Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי לפתוח נושא חדש.

אז כמו בכותרת. הבעיה היא ---> המגבר (וכנראה הצהרותיו) -

היום בבוקר היה לי זמן וניסיתי את הדבר הבא :

יש לי מגבר לאנזר מהסדרה הישנה של וייב, השחורה שמצהיר בגישור 2*300RMS (לא שבאמת הוא נותן אבל לא משנה) והחלטתי משום מה רק עכשיו, לא יודע למה לא חשבתי על זה קודם, לנסות את הסאב, על המגבר הזה.

לאחר שהעברתי את הRCA ללאנזר, הורדתי גיין למטה, העברתי את הקרוס לשליטה מהHU,כיוונתי תדרים, סלופ ועוצמה. ההעלתי ווליום בHU ולאחר מכן מהמגבר.

ופתאום לא האמנתי, הסאב קם לתחייה ממשית!!! וזה עוד עם מגבר של לאנזר! ממש התרגשתי כמו ילד שקיבל צעצוע חדש.

אז לפחות למסקנה אחת הגעתי, שהייפוניקס באמת קצת הגזימו עם הנתונים שלהם, לפחות בסדרה הזאת, לגביי הברוטוס והיותר גבוהות אני לא יכול להגיד. לגביי הTX וספציפית למגבר שלי אז כן.

שובע הבא אני אלך להחליף את המגבר שלי למונו אחר ואקנה גם את הk2p.

זהו, רציתי לשתף אתכם בפיתרון הבעייה.

לא חותם

פורסם

שמח שגילית את הבעיה, וחבל שכך גילית אותה.

לי יש את המגבר 4 ערוצים מסדרת טיטן והוא טוב ממה שציפיתי.

טוב נו... בהצלחה! 8)

פורסם
שמח שגילית את הבעיה, וחבל שכך גילית אותה.

לי יש את המגבר 4 ערוצים מסדרת טיטן והוא טוב ממה שציפיתי.

טוב נו... בהצלחה! 8)

גל אחלה חתימה יש לך אבל צריך להוסיף בסוף "אין פשרות יאאא זאלמי"

הינה הדוגמה לכול מזלזלי לנזר למנהם שמשווים אותם לPYLE OF SHIT...

פורסם

לא ממש הבנתי, אז הגעת למסקנה שהמגבר שלך, ספציפית, תקול? ואתה הולך להחליף אותו באחד חדש? או שלגמרי אתה הולך להעיף אותו לקנות מונובלוק אחר לגמרי...

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

אז לפחות למסקנה אחת הגעתי, שהייפוניקס באמת קצת הגזימו עם הנתונים שלהם, לפחות בסדרה הזאת, לגביי הברוטוס והיותר גבוהות אני לא יכול להגיד. לגביי הTX וספציפית למגבר שלי אז כן.

זה ציטוט ממנו [במקום לצטט את כל ההודעה]

הוא התכוון שההייפוניקס לא מספק את ההצהרות שלו בכלל וגם מגבר כמו לאנזר משקשק לסאב שלו את הסליל יותר טוב :)

ועכשיו הוא החליט לקנות מונו חדש.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לא לקנות, להחליף. הבחור שקניתי ממנו מזכה אותי על המגבר, הוא ראה שהוא באמת לא טוב וניסה גם סאבים שונים , כיוונים וכו'. להזיז אותם הוא הזיז , אבל לא ברמה שהוא אמור לתת להם. המגבר הזה פשוט לא עומד בהצהרות שלו ואני אומר את זה בתור אחד שיש לו ולא ממש מרוצה ש"נדפקתי" בקניה. המגבר לא תקול. הוא פשוט לא מוציא את מה שהוא באמת מצהיר.

ניב

לא חותם

פורסם

המגבר לא תקול. הוא פשוט לא מוציא את מה שהוא באמת מצהיר.

ניב

1. המציאות חזקה מכל מספר שרשום על הקופסה של המגבר.

2.עוד בחור שהבין שהייפוניקס זו חברה עם הצהרות לא מקושרות לכלום.

3. אני שמח שלפחות יחליפו לך את המגבר הגרוע הזה,

(אני מקווה שתיקח מגבר איכותי בפעם הבאה).

ZZR

פורסם
1. המציאות חזקה מכל מספר שרשום על הקופסה של המגבר.

2.עוד בחור שהבין שהייפוניקס זו חברה עם הצהרות לא מקושרות לכלום.

3. אני שמח שלפחות יחליפו לך את המגבר הגרוע הזה,

(אני מקווה שתיקח מגבר איכותי בפעם הבאה).

יש לך ניסיון אישי אם המגברים של היפוניקס ?

או שיש לך סתם חיבה לרוקפורד?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם

אני רוצה להוסיף כאן כמה הערות והארות בנוגע להייפוניקס :

לי יש את המונו TX1005D שלהם , הוא מגביר CVR12 ב1 אום .

