Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמרו לי שיתכן וכיוון הצתה לא תקין. היתה לי תערובת עשירה-פיח על הפלגים, האם צריך לבדוק משהו במודול של המפלג? הכל תקין חוץ מזה-קרבורטור ,חוטים,רוטור,מכסה מפלג.

פורסם

זה קרוב לוודאי מגיע מכיוון ההצתה - פלאגים\חוטים...אך זה יכול להיות גם מכיוון הקרבורטור.

קשה לאמר ע"פי הממצאים שנתת.

פורסם

מדובר בסובארו DL מטופלת שהיתה אוטומטית ועכשיו ידנית, בצעתי בה אינפוזיות והחלפת פלגים לNGK פלטיניום ירידיום ,טיפולים לאחרונה ובזמן,מכונאי שבדק אמר שאין צורך בכיוון שסתומים ,מנוע שעבד רק ה60000 ק"מ ,לכן יש חשד לכיוון הצתה.או בורג אויר בקרבוטור פתוח מידיי?

פורסם

זה לא קשור לכיוון קרבורטור, או משהו בהצתה או משהו בקרבורטור עצמו, אבל כיוון בטח לא יפתור לך את הבעייה.האם זה קורה בכל זמן נסיעה באקראיות או רק בבוקר...תן עוד פרטים.

פורסם

זה קורה מידיי פעם ובצורה מאוד חלשה,לא קולות חזקים, בנסיעה בירידה כאשר אני לא לוחץ על הגז,יש לציין שבעת החלפת הגיר ,פרקתי את האגזוז מהמנוע-מ"הקרניים" והזזתי אותו הצידה ואז הצינור נקרע אבל עשו לי שם הלחמה טובה.כמו כן הברגים בין האגזוז למנוע מהודקים הייטב -כי אם לא אז התופעה גם יכולה להיות קיימת.

• תוכן חדש...