Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

להם מותר לנו אסור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק לפני כמה ימים ראיתי ניידת משטרה מתפרצת לצומת\מעבר רכבת חשוך בלי צקלקות בקושי עם האורות דלוקים ואיזה שהיא סובארו לא הספיקה לעצור ונכנסה בה. לשוטר היתה החוצפה לצאת ולצעוק על הנהג שזו אשמתו ושהוא יקבל קנס וישלם את הנזקים...

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תתקשר למדורי הרכילות של עיתוני סוף השבוע וספר להם. הם יתקשרו לאיילון כדי לקבל תגובה וכך תופיע התמונה שלו במקום מכובד.
אני כבר רואה בעיני רוחי את הכתבה

מלשכת ניצב שחר איילון התקבלה התגובה הבאה: "שלח פקס".

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
לא, אני פשוט חושב ששוטרים צריכים לתת דוגמא לאזרחים, ולפחות לשמור על חוקי תנועה.

בוא נראה אותך נוסע בסובארו בי 4 חדשה 90 קמש בכביש החוף.. פשוט בלתי אפשרי.

היום דווקא ראיתי מקרה בכלל לא שגרתי:

2 שוטרים ממשטרת תנועה ארצית (בניידת סובארו B4) החליפו גלגל לפולקסווגן גולף ישנה בשוליים של כביש 70, ובעל הרכב מסתכל עליהם בפליאה. לא ייאומן.

פורסם
בוא נראה אותך נוסע בסובארו בי 4 חדשה 90 קמש בכביש החוף.. פשוט בלתי אפשרי.

היום דווקא ראיתי מקרה בכלל לא שגרתי:

2 שוטרים ממשטרת תנועה ארצית (בניידת סובארו B4) החליפו גלגל לפולקסווגן גולף ישנה בשוליים של כביש 70, ובעל הרכב מסתכל עליהם בפליאה. לא ייאומן.

אתה מבין שככה זה אמור להיות? - חלק מתפקידם של שוטרי התנועה הוא לעזור לאנשים שנתקעים בצד הדרך!

אבל עזבו.. משטרת ישראל.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אני כבר רואה בעיני רוחי את הכתבה. מלשכת ניצב שחר איילון התקבלה התגובה הבאה: "שלח פקס"

ענק!

:-P

אני לא יודע אם יש לי את האומץ ל-ע-צ-ו-ר שוטר ולשאול אותו לפרטים, מילא אם הוא עוצר אותי לבקש פרטים, אבל לעצור אותו? אני הכרתי כמה שוטרים ממזרים, ותאמין לי, גם אם תקבל את הפרטים, הם יקנסו אותך על כך שאין לך פח אשפה באוטו או משהו בנוסח.

בסוף היום אני בספק אם הם נענשים.

פורסם

נ.ב. דווקא בחדרה נתקלתי במשהו מוזר - ניידת משטרת תנועה נסעה 50 בעיר :shock:. וזה במקום בו כולם נוסעים על 70-80 :shock2:

יש סיבה אחת שיכולה להצדיק את זה.

מתנדבים !

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם
גם אם תקבל את הפרטים, הם יקנסו אותך על כך שאין לך פח אשפה באוטו או משהו בנוסח.

סלח לי, אבל: בולשיט, אין דבר כזה, אתם חיים מסיפורים ואגדות, אין דבר כזה, ואם קרה לכם פעם, סימן שהיתה סיבה.

צאו מזה כבר.

פורסם
רק לפני כמה ימים ראיתי ניידת משטרה מתפרצת לצומת\מעבר רכבת חשוך בלי צקלקות בקושי עם האורות דלוקים ואיזה שהיא סובארו לא הספיקה לעצור ונכנסה בה. לשוטר היתה החוצפה לצאת ולצעוק על הנהג שזו אשמתו ושהוא יקבל קנס וישלם את הנזקים...
אני מקווה שנישארת במקום,ניגשת לבעל הסובארו ואמרת שראית מה קרה ואתה מוכן לעזור לו...

פורסם

מה הסיפור

כל אחד מקבל הטבות ממקום עבודתו

חברת חשמל,יס,הוט,פלאפון,סלקון,אורנג,אמיגו והמשטרה:roll:

פורסם
ארזארז, ספר לנו את סודך כיצד אתה מוציא משוטרים את פרטיהם בלי לחטוף קנסות בסך אלפי שקלים ועל דברים הזויים ביותר?

אין שום סוד, כשהשוטר המדובר עבר בפס לבן, אחרי הפעם השלישית סימנתי לו עם האורות וצפצפתי לו, עצרנו בצד וביקשתי בצורה יפה את הפרטים שלו ואמרתי לו שאני מגיש נגדו תלונה כי במרחק של פחות מקילומטר הוא עבר 3 פעמים קו לבן ואפילו ללא עקיפה, ושהוא אמור לשמש דוגמא ובלה בלה בלה ושלא יכול להיות שעוד 200 מטר הוא יתן דו"ח לאדם אחר שיעבור בפס לבן. אם יורשה לי לציין שהשוטר נסע במהירות של 70 קמ"ש בכביש של 80, ובסך הכל "חתך" סיבובים (במהירות של 70 קמ"ש...).

אבל משום מה, אתם חושבים שזה הולך ככה:

"אחי אני מגיש נגדך תלונה אתה עברת פס לבן ואתה שוטר!"

"אתה רוצה את הפרטים שלי?? אין בעיה, מהרגע אני בוחן רכב, פתח מכסה מנוע, אין לך מאפרה!!?? 2000 שקל דוח!"

אולי באפריקה זה הולך ככה, פה יש בתי משפט יחסית נורמליים.

שיקום הבן אדם שקיבל דוח כי ביקש פרטים ואמר לשוטר שהוא מגיש נגדו תלונה.

פורסם

אתם מחפשים תמיד רק את הרע בשוטרים.

כל אחד מאיתנו עובר לפעמים את המהירות המותרת, שוכח לעצור בתמרור עצור או כל טעות קטנה אחרת...

תסתכלו על הצד החיובי של השוטרים.

בלעדיהם המצב בכביש היה עגום מאוד (תמיד יש יותר גרוע).

Xbox12341

• תוכן חדש...