Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי לצ'ילה לחודש וחצי והשארתי לאחותי את האוטו שלי (טעות גורלית). יום לפני הטיסה החלפתי שמן כדי שלא יהיו לה בעיות. בתחנת דלק שאלו אותה אם לבדוק שמן, ואפילו שהיה, שמו עוד ולקחו ממנה 200 ש"ח. שלשום חזרתי לארץ ובדקתי את האוטו, וגיליתי שהשמן כמעט פעמיים יותר גבוה מהמקסימום, ומעל המנוע יש שמן שנזל.

השאלה:

האם זה מסוכן? אני צריך לזרוק שמן? איך מנקים את המנוע? יש צורך לתת לאחותי כאפה במתנה?

תודה לכולם

פורסם

רוקן שמן כמה שצריך עשה שטיפת מנוע איפה שעושים שטיפות רגילות למכוניות{לא ממש בריא לעשות שטיפת מנוע}ולא נראה לי שיכול להיגרם נזק ממשי מעודף שמן וזהו ,אה ובקשר לאחותך אין מה לעשות זה גנטי אצל כל הבחורות...... קנה לה חופשי חודש י;-)

פורסם
רוקן שמן כמה שצריך עשה שטיפת מנוע איפה שעושים שטיפות רגילות למכוניות{לא ממש בריא לעשות שטיפת מנוע}ולא נראה לי שיכול להיגרם נזק ממשי מעודף שמן וזהו ,אה ובקשר לאחותך

אין מה לעשות זה גנטי אצל כל הבחורות...... קנה לה חופשי חודש י;-)

לא מדוייק.

עודף שמן כמצויין, עלול לגרום לפריצת אטמים ונזילות מכל מיני מקומות שונים ומשונים.

לכן, מומלץ ביותר שתרוקן את השמן העודף.

אל תשטוף את המנוע, פשוט קח מטלית, קצת מסיר שמנים, ובעדינות - יאללה לעבודה.

בקשר לאחותך, עם אחיות כאלה, מי צריך אוייבים? :D

כאפת עידוד תועיל לה להמשך החיים וסידור סדרי עדיפויות (משמע - להתייחס בכבוד לרכוש של אחרים, גם אם אין לה מושג בשיט. זה מזכיר לי את אמא שלי, שתמיד כשקופצת לה הודעה במחשב, היא לוחצת על YES בלי לחשוב פעמיים. עד שנמאס לי שהמחשב נהרס כל פעם מחדש, אז מחקתי לה את הקבצים שלה, והיא שאלה אותי "איך זה נמחק?", אז שאלתי אותה אם הופיעה לה הודעת מחיקה ועל מה היא לחצה :D)

חוזר לדו"ג... :wave2:

פורסם

אצלי בבית, יש הוראה מאוד ברורה: אף אחד, כולל לא מי שמתיימר להיות מכונאי, בוחן, מתדלק, או השד יודע מה, חוץ ממני, לא פותח מכסה מנוע, ולא נוגע בבורג כלשהו ברכב. גם לא להח' גלגל.

אל תתן לאחותך כאפה, אלא לעצמך, שלא הורית לה כך. מאיפה לה לדעת?

רוקן עודפי שמן, נגב קצת את המנוע ותקווה לטוב.

• תוכן חדש...