Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל קבוצה כזו של ילדים , יש את אלו שהם ב"ראש" - כלומר בדר"כ הם יוזמים את הדברים האלו .

צודק!

ועם ה"ראש" צריך לדבר(טוב נו, לא בדיוק לדבר:-D )

לפעמים צריך להיות ערס , אין מה לעשות . :D

גם נכון, אני בנאדם מאוד רגוע, אבל שזה מגיע לרכב שלי?

אני לא אותו בנאדם.

תעשה את מה שאני עשיתי, מבטיח שיעזור.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לתבוע את ההורים על חוסר השגחה אתה יכול ואז זה יהיה קשה להם. להתמודד אם זה אם זה עדיין ממשיך תגיד לי בפרטי ואני ישלח את אמא שלי אליך{הא עורכת דין} ובנתיים אתה מצלם אותם עושים הכל ממש הכול אפילו שוברים מראות ואת הזכוכית ואז אתה בא בתביעה אתה מראה לשופט ואתה מבקש מההורים שלהם כמה שאתה צריך עבור תיקון האוטו כולל עוגמת נפש אז אם אתה מעוניין אני ישלח לך את המספר ואני יגיד לאמא שלי לעשות לך הנחה על זה שאתה משתמש בה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אני לא מבין מה הבעיה?

שרשור מלא בתגובות של יפי נפש.

בסופו של דבר כל אחד היה יורד, "דופק" לילד סטירה וחוזר חזרה הבייתה.

אז הוא יבכה קצת לא נורא.

עו"ד, משטרה,תלונות בלה בלה בלה.

שום דבר כזה לא יקרה אף פעם.

מצטער אם זה לא ממש יפה להמליץ דבר כזה פה בפורום ואני גם בד"כ לא דוגל באלימות אבל מקרים שחוזרים על עצמם כמו מקרה כזה ועוד אחרי שמדברים עם ההורים של הילד.

אז תסלחו לי, את הילד צריך לחנך כי ההורים שלו לא עושים שום דבר.

וגם אם יחליטו ההורים לערב משטרה אחרי שסטרתם לילד שלהם אז נראה אותם מסבירים לשוטר הנחמד שאתם דיברתם אפילו איתם על הנושא והם לא עשו דבר.

זה יגמר באותה סטירה וזהו.

ניר

under construction..

פורסם

מה קורה עמית?

אתה רוצה להיפתר מבעיה?

כרות את הראש, והגוף ימות לבד.

תפוס את המנהיג, תן לו איזה אגרוף, והבעיה תיפסק. אם אתה רוצה שיפסיקו להתעסק איתך, תראה להם שאתה מספיק משוגע לנקוט בפעולות הכי דרסטיות. ואם זה אומר לעקם כמה ידיים, לשבור כמה עצמות- so be it.

ברגע שתראה שאתה לא משיהו שכדאי להתעסק איתו, זה יפסק. וזה נכון לגבי שכנים גם.

בהצלחה,

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
מה קורה עמית?

אתה רוצה להיפתר מבעיה?

כרות את הראש, והגוף ימות לבד.

תפוס את המנהיג, תן לו איזה אגרוף, והבעיה תיפסק. אם אתה רוצה שיפסיקו להתעסק איתך, תראה להם שאתה מספיק משוגע לנקוט בפעולות הכי דרסטיות. ואם זה אומר לעקם כמה ידיים, לשבור כמה עצמות- so be it.

ברגע שתראה שאתה לא משיהו שכדאי להתעסק איתו, זה יפסק. וזה נכון לגבי שכנים גם.

בהצלחה,

דימה.

למה לא?

בוא נשבור ת'פרצוף לכל ילד בן 12 שהחליט להוריד סמל.

ועכשיו יבואו "הלהוטים" : "בואו נעניש כמו בעירק".

היום הילדים מפונקים,בברה"מ ככל שזכור לי גם אנשים שהורדת להם סמל היו מרביצים לך.

פה? אבא שלי נתן כפה לילד בן 18 שבזמנו ניסה לגנוב לנו את הסמל,ומה? כמובן שמפה ההורים שלו עשו סיפור שלם.

לגבי הבחור בן ה18,היום הוא בן 21-22 אולי ועדיין בשכונה הוא אומר שלום לאבא שלי.

כנראה שהוא מבין.

שוב,אל תתגרזנו- כפה קטנה מספיק טובה,רק תזהר עמית שזה לא יהפוך לזה שתמצא את עצמך מוקף אחים גדולים.

