Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי שתי מדבקות מחזירות אור סטנדרטיות (קווקו אדום לבן). שאני לא מצליח להסיר מהפגוש.

הן מודבקות עקום וחלק קרוע.

בסיס המדבקה הוא מעין נייר אלומיניום.

למי יש רעיון כיצד להורידן? מבלי להחליף את כל הפגוש...............

יובל

פורסם

השתמש בפן ע"י פיזור אוויר חם שיחמם את הדבק מתחת למדבקה וקילוף ע"י סכין יפני .....היזהר לא לשרוט את הצבע

גמר חתימה טובה

In torque we trust

פורסם

אל תשתמש עם סכין יפני זה ישרוט את הצבע.

תשתמש במים חמים מהקומקום זה ירכך את המקום .

אגב יש חומר שמסיר מדבקות כאלו באוטו דיפו או הום סנטר אני לא זוכר ,

ואפילו אחרי שאתה מסיר את המדבקה הדבק לא משאיר סימן.

פורסם

גם אני הייתי באותה סיטואציה.

מים חמים לא עזרו. פן ושאר תכשירים אחרים לא ניסיתי.

אחרי שעתיים הצלחתי לקלף באמצעות סכין פלסטיק את שתי המדבקות ואת שאריות הדבק הוצאתי מאוד בקלות באמצעות WD40. נשארו סריטות קטנות ולא מורגשות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אכן ניטחן היטב, חיפוש יעזור.

אל תשתמש בסכין... אלא אם כן יש לך מגע של מנתח וסכין מאד מאד מאד דקה.אחרת הצבע של הפגוש יורד עם המדבקה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...