Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מידה ברמקולים קדמיים ליונדאי אלנטרה 05.

MX-5
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

חברים שלום,

רציתי לדעת האם אתם יודעים מה המידת רמקולים הקידמית ?

ועוד משהו, אני מעוניין לקנות באותה המידה קומפוננט עד סכום 1000 ש"ח.

חשבתי על http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=31292

מה אתם אומרים ?

Golf 1.6 DSG 2009

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מאוד ממליץ במיוחד (לא חובה) אם יום אחד תחליף את הטוויטרים ל MT11 לפחות, רצוי MT22

המיד של סדרה A מפתיע לטובה, גם הטוויטר לא רע למי שמסתגל לסוג הצליל של הטוויטרים של פוקל.

לדעתי ניתן להשיגם קצת פחות יקר.

בכל אופן, יש מפגשים, מומלץ שתגיע ותקשיב לסטים של קומפוננטים ותגלה מה אתה אוהב.

קח בחשבון שאינני חושב שיש כאן חברים עם סדרה A של פוקל, אלא דווקה הסדרות היקרות של פוקל.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי מה שידוע לי המידות ביונדאי בכלל הם 5ץ25 אינץ כאשר הם מגבהים אותם מהחברה תכלס החור שבדלת הוא 6.5 אינץ הבעיה שהקומפוננטים בדלתות של יונדאי עם אתה שם 6.5 אינץ זה המגנט וזה מפריע לחלון

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נכון כי תקרא שוב את ההודעה שלי ותבין שהחור המקורי הוא 6.5 החברה שמה רמקול 5.25 עם הגבהה

הבעיה שיש ביונדאי זה שרמקול עם מגנט גדול יוצר בעיה עם החלון לי יש את זה ביונדאי אקסנט את הבעיה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נכון כי תקרא שוב את ההודעה שלי ותבין שהחור המקורי הוא 6.5 החברה שמה רמקול 5.25 עם הגבהה

הבעיה שיש ביונדאי זה שרמקול עם מגנט גדול יוצר בעיה עם החלון לי יש את זה ביונדאי אקסנט את הבעיה

והצלחת להכניס רמקול ?

אם אני לא טועה אפשר עם הגבהה, נכון ?

Golf 1.6 DSG 2009

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שנתיים מאוחר יותר...

אני אישית סמתי באלנטרה שלי 6.5 קומפוננט של פוקל k 2 power הם עלו לי בזמנו 2300 זה דבר רציני ובמיחד חיברתי אותם למגבר של נאקאמיצי זה רצחני סאונד של הופעה חיה

***קרא את כללי הפורום ושים לב לתאריכי פרסומי השרשורים. הוא בטח כבר מצא מהי מידת הרמקולים המסתורית מאז נובמבר 2006***

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...