Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי פיאט בראבו 1600 ולאחרונה צצה בעיית גמגום של המנוע רק בטורים נמוכים (בעמידה בעיקר)

התופעה קטנה כאשר האוטו מתחמם ( לאחר נסיעה של חצי שעה ) אבל עדיין אפשר להרגיש בה קלות.

ההרגשה היא שנותנים גז - האוטו קצת "נחנק " ומזייף ואז משתחרר....

בנסיעה בין עירונית כלל לא מרגישים בבעיה והרכב נוסע רגיל.

שי.

פורסם

החלפת חוטי מצתים וכלום לא קרה.

קניתי פלאגים חדשים והרכבתי אותם וכלום לא השתנה . (לפיאט בראבו רשום על הפלאג +7 ? )

בנוסף הרכב מקבל תוסף K44 כל 5אלף ק"מ .

פילטר דלק מקורי הוחלף לפני 20 אלף ק"מ.

פילטר אויר הוחלף לאחרונה.....

מישהו אמר לי שיש סיכוי ל"סתימה" בסרעפת היניקה מאיפה שנכנס האויר. בעמידה הפתח קטן וברובו סתום לכן הרכב מזייף וכשנותנים גז נכנס מספיק אויר ....

יש סיכוי שזו הבעיה ???

פורסם

קודם כל אתה בודאי מתכוון לסעפת יניקה. ולא אויר זורם שם אלא תערובת אדי דלק+אויר.

סתומה היא לא תהיה (אתה טוען שאתה משתמש ב44K לעיתים תכופות).

איזה שנה הרכב? הזרקה? הצתה אלקטרונית? על איזה טורים הרכב נמצא בסרק ומנוע חם?

פורסם

מדובר בפיאט בראבו ולכל הפיאט/בראבו/ה יש הצתה אלקטרונית (עם זוג סלילי הצתה) והזרקת דלק רב נקודתית.

במקרה שתואר יש לבצע בדיקה מסודרת הן ע"י מחשב/סורק אבחון והן בעזרת מכשיר 4 גזים

כי את שלב הניחושים כבר עשו וללא תוצאות טובות.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

הרכב בסרק עומד על קצת מתחת ל1000 סל"ד ומגמגם בעמידה (הטורים נופלים ועולים בקפיצות קטנות)

כשהרכב חם זה אומר שהמחוג על החצי , רק אז אפשר להרגיש הבדל בין שהרכב קר.

הסתכלתי על צינורות האויר ועושה רושם שיש חור לאחר הפילטר אויר ממש קרוב למנוע .

עברתי על טיפולים שעשיתי לרכב בעבר ועושה רושם שהפלאגים שהרכיבו לי הפעם היו שונים מפעם קודמת.

(וגם אלו שהחלפתי... )

בעיקר במחיר....הפלאגים הקודמים עלו 280 ש"ח (!!!) והנוכחים עלו 140 ש"ח אז התקשרתי לאוטו דיפו ואמרו לי שפעם קודמת שמו לי פלאגים עם הצתה משולשת (?) ועכשיו החלפתי ל"הצתה כפולה" (גם בטיפול האחרון שנעשה לפני 1000 ק"מ) .

כמו שזה נראה אני לא חושב שיש לי הרבה אופציות חוץ מללכת למוסך מורשה....

המלצות? (אני מפ"ת ואני מכיר את "כחול לבן " איך הם ?)

פורסם
וברכב קרבורטור שיש את הבעיה הזאת?

יש לחבר שלי את אותם הסימפטומים

סימפטומים דומים, אינם מצבעים על תוצאות דומות, יש לבדוק לחברך מערכת דלק וחשמל ביסודויות, ולא

לשלוף תשובות מהשרוול.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...