ובכל מקרה בהצלחה.

פורסם

לפי דעתי, לפני שמגיעים לאלימות תנסה לעשות איזה משהו בסגנון איזור הדמדומים. :twisted:

קח איזה חבר שלך, שימו על הפנים את הבד המחמם הזה שרואים רק עיניים, בקיצור תיראו כמו טרוריסטים, ותחכו לאחד הילדים באיזה ערב. תסתתרו מאחורי איזה קיר בפינה חשוכה ובזמן הנכון תבהילו אותו עם צרחות וכל מיני שטויות. :-D

אם הוא עוד פעם יגע באוטו, תעשו לו אותו דבר רק במקום אחר. עד שהא יתעייף.

הכל ברוח טובה :grin:

פורסם

amisha

חפש בפורום- דובר על זה כבר והיה סיפור שלך אחד שנתבע ע"י גנב סמלים או משהו בסגנון.

לא יודע מהו רף הסבלנות שלך- אחרי הפעם השניה אני אישיתי הייתי דואג לפוקוס להעלות עשן שחור וסמיך עוד באותו היום..

פורסם

כמה זיוני שכל בשרשור הזה! להתחפש לטרוריסטים להביא כלבים להביא חתולים לדבר יותר מפעם אחת עם ההורים, להזמין עורכי דין, להזמין את לשכת הסעד וכ'ו וכ'ו....

לא מעניין אותי אם יש לי פיאט 127 שבקושי זזה (עם כל הכבוד לרכב הזה) או למבורגיני קונטאש שבדיוק עברה ווקס עצבני, אם מישהו פוגע לי בזדון ברכב (ועוד באופן סדרתי) לא משנה כמה הוא גדול, בן כמה הוא, ולא משנה כמה אחים גדולים יש לו, אני פשוט תופס אותו מהגרון דופק לו יריקה בפנים, נותן לו כמה איומים והייתי מקלל את 30 דורות אחורה את הצד של אמא שלו ושל אבא שלו, הייתי דופק לו כמה מכות טובות (וגם לכל החברים שלו אם היה להם ביצים להשאר עד אותו הרגע) ממשיך לקלל, זורק אותו על הרצפה, בועט בו, ואז מזהיר אותו שלא יתקרב בכלל 200 מטר מהרכב הזה.

בקיצור איומים>>קללות>>מכות>>איומים>>מכות>>קללות>>לזרוק על הרצפה>>לבעוט שוב>>ואזהרה אחרונה כי בפעם הבאה יהיה גם נבוט ביד.

יותר קל מזה?

אני לא מבין את הפחד שלכם מהמשטרה ומעורכי דין, מה כבר יכול להיות? אנשים שמים עליכם זין ופוגעים בכם וברכוש שלכם ואתם לא פועלים כמעט בכלל רק כי אתם מפחדים שיתבעו אתכם או משהו כזה.

אני לא כותב בצורה הזו, בכדי שתחשבו שאני ערס או משהו, לא אבדאי ולא כלום, אבל אף אחד לא יגע ברכוש שלי בצורה כזאת. אני רוצה ללכת לישון ולחזור מחר לרכב בבוקר ולראות שהוא שלם ולא לישון בפחד ולקבל כל בוקר מתנה אחרת. אם אתם מוכנים לחיות כך אז תהנו מהחיים אין מה לומר.

הידעתם?

יש ברחבי הארץ מאות ואף אלפי שוטרים ובלשים שיושבים בחוסר מעש ומחכים שמישהו יתלונן על עבירות מהסוג הזה ומוכנים פשוט לעשות הכל, כולל הכל בכדי לעזור לך לישון בשקט.

גם אני מהאנשים שחונכו לא להשען על רכבים של אחרים ולא להסתכל יותר מדיי פנימה כי זה לא יפה וזה רכוש של בן אדם אחר, לקרוא על אנשים שהורסים לאנשים אחרים רכוש בזדון ובאופן סדרתי פשוט מרתיח לי את הדם, ועוד הצד הנפגע בכלל נשאר חסר אונים.

אתה יודע מה? עזוב אל תנהג באלימות כמו "ערס ברברי" שכמותי, תוכיח שפגעו לך ברכב.

