Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אפשר לשאול למה קוראים לאוטו המלאך?
הרכב הופיע בשנות ה-60 בסידרה שנקראה המלאך - למיטב זכרוני בהשתתפות רוג'ר מור.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
ניראה כמו גן עדן?

לי זה ניראה יותר כמו תחנתן האחרונה של עשרות מכוניות שעוד יכלו לנוע שנים,לו בעליהן היה דורש בעבורן סכומים ראליים.

מזכיר לי את החבר מ' מהישוב ב ',שאט אט המכוניות שחונות אצלו עוברות מהעולם הגשמי לעולם הרוחני..

כנראה שמסתבר שכמות הפריירים קטנה בהרבה ממה שנוטים לחשוב.

אני לא מבין את האמירה לגבי החצר (לגבי הביטוי "גן עדן", כל אחד והגן עדן שלו, בשבילי כל מקום שמרוכזים בו דברים ישנים, גם במצב מאובק וחלוד הוא מקום מרתק).

תחנה זו היא קרש הצלה למכוניות שאם לא היו שם, היו זה מכבר מסיימות כגושי ברזל.

זאת בודאי על בסיס הרעיון שחלקן היו זרוקות בשטחים ולא היו שורדות שם זמן רב אם האיש מתקוע לא היה לוקח אותן תחת חסותו.

כל עוד הן קיימות לפחות במקום מסודר ובטח בחשיפה מעל במה זו, יש סיכוי שחלקן יגיע לידיים הנכונות.

כעת נותרה רק הסקרנות לראות קצת תמונות או לשמוע קצת יותר על המקום של מ' מהישוב ב'...

פורסם

את בעל המכוניות מתקוע אני מכיר שנים רבות,וגם את המכוניות שברשותו,שחלקן הגדול הוזנח ונהרס ברבות השנים,בעיקר בשל היתעקשותו לדרוש מחירים לא ראליים בעבורן,אך שוב זו זכותו המלאה.

ככלל,אצל מוכרים יותר מבוגרים המקושרים פחות לעולם האינטרנט קיימת נטייה לדרוש מחירים לא תמיד הגיוניים,זכר לתקופה שבה אנשים שילמו סכומים מופקעים בעליל בעבור גרוטאות מחלידות.

רוב המכוניות שאצל ה"אספן" מתקוע הן וולבו 144,שגם במצב תקין ערכה אינו רב,ובוודאי שלא במצבן הנוכחי שלכל היותר מגדיר אותן כתורמות איברים.

לגבי המוכר מ' מהישוב ב'-אין בכוונתי(וסביר להניח שגם לא תהייה)לומר היכן מיקומן ובוודאי לא להעלות תמונות ללא אישורו המפורש.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
ניראה כמו גן עדן?

לי זה ניראה יותר כמו תחנתן האחרונה של עשרות מכוניות שעוד יכלו לנוע שנים,לו בעליהן היה דורש בעבורן סכומים ראליים.

מזכיר לי את החבר מ' מהישוב ב ',שאט אט המכוניות שחונות אצלו עוברות מהעולם הגשמי לעולם הרוחני..

כנראה שמסתבר שכמות הפריירים קטנה בהרבה ממה שנוטים לחשוב.

אני עדיין מאמין שהרכבים מגיעים לגן עדן של ההמכונוית, מה שבטוח של כל הנהגים שלהן גם....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

השרשור הזה מראה כמה הוולוואים היו נפוצות בארצנו,וכמה שהוא היום הרכב אספנות הכי אולטימטיבי והכי זול לקניה ואחזקה.

GMC SAFARI 4.3 1989

CHEVROLET CORSICA 1995 2.2

לשעבר בעליה של פונטיאק לה מנס 1974 5.7 שנמכרה בצער עקב קניית דירה.

פורסם

שלושה, אחת ארבע דלתות שהיתה של יגאל אלון ז"ל מצורפת התמונה, ושתיים פתוחות אחת כמו הירוקה שמפורסמת בקלאסיק קאר, והשניה ישנה יותר, ספיטפייר אם אינני טועה...היא במצב הטוב יותר-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...