Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סובארו טנדר,ידני,1600.

איך לבצעה את התהליך הזה,

מאיזה מיספר סיבובים להתחיל[אויר]

האם המגמה היא ליסגור כמה שיותר את בורג האויר,

[ככל שסוגרים את בורג האויר,התערובת נעשת עניה או עשירה יותר?]

תודה.

פורסם

נדמה לי שכבר קיבלת בעבר ממני, על גבי הפורום כיצד לכוון. נכון ?.

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
ניגשים למכון קרבורטורים.
למרות שבמקרה הנוכחי, לנוכח שתי השורות האחרונות של השואל יש סיבה לברר קודם, מה הידע שלו, לפני שנותנים איזשהם טיפים, אבל באופן כללי, יש לי משהו להגיד:

בנאדם שרושם עצה כמו האחת בציטוט, יכול לחסוך מקום מיותר בשרשור שהוא טופס עם ה"תשובה" שלו, ופשוט לשתוק. גם לא לתפוס מקום מיותר על השרת, ותעבורת רשת מיותרת.

נדמה לי, קוראים לזה "פורום טכני", ולא "פורום הכוונת הלקוחות לבעלי מקצוע". אם היה רוצה שמישהו אחר יעשה את העבודה - היה שואל "מי מבצע כיוון קרבורטורים" או "לאיזה מכון קרב' לגשת".

התשובות בסגנון הזה מרגיזות בטירוף. לא נראה לי שהפורום הזה נועד לשיטוף של בורות וחוסר ידע.

לפותח השרשור:

מה אתה יודע על כיוון קרבורטורים? הידע שלך נשמע מאוד לוקה בחסר לאור שתי השורות האחרונות שרשמת, ואם davidmzr כבר רשם לך תגובה ולא הבנת אותה - כנראה שאתה צריך ללמוד הרבה יותר לעומק על עבודת הקרבורטור לפני שאתה מנסה לכוון אותו, ואם אתה לא רוצה - אז תן לבעל מקצוע לעשות את העבודה.

• תוכן חדש...