Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צר לי עמוס שלא ירדת לסוף דעתי. רכב בודקים לפי תמורה למחיר ובכל פרמטר אוביקטיבי עולה הפוקוס על הגולף. למרות 4 הילוכים עדין הפוקוס 2.0 זריזה יותר מה1.6 וה1.6FSI. בכל הנושא של איכות הרי שגם אני וגם אתה לא מומחים לבדיקת איכות אבל סקרי האיכות (איכות זה לא תחושת חומרים אלא היכולת של החומר להחזיק מעמד תוך כדי שימוש) לא מראים על איזשהוא ייתרון בולט של הגולף על הפוקוס, אגב, בבורה של שני חברים שלי דווקא איכות החומרים לא הייתה גבוהה (חומרים מתקלפים, מפסיקים לעבוד-מתקני כוסות מאפרה אחורית ועוד...). בנושא העיצוב, סוביקטיבי לחלוטין, לדעתך הגולף החדשה היא היצירה הלא מוכרת של ליאונרדו לדעתי האישית הפוקוס ספורטיבית וצעירה יותר אבל זה אני.

בכל אופן, שבאמת יהיו לנו חיים יפים :| .

אז תקנה פוקוס כמו שהשכן קיבל מהליסינג וסע לשלום...

כל מה שביקש פותח השרשור זה לדעת האם כדאי להוסיף כסף על מנת לקבל עוד איבזור.

על הנייר הגולף לא משתלמת כיחס תמורה לכסף, אבל בפועל ברגע שאתה נהיה בעלים של אחת,

בבואך להחליף את הרכב אחרי אי אלו שנים, קשה לך לשמוע על משהו אחר...

נ.ב. אם היו לי 160 אלף ש"ח לרכישת רכב חדש בלבד, סביר להניח שהייתי נכנס ליפנאוטו ויוצא עם B4 חדשה...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אייל ,

אולי תספר לנו למה אתה נוסע על גולף דור 4 שבמחיר שלה + כמה שקלים יכולת לקנות רכב חדש ולא יד שניה ?

דרך אגב למה ליסינג תפעולי ברוב החברות לא מציעים גולף ?

איזה כייף לי :)

פורסם

ראשית, כרכב יד שניה, לדעתי אין רכב שמציע יותר.

המחירון שלה נמוך/שווה לרכבים מאותו שנתון כגון טויוטה קורולה למשל.

להרפתקאה צרפתית עם סוף רע ידוע מראש אין סיכוי שהייתי נכנס (לא שיש לצרפתים משהו להציע מאז פיג'ו 306) , והיפניות משעממות.

הפוקוס לא הרשימה אותי כפי שנהוג כאן לשבח בפורום, במיוחד לא באיכות הבניהו והחומרים, וגם לא המראה שלה.

והליאון , למרות הקונצנזוס המתגבש כאן, מכוערת לדעתי.

שנית, היתה לי פולו 16V מעל 4 שנים, והייתי מאוד מרוצה מהרכב, לכן ההמשך הטבעי היה פולו חדשה יותר או להשתדרג לגולף.

אני מסכים שכחדשה היא קניה לא טובה, ולא משנה כמה אבזור יתנו בה, לא הייתי משלם על רכב 1600 אוטומט כאלה סכומים.

אבל כמשומשת, אתם מוזמנים להראות לי רכב אחר מהקטגוריה שמשדר את אותה יוקרה, בטיחות, איכות ויופי (לטעמי), יחד עם סט מנועים לא רע , שעל הנייר נראים חלשים (יחסית) מבחינת כ"ס ,אבל בכביש מספקים את הסחורה. צרפו לכל זה גיר רגיל ואיבזור מפנק ויש לכם אחלה חבילה.

אני אישית לא אקנה מיוזמתי רכב כמו שהשכן קנה מהשכרה, והשכן של השכן קיבל בליסינג ונפוץ בצורה מוגזמת,

לכן רכבים כמו פוקוס, אימפרזה, קורולה וכמובן הג'אנק הקוריאני, בכלל לא באים בחשבון לכן התשובה היא חדה וחלקה.

למה לא נותנים גולף בליסינג?

יצא לי לראות כמה דור רביעי בליסינג.

אני בטוח שקיימות מספר סיבות, כאשר הראשונה היא המחיר הגבוה שלא משתלם לקנות בכמויות גדולות וכמובן גורם לה לא להכנס לקבוצה 2 , ייתכן שגם היבואן מעוניין לשמור על מיצוב יוקרתי ולא מעוניין שהרכב יראה המוני ויימכר בגרסאות זולות וערומות.

בכל מקרה, כמו שזה נראה כרגע, אין מבחינתי אף רכב באזור קבוצה 2 או 3 ששווה לשקול לקחת אותו,

ורק אם תצא יאריס TS חדשה ומלהיבה או משהו אחר מפתיע ומעניין,אני אשקול לקחת ליסינג.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

כדי שאייל יספר עוד כמה גולפים החליף מאז ושמארק יעדכן ששיפצר כל מיני דברים באוטו:)

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

• תוכן חדש...