צלם בבירור את הילדים הורסים לך שוב את הרכב (אם תתפוס אותם על חם ואם תצליח לצלם אותם בבירור) ואז כשתשאר עם רכב מלא ביצים שבורות בלי שמשות בלי מגבים ועם חריטות על הצבע והפח, תוכל ללכת בלב שקט להגיש תלונה במשטרה על פגיעה ונזק ונראה אם זה היה שווה ומה הם קיבלו והאם אתה קיבלת את מלוא ההחזר הכספי על הפגיעה ברכוש שלך ועל עוגמת הנפש שנגרמה לך.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

במשך 3 עמודים הבנאדם אומר לך שהוא מעדיף להמנע מאלימות.

כשיפגעו לך באוטו (מקווה מאוד שלא) תפעל באיזו דרך שאתה רוצה. כרגע הבנאדם מחפש פתרון ריאליסטי קצת יותר.

הכל ברוח טובה :grin:

פורסם

תשמע, במקרה שבוע שעבר נתקלתי במשהו דומה.

כמה ילדים בבניין רבו עם ילד אחר מאותו הבניין, מה עשו הילדים כנקמה? לקחו אבנים וחרטו לעומק על הג'יפ (השחור) של אבא של אותו ילד, כולל על הגג ובכל מקום אפשרי.

אני מכיר את האבא של אחד הילדים שעשו את הנזק, וכל אותם ההורים של הילדים האלה אולצו לשלם צביעה ותיקון מלא לבעלי הרכב.

מעבר לזה, אם יש לך לילות שאתה לא ישן, לך ב 3 בבוקר תן דפיקות רצח על הדלת בבית שלהם תעיר אותם ותן עליהם צעקות על מה שהילד עשה לך לאוטו ושראית באותו הרגע (3 בבוקר) שירדת לבדוק את האוטו.

אחרי כמה פעמים של 3 בבוקר, אולי זה יפריע להם. ואם יזמינו משטרה, בכבוד, ספר לאדון שוטר למה "הטרדת" אותם בשעות שכאלה ואת כל העניין.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

LBL- אני רוצה לראות שאתה תישאר רגוע בזמן שהורסים לך את האוטו.

מאז שהשברולט קפריס לחלקים שלי הגיע לשכונה, פעם בשבוע, מישהו פורץ לי את האוטו. זה לא שיש שם מה לגנוב בכלל, ונכון שכל המנעולים שלה שבורים וכל הרכב נראה על הפנים, אבל זה עדיין רכוש שלי, וזה מרתיח אותי שמישהו מתעסק לי באחת המכוניות, אפילו שהיא גרוטאה. אם אני יעלם מהפורום לכמה חודשים, אז תדאו שתפסתי את החרא...

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
למה לא?

בוא נשבור ת'פרצוף לכל ילד בן 12 שהחליט להוריד סמל.

בחלק גדול מהמקרים אותם אלו שגונבים רכוש כבר מגיל 12, יהפכו לעבריינים קטנים (או גדולים) בשלב מאוחר יותר. יש הרבה סוגים של עבריינים - כך שזה לא מחייב שאותו אחד יגדל ויהיה עבריין שפוגע פיזית באנשים, זה יכול להיות כל דבר אחר (עבריין תנועה למשל).

בהרבה מאוד מקרים אם היה אפשר לשבור לילד ת'פרצוף כבר בגיל 12 - היינו מצליחים לצמצם את כמות העבריינות (והאלימות) של בני נוער ומבוגרים באופן פלאי, כי "לסדר" לילד ת'פרצוף ירתיע אותו בהרבה מדו"ח של 100 שקל או מעצר של 24 שעות (הם מתרגלים לזה דיי מהר).

אומנם זה סותר את הדרך בה כולנו דוגלים ("אני לא בעד אלימות") אבל בקצב שהחברה מתדרדרת לה, זה כנראה פתרון דיי טוב (לדעתי האישית).

באותו העניין - אני מאשים את ההורים לא פחות.

לא איכפת לכם איפה הילד שלכם משחק ? לא איכפת לכם מה הוא עושה ?

הכי "מצחיק" זה שכל המשחק הזה מתרחש ממש מול הבית של אותו הילד - וההורים נשארים אדישים למראה הילד שלהם שקופץ ומשחק ב"גרוטאה" של השכן ממול.

בגלל דברים מהסוג הזה תמיד אמרתי שכל שיטת ה"הורה המלווה" בתוכנית לימוד הנהיגה של הנהגים הצעירים שווה לתחת. יש הורים שהם המיץ של הזבל של האוכלוסיה מבחינת אישיות; גאוותנים, חושבים שמותר להם הכל, לעולם לא טועים - ועל "ערכים" מהסוג הזה מושתת החינוך של הדור הצעיר...גם כן "חינוך".

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...