Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם :-o

אני חדש פה בפורום מקווה פחות או יותר לעזור לאנשים

אז להודעה הראשונה שלי

אני צריך להרכיב מגבר לרכב ואמרתי למה שאני לא אלמד לבד להרכיב...

אז אמרתי אולי מישהו ממכם בקהילה פה יש לו איזה מדריך מסודר ומפורט שאפשר ללמוד ממנו

כי אישית לי היה איזה אתר שהיה בו מדריך פשוט מעולה אבל סגרו תאתר

אז עם מישהו בבקשה יכול לתת לינק משהו אני אשמח מאוד מאוד

נ.ב = אני לא יודע בדיוק אם זה מתאים לפה כי אני לא מבין פחות או יותר בפורומים

תודה מראש

קובי.

פורסם

כנס לאתר

autosound.co.il

תחפש שם את המדריכים להכול דריו דיסק מגברים ועוד

לילה טוב

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

בטח שיש

http://www.carsforum.co.il/vb/announcement.php?f=15&announcementid=7

http://www.carsforum.co.il/vb/announcement.php?f=15&announcementid=6

יש פה הרבה תשובות להרבה שאלות

שבת שלום.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

קובי_1,

אני חושב שלא קיים מדריך נוסף להתקנת מגבר (בעברית) מלבד המדריך של אוטוסאונד. אם יש לך שאלה מסויימת שלא ברורה לך, אתה מוזמן לשאול אותה כאן, בפורום. אם אתה עדיין לא מבין בכלל איך להרכיב את המגבר, מומלץ שתפנה לבעל מקצוע או חבר שיעזרו לך בהתקנת המגבר. כך תוכל לראות ולשאול שאלות, ובפעם הבאה כבר תדע להרכיב אותו בעצמך.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

תודה רבה לך שלו על היחס :wink:

אולי זה יעזור לי ...

1xm502zgq7.gif

נלך לפי סדר..

1. שלושה הפינים הללו (בתמונה מס' 1) , נגיד ואני קונה ערכה כן (שהחוטים וכל מה שצריך נמצאים) ולא משנה איזה צבע החוטים שיש בירשותי נגיד שיש לי 3 צבעים או 2 כמה שצריך להיות בערכה כמו כסוף כחול ואדום, עכשיו מאיפה לי לדעת איזה צבע חוט מבניהם יכנס לטוח הפין הראשון או השני או השלישי ...אני יודע שאחד מהם מתחבר ישירות למצבר והשתיים השניים אין לי מושג תנו פירוט בבקשה פחות או יותר שיהיה לי ידע בזה.

2. זה כבר אני יודע מהרמקולים ישירות לארבעת הפינים

3. rca אותם אני מעביר לרדיו דיסק ומחבר בכניסות הrca שברדיו דיסק

זהו עד לפה לפי הפירוט של התמונה..

עכשיו ככה מי שמבין טוב וחיבר כבר אנא בבקשה אולי תסביר לי בהרחווה כי הגיע הזמן שאני ידע להתקין דבר בסיסי רק צריך להבין..

תודה מראש

קובי.

פורסם

קובי,

אם אתה יכול לצלם את החיבורים של המתח מקרוב אז אני אוכל להגיד לך לאן לחבר כל כבל. ברמת העיקרון, כפי שכתבת כבר קודם, אחד מהפינים מתחבר ישירות למצבר, יש צורך לחבר על הכבל הזה פיוז שנמצא ליד המצבר. כבל נוסף מתחבר למינוס, שהוא גוף הרכב, קרוב ככל האפשר למגבר. הכבל האחרון הוא כבל הרימוט והוא מחובר ליציאת הרימוט ב - HU.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אין לי כרגע מגבר אני צריך השבוע ליראות על מה אני יילך אני רק נתתי תוגמא אחי...

אני לא זוכר בוודאות מה רשום בכל אחד משלושת הפינים

אני רק צריך לדעת איזה מן כל החוטים שאני מקבל בערכה מתאימים לכל אחד משלושת הפינים

ולסדר אותם כמו שצריך ללא בעיה

תהשחלות אני כבר יודע פחות או יותר

נ.ב - יש לי עכשיו ברכב רמקולים לא משהו בכלל (אחוריים) "6 עכשיו יש מלמטה תפח ואי אפשר לשים רמקול 6 על 9 הביצה מה עושים מצב כזה ? :|

• תוכן חדש...