Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. שכן שלי גונב את התחתונים של אישתי מהחבל, מה לעשות ? (הוא לא מוכן להודות, הוא טוען שזה החתול שלו)

חשבתי לירות בו.

2. אני בא להעביר סרט כחול מהמחשב לנייד ויש לי אינטרנט אלחוטי (שימו לב זו גם בעיית מחשבים וגם שכנים)

ניראה לי שאותו שכן גנב לי אותו כשהו היה באויר, בין המחשב השולחני לנייד, יתכן והשכן גם גונב לי רוחב פס ?

3. גם לי נאבדה בובה, אני לא מחפש אותה אלא את הבתולין שאבדו לי עימה (למטרת מחקר)

איזה חיים אהה, רק חסר שאיזה שכן יקנה 106 ראלי , כל היום יעמוד עם מיכסה מנוע פתוח , יתחיל להחליף לי פה שמני LM, יעשה לי את הפרונט של הבית שכונה ויגזז לי עם האגזוז שלו ב 3 PSI.

אם גם לכם יש בעיות תירשמו, יש פה בעלי מיקצוע עם צווארון ירוק שיכולים ליסגור כמה פינות.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

קצת יצירתיות שיתופית.

את סרט הפורנו אתה שולח לאשת השכן, הוא מתעצבן וזורק לה את התחתונים של אשתך על הראש שלה, היא מזהה תחתונים לא שלה ומתעצבנת תוך כדי שהיא מתחילה להעיף חתולים (מהשרשור הקודם) ברחבי הבית, אחד חברי הפורום שמזהה את החתולים עפים אקראית מהחלון שולף את הביבי גאן ומתחיל לצלוף בחתולים המעופפים. החתולים שמתעופפים מהמרפסת תוך כדי התחמקות מהמטח נתפסים בכביסה ובכבלים תלויים ומנתקים לשכן את החשמל בבית. בין ירי לירי אתה שומע פססססס ומביט לכיון הבויידם, שם מתחבאה בובתך האבודה והמפונצרת, ועליה שאריות בתולין תמימות ורוטב חתולים.

מוסר השכל, אין בעיה שאי אפשר לפתור באמצעות פורנו.

אבי .פ.

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
פורסם
:roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: שלוש מילים: לא יכול לנשום!!!

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

אכן בעיה קשה, שכן השכן ללא החולצה עושה מנגל ואישתו עם התחתונים על הראש מעיפה חתולים, זה כבר לא פורנו, זה S&M. ומי מבין יותר בS&M מאשר שמר, חובב הצרפתיות. :-D

ימשיך כבודו.

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
פורסם

S&M= Shemer & Man'ul

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

רק שכחתם לקחת בחשבון שהאישה של השכן שמעיפה חתולים מעיפה אותם ישר למנגל ובגלל שהפרווה שלהם מתחילה להשרף יש עשן נוראי שמגיע לאפם של כל השכנים.

אבל זה כבר זואופיליה - ומי כמו אופיר חובב דובי אכפת לי יוכל לפרט על זה.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תוכן חדש...