במהלך ההתקנה והכיוונונים שלו הרגשנו (גל ואני) שהסאב לא "נותן בראש" מספיק.

בשיחה עם אביחי (Mazda3Man) הוא אמר שגם אצלו זה בעייתי .

ישבנו לחשוב מה גורם לזה , גל ואני הגענו למסקנה שליין-דרייבר יעיף את הסאב הזה לאויר ללא בעיה .

בלי קשר תמיד טוב שיש ליין-דרייבר בבית, לעולם אין לדעת מתי נצטרך אותו .

נסעתי הביתה ועצרתי בחורשה עם איזה 12 דיסקים כדי לכוון את האקולייזר בשקט ברכב ולאחר כמה כיוונונים לא קיבלתי מה שאני רוצה מהסאב , במיוחד ברוק ומוסיקה עם כלים "אמיתיים" ולא טראנס או מוסיקה שחורה .

ואז נזכרתי שכשחיווטתי אתמול את המנוע (הוספתי את הכבל מינוס לשלושת הגדולים) זה איפס חלק מההגדרות בHU.

במעבר בין התפריטים מצאתי שהMX שלי (Media Expender) שלי לא עובד , ברגע שהפעלתי אותו הסאב שלי (ואיתו גם המידים וקצת בגבוהים) נתן בראש בטירוף אפילו כשהLEVEL שלו בHU על +2 או +3 (מתוך 15) .

אז כן , המגבר נותן ונותן יפה מאוד , ויכול להיות שליין-דרייבר יוצא ממנו את מלוא הפוטנציאל אבל אני כרגע מוציא ממנו הרבה מאוד ללא שום תוספת .

מיותר לציין שכל הבדיקות נעשו עם דיסקים מקוריים לחלוטין ולא MP3 וכאלה .

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

תומר גם אצלי שה MX עבד הסאב היה זז עוד איכשהוא אבל הפלא ופלא, עכשיו כשהסאב מחובר ללאנזר, בלי הMX הוא שובר את הרכב... ועוד על LEVEL +5

אז הבעיה היא במגבר. נקודה.

ניב

לא חותם

פורסם

אני מסכים שהוא לא מספק את ה1000 וואט ב1 אום כמוצהר ללא "עזרים" .

אני בכל אופן דיי מרוצה ממנו נכון לכרגע.

תומר

פורסם

קודם כל, אם אתה מרוצה ממנו אז זה הכי חשוב.

אבל, מגבר שעולה מעל 2200K בחנויות (שלך) - עוד צריך להוסיף לו עזרים? בשביל שיתפקד כמו שצריך? אז לאיפה הלך כל הכסף בקנייה שלו?

אותי זה מתסכל לדעת ששילמתי על הTX1505 כ"כ הרבה כסף, וסאב מאוד נציל כמו הקאפה פרפקט 96DB בקושי זז כשהמגבר מצהיר 500RMS ב 4 אוהם. ולעומתו, מגבר לאנזר על חצי גיין שאוליי אוליי נותן 200RMS בגישור מרים אותו כמו שההיפוניקס לא חולם. ולעזאזל - זה לאנזר פשוט שהיום אתה קונה אותו (משומש) ב300 שקל!!

למה אני צריך להפעיל את הMX כדי שהוא טיפה יזוז? ואם אני אדם שלא אוהב את האפשרות הזו? מה אני אעשה? אתפשר? ממש לא.

אתה לא יודע כמה ניסיתי להכניס לעצמי לראש שלא טעיתי בקניה ועוד אני בחור שבקושי מודה בטעויותיו, אבל מה לעשות, אמרתי כבר נואש על המגבר הזה. והנה, אני מודה, עשיתי טעות ע-נ-ק-י-ת ברכישה שלו. אפילו 700 שקל לא הייתי משלם עליו כיום. ואתה לא יודע כמה זמן חיכיתי שיהיה לי מונו טוב ברכב, כנראה שאני אצטרך לחכות עוד קצת.

אגב, אביחי דיבר איתי וכנראה שהבעיה שלי היא- לא רק שלי בוגע למגברים של היפוניקס (לפחות בסדרת הטיטן).

אני מקווה שכל האנשים שמתלבטים בנוגע לרכישת מונו של הייפוניקס לפחות בדגם כמו שלי קודם יקראו את הת'רד הזה ויראו. או שלפחות לפני שקונים להגיד למוכר שירכיב להם על הרכב שיראו מה הוא שווה.

שבוע טוב לכולם.

ניב

לא חותם

פורסם

שלא תבין אותי לא נכון - אני מסכים שהוא מאכזב , הוא אמור להיות חזק פי כמה ממה שהוא נותן בפועל !

אני באופן אישי לא סגור על אם להשאר איתו או לא למרות שכרגע הוא נשמע לי בסדר גמור .

אתה צודק בזה שלא הייתי אמור להפעיל את הMX כדי שהוא יזוז אבל אם זה פותר לי את הבעייה לפחות זמנית - אני כרגע מרוצה.

תומר.

• תוכן חדש...