם

בקיצור - הגג זה כ-2,000 ש"ח.

פלוס מישלוח (לפי בירור שלי הכי זול שמצאתי זה 130$) ומיסים על הכל.

התקנה אצל בעל מקצוע כ-1,500 ש"ח.

כל אחד ידע כבר לעשות חשבון לעצמו 8)

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
למה התקנה של גג מגיעה ל1500 ש"ח?

ומה אי אפשר לעשות את זה לבד?

יוגב

למה?

כי זה יום עבודה.

אפשר הכל לעשות לבד. גם לשפץ ראש מנוע.

אני יודע שאני אלך לבעל מקצוע טוב ומנוסה בשביל זה.

ראיתי התקנות לא מושלמות וזה נראה מבאס - בעיות אפשריות הן קפלים, אי אטימות, "ישיבה" עקומה קצת וכו'.

פורסם

נקנה גג, נשלח לארץ וכולכם מוזמנים לבוא לעזור לי בהתקנה!

קפה עליי, וופאלים על דניאל ..

תודה!

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

אני מאחל לך שתביא גג חדש אבל שלעולם לא מצטרך אותו :wink:

בינתיים לי הלילה שברו חלון של הנוסע :-(

• תוכן חדש...