Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם השוטר יכול לתפוס את המהירות שלי בלייזר לפני שאני עובר אותו?

תודה מראש רועי

[font=Arial]יש שלושה סוגי אנשים בעולם:"הראשון שיודע לספור והשני שלא"[/font] [font=Arial]ישנם גם שלושה סוגי אנגלית: אנגלית בריטית אנגלית אמריקאית ואנגלית אמיר פרץ :)[/font]

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברור שהוא יכול. זה כל העניין. הוא לוזר אותך מרחוק ואז מנסה להתאבד על ידי קפיצה למרכז הכביש ונפנוף מוזר בידיו.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

רגע ואם אני הולך להישפט במקום לשלם אז איזה דברים אני צריך לבקש בישביל לנסות לצאת מזה

נ.ב- באמת שאני לא מאמין שהייתי במהירות הזאתי

[font=Arial]יש שלושה סוגי אנשים בעולם:"הראשון שיודע לספור והשני שלא"[/font] [font=Arial]ישנם גם שלושה סוגי אנגלית: אנגלית בריטית אנגלית אמריקאית ואנגלית אמיר פרץ :)[/font]

פורסם

על כמה תפסו אותך ומה היתה המהירות המותרת?

פורסם

המהירות המותרת הייתה 90 הקנס על 132 אני לא מאמין שהייתי על יותר מ110 ואני מכיר טוב את המהירות של האוטו שלי ואני תמיד קשוב אליה

פורסם

אם אתה משוכנע, שכור עו"ד.

פורסם

סבבה אחי תודה על התגובות המהירות

פורסם

לשוטרים יש נטייה לא לדייק במהירות שהם מציינים שבא ביצעת את העבירה

אני ייתן דוגמא שקרתה לי לפני מעל שנה

נסעתי עם חבר באוטו (הוא נהג) בכל אופן היה לו רכב חדש התלהב ממנו וכל זה

בכל אופן נסענו ביציאה מעיר (60) בירידה והוא ממש התלהב מהאוטו

בכל אופן הוא עברנו ממש בטיסה ליד המשטרה הסתכלי במד המהירות ברגע שקלטתי את השוטר

בכל מקרה היינו איפשהו באיזור ה 140 קמ"ש כמו כן שעברנו ליד הניידת הוא לא היה בכלל עם הלייזר ביד הוא רץ לבגאז' שם הרובה (ליזר) היה מונח בכל מקרה סגרו את הכניסה לישוב וגרמו לנו לנסוע אחרי ניידת אחרת למקום העבירה.

השוטר טען שנסענו על 93 קמ"ש שאני יודע בוודאות שהיינו מעל 120

בקיצר לדעתי הוא פשוט תפס מישהו מקודם על המהירות הזאתי הכביש הוא יציאה לכביש ראשי בירידה תלולה גם בלי גז מגיעים למהירויות האלה

קיצר הם סתם מזיינים את השכל בשביל לזיין כל מה שאפשר ולתרום כסף למדינה

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

פורסם
אם אתה משוכנע,
חסר משמעות.

אם הויכוח הוא על "בכמה עברת את המהירות המותרת", אין משמעות למשוכנע או לא.

במילים אחרות, אם אתה יודע שעברת את המהירות המותרת, אין מה להתווכח בבית משפט.

אם כל הטיעון שלך הוא שאתה חושב שהשוטר זייף את המהירות הנמדדת, או שהממל"ז זייף, אין לך מה לרוץ לבית משפט מאחר וזו לא טענה שתתקבל.

מצד שני, אם הטיעון הוא מדידה לא נכונה, או אי עמידה בטווחים של הממל"ז, או כל עניין טכני שניתן להציג אותו כהוכחה, באמת יש טעם ללכת למשפט.

מילה שלך כנגד השוטר לא תהווה משקל בבית משפט.

• תוכן חדש...