Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראה, יש לך תשובה חד משמעית מרוב המין האנושי. אין להשוות, ה406 מכונה יפה מאוד, גם בהשוואה להמון מכוניות אחרות. הקווים שלה נקיים וחדים, שמרנית אך עם זאת שומרת על צעירותה, וכמובן לא ניתן לשכוח את ההופעות שלה בסדרת סרטי TAXI הצרפתיים :)

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נראה לי שהשרשור החל כבדיחה או סתם כמתיחה שכן לא מדובר בכלל במכוניות מאותה ליגה של עיצוב, ה 406 כפי שכולם הסכימו עולה בעיצובה וביופיה (וגם בחלק מהתכונות האחרות) על היצירה הקוריאנית הבנאלית והדברים הם בבחינת קל וחומר כשנזכרים מתי תוכננה ה 406.....

על טעם וריח קשה להתווכח אבל לכל דבר יש גבול... :roll:

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

אתם מכירים את המצב שבו אתם רואים בחורה יפה ואז היא מתחילה לדבר ואתה מגלה שהיא טיפשה, ואז פתאם היא נהיית מכוערת, אז זה בערך המצב, רק שפה ה"שברולט" גם מכוערת וגם טיפשה.

יש בחורות שחושבות שמזדה 121 זה אוטו יפה ויש בחורות שמבינות שאין על טנדר!

פורסם

יש בחורות שחושבות שמזדה 121 זה אוטו יפה ויש בחורות שמבינות שאין על טנדר!

לא משנה עד כמה בחורה מבינה , כל פעם מחדש אני צריך להסביר להן שהקליאו זה רכב יפה ומיוחד.

ואז הן אומרות לי "לחברה שלי יש כזאת, זה רכב מכוער ועגלה" ואז צריך להסביר להן שיש לה 172 כ"ס ואז צריך להביר לה מה זה כ"ס, בקיצור זה לא ניגמר:lol:

פורסם

לא התכוונתי שתקטלו אותה ככה.

בכל אופן, אשמח אם לא ינעלו את השרשור - היא עדיין מאמינה שיש מישהו שחושב כמוה.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

אני חושב שזו בדיחה גרועה ה 406 לוקחת ובגדול, הויאונט נראה כמו זחל מת.

אם אפשר להמליץ לידידה על משקפיים, כלומר כמו שאמרו לפני על טעם וריח אין להתווקח אבל לכל דבר יש גבול...

פורסם
לא משנה עד כמה בחורה מבינה , כל פעם מחדש אני צריך להסביר להן שהקליאו זה רכב יפה ומיוחד.

ואז הן אומרות לי "לחברה שלי יש כזאת, זה רכב מכוער ועגלה" ואז צריך להסביר להן שיש לה 172 כ"ס ואז צריך להביר לה מה זה כ"ס, בקיצור זה לא ניגמר:lol:

אני לא מסתובב עם בחורות שלא יודעות מה זה כ"ס...8) (הקניון בכ"ס)

פורסם

זחל מת זה התיאור המדיוק!

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
לא התכוונתי שתקטלו אותה ככה.

בכל אופן, אשמח אם לא ינעלו את השרשור - היא עדיין מאמינה שיש מישהו שחושב כמוה.

אני לא ממש תומך באלימות נגד נשים. תשתדל להשאיר אותי באותה עמדה... :roll:

פורסם
ויואנט מול 406 ? איפה פה בכלל השאלה ? :screwy:

איציק

גם מה שאני חושב... ברור שהויואנט! תמיד ידעתי שלך ולי יש אותה דעה.

שאף אחד לא יחשוב שאני באמת מתכוון לזה!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...