Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית צמיגים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.

ההורים מתכוונים לנסוע לאילת, הצמיגים באוטו לא ממש במצב טוב ולכן מחר הולכים לקנות חדשים.

עכשיו האוטו הוא BORA TDI שנת 2000.

כקנינו את האוטו קיבלנו איתו צמיגי מישלין (איכותיים כן?) ולאחר 2-3 שנים אבי קנה שוב את אותם צמיגים

במחיר של 520 שקל לאחד! אני חושב שזה שחיטה.

עקב כך אבי חושב להחליף רק 2 קדמיים במחיר של 1000 שקל, אמרתי לו שאפשר להחליף רביעייה בקצת יותר.

אז רציתי לדעת איזה צמיגים כדאי לקנות (חברה דגם) מעל איזה תאריך ייצור כדאי לקחת, והיכן יש מקומות מומלצים באזור קסריה, אור עקיבא, חדרה.

יש ליד תחנת הכח איזה חנות צמיגים מישהו יכול לאמוד על איכותה?

תודה רבה, המידות של הצמיג הן סטנדרטיות, אני לא זוכר בדיוק מהן.

עריכה:

המידה היא: 195/65/15

החברה היא מישלין אנרג'י.

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם

א. אין כזה דבר "מידות סטנדרטיות"... כל רכב יש לו גודל (רוחב, קוטר, חתך) צמיג שונה! אפילו ברמות גימור שונות של אותו דגם, ייתכן יהיו שינויים בגדלים.

ב. אני נוסע על מגאן עם צמיגים של BFGoodrich... ואין לי שום תלונות לגביהם! צמיגים מצויינים!

אצלי המידה אי 175/70/13 או משהו כזה (לא זוכר בדיוק)... ואני קניתי זוג במשהו כמו 600 שקל (האמת שאני לא זוכר כמה בדיוק... אבל זה היה ממש רחוק מ1000 שקל!).

לגבי מיקומים בצפון - אני עדיין לא יודע... יכול להמליץ בירושלים אם זה אקטואלי. (צמיגי צדקיהו בגבעת שאול).

בברכה!

יונתן.

פורסם

אני גר באזור חדרה נתניה, ירושלים זה מאוד רחוק.

בדקתי את הצמיגים עכשיו (בקושי רואים אבל הצלחתי)

המידה היא: 195/65/15

החברה היא מישלין אנרג'י.

איזה צמיגים מומלצים שיהיו טובים למשך תקופה טובה אבל מחיר נמוך מ 500 לאחד.

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם

כנס לצמיגי קיסריה ליד תחנת הכח או לצפלר ובניו באזה"ת ע"י מוסך טויוטה

וברר לגבי גודייר אקסלנס. אני כבר כמעט שנה עם רביעיה כזאת במידה 195/60/15 ואני מרוצה מאוד, מה גם שצמיג עלה לי 460 ש"ח אחרי הנחה.

פורסם

כעת אני הולך לבדוק בקסריה ובנתניה צמיגים.

איזה דגמים מסויימים כדאי לבדוק?

פורסם

יוקוהמה C-DRIVE

גודייר אקסלנס

CONTIPROCONTACT של קונטיננטל

POTENZA G009 של ברידג'סטון

SP SPORT 01 של דאנלופ

ECSTA 711/ECSTA ASX של קומהו

PILOT EXALTO A/S

יש גם שימליצו על פאלקן 512

המישלין אנרג'י ממש אבל ממש לא צמיגים איכותיים, הם צמיגים ירוקים שנועדו לחיסכון בדלק על חשבון

אחיזה טובה, ואם לזה התכוון המשורר אז עדיף לך לקנות רביעיה של אליאנס, יחזיקו יותר ויעלו פחות.

בהצלחה.

פורסם

ואם עדיין לא החלפת צמיגים, הרשה לי להזכיר לך שבאילת אין מעמ ולכן הצמיגים זולים ב 15.5% .

הנחה משמעותית ביותר!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...