Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיר מזיף

liorman
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כבר צינתי בעבר שהגיר עבר שיפוץ ליפני כמה חודשים (בארך 4 חודשים),והיום לאחר בארך 4-5K ניראה כאילו הגיר מתחיל לזיף.(גיר אוטומטי)

אז כך לאחר שהאוטו עבר שיפוץ גיר ההילוכים היום עוברים חלקים בלי שמרגישים,אבל לאחר איזה שבוע התחלנו להרגיש שעובר הילוך אבל זה יחסית זניח.

מה שקורה בזמן האחרון זה שמעבירים מי N ל R אוו D יש מכה כאזות שהיא די חזקה, והדבר שהכי מטריד אותי זה שהמעבר בין הילוך 3-4 כבר בליתי נסבל .מרגישים מכה ממש רצינית כאילו עוד כמה כאלה והגיר יתפרק.

בגלל שהאוטו עבר שיפוץ גיר לא מיזמן חשבתי להחזיר את האוטו למכון הגירים שיבדקו מה הולך עם הגיר.

לשאלות:

1 האם זה סימנים שהגיר הולך לשבוק חיים שוב?

2 אפשר לתקן בעיה כאזות?

3 אם יתברר שצריך לתקן אוו להחליף איזה חלק בגיר המוסך יתקן את זה על חשבנו? כי לא ידוע לי על אחריות כי בעל האוטו הקודם התעסק עם זה.ואני סך הכול הנהג של "שבת" באוטו

פורסם

מדובר בדיהו לגונה מנוע 2000 סמ"ק, שנת יצור2001, נבצר מפותח השרשור, לכתוב פרטים אלה, משום שהוא לא למד זאת בשעורי נהיגה, ובשעורי תאורייה!

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...