Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן המשפחתיות של "הגה" ...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא קראתי את המבחן ב"הגה", אך המבחן ב-10G (אותו יצא לי לראות) עסק בקורולה סדאן, שהיא אכן קורולע. אני מאמין שהנהיגה שונה מהותית מההאצ'בק.

לעניין ההגה המת: בשום מבחן ממגזין רכב מחו"ל לא נתקלתי בביקורות על ההגה (אמנם גם לא תשבוחות). אבל כנהג קורולה אני בהחלט יכול לומר כי ההגה באמת מדויק אך אינו מתקשר, ואני בטוח שכל הגה הידראולי טוב ממנו. חבל שהגאים הידראולים כבר פסים מן העולם (חוץ מההגה החדש של פורד שיהיה חשמלי אך לא לגמרי, וישרת במכוניות על הפלטפורמה הקומפקטית החדשה, ועל כן ח"ח לפורד). לי זה לא הפריע להנות מהרכב, ואני לא מתכוון לאמינות/סחירות/אוטומטיות שלו, אלא דווקא בגלל איכויות הנסיעה, בידוד הרעשים ושילוב תיה"ל-מנוע.

אני רק מזכיר לך שלא רשמתי שההגה לא מדויק, רשמתי רק שההגה לא מתקשר ...

אני ממליץ לך לא לתפוס כ"כ מההגה החדש של פורד מכיוון שהגה חלק הידראולי וחלק חשמלי אכן נותן הרגשה טובה יותר של מצב הגלגלים אבל עדיין קשה מאוד להגיע לתוצאות של הגה הידראולי רגיל (באומגה היה הגה כמו בפורד ואכן התוצאה הייתה נחמדה ביום יום אבל בנהיגות מאומצאות אין שום אינפורמציה) ...

ותיקון קטן להודעה הקודמת, ההתייחסות האחרונה היא לרועי ולא לרוני :oops:

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני רק מזכיר לך שלא רשמתי שההגה לא מדויק, רשמתי רק שההגה לא מתקשר ...

אני ממליץ לך לא לתפוס כ"כ מההגה החדש של פורד מכיוון שהגה חלק הידראולי וחלק חשמלי אכן נותן הרגשה טובה יותר של מצב הגלגלים אבל עדיין קשה מאוד להגיע לתוצאות של הגה הידראולי רגיל (באומגה היה הגה כמו בפורד ואכן התוצאה הייתה נחמדה ביום יום אבל בנהיגות מאומצאות אין שום אינפורמציה) ...

1. שום דבר לא ידמה להגה הידראולי רגיל, כמו ששום הגה הידראולי לא ידמה להגה שאינו הגה כוח (ללא תגבור כלל). מצד שני, זה נותן למכוניות של פורד יתרון על פני כאלו עם הגה חשמלי רגיל או "אלקטרוני" (כולל חדשות לחלוטין מכיוון קבוצת פולקסווגן - A3 וגולף סימן 5).

2. קשה לי להאמין שהיה באומגה הגה דומה כי מדובר במערכת תגבור חדשה לחלוטין, ששונה מהגאים חשמליים או הידראולים-חשמליים אחרים.

3. על פי מה שקראתי עד כה, ב- C-MAX העסק עובד טוב למדי.

פורסם

כמי שנוהג בקורולה המוחלפת (אחרי מתיחת הפנים, 2002) אני יכול להגיד שההגה לא בדיוק יכול להיחשב הגה מתקשר.

אמנם מרגישים כשהקדמיים מאבדים לגמרי (על מים למשל) אבל אין תחושה מדוייקת של מה בדיוק קורה במפגש בין הגומי לכביש כמו שיש בפוקוס.

אגב, נדמה לי שההגה הדראולי ולא חשמלי.

רדרוז: למה אתה קורא לה קורולע? מה היא עשתה לך רע :?:

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...