Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הדבקת דשבורד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לי ולאחותי אקסנט 95 ידנית ועכשיו אני רוצה להריץ עליה סט שיפוצים קטנים, את הדשבורד חוצה לאורך סדק גדול שהבעלים הקודם הזניח וסדק קטן שאני יודע שאם אני אזניח יתפתח להיות בגודל של הגדול.

אין ברצוני להחליף דשבורד, לפחות לא כרגע, אני רק רוצה לאטום את הסדקים. שאלתי היא, האם לעשות את זה עם דבק חם? סיליקון? איזה חומר יהווה מרכיב לא פוגע לדשבורד ויאטום אותו כך שהוא לא יתחיל להפתח כל שבוע, מבחינה אסטטית זה יכול גם להראות מכוער כי אני רוצה לכסות את הדשבורד בכיסוי לדשבורד. ולו מטעמי נוחות ושמירה שלא ישרף יותר בעתיד.

אשמח לחוות דעת, רעיונות ונסיונות אישיים.

תודה.

פורסם

אפוקסי זה חומר די חזק ועמיד.

יש את החומר שהוא כמו פלסטלינה שגם איתו אפשר לסגור את הסדק והוא לא אמור להסדק מהשמש הוא עמיד מאוד במפרטורות גבוהות.

החומר הראשון שדיברתי עליו נראה משהו דומה לזה:

epoxy.jpg

פורסם

בדיוק כמו בתמונה - אבל! יש כמה סוגים. קנה את זה שמיוחד לפלסטיק (30 שקל בהומסנטר). לוקח 3 דקות עבודה ומחזיק שנים. מנסיון.

אפוקסי זה חומר די חזק ועמיד.

יש את החומר שהוא כמו פלסטלינה שגם איתו אפשר לסגור את הסדק והוא לא אמור להסדק מהשמש הוא עמיד מאוד במפרטורות גבוהות.

החומר הראשון שדיברתי עליו נראה משהו דומה לזה:

epoxy.jpg

פורסם

יש לי אקסנט 97 , הדבקתי עם סיליקון שקוף , אחרי זה הופיעו חדשים. לכן אם סדקים לא עושים הרבה רעש , אל תדביק

• תוכן חדש...