Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיבור AUX בפוקוס 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפוקוס 2007 מגיע רדיו מובנה, אמורה להיות לו כניסת שמע בתא הכפפות, אך אצלי אין.

יש לרדיו מצב AUX ולכן אני מניח שיש לו את החיבור המתאים מאחור (אני מקווה שזה צמד RCA ולא משהו אחר)

מישהו יודע איך לפרק את ה FORD CD6000?

והיכן ניתן להשיג את הכבל שמתאים לחור בתא-הכפפות?

תודה,

טל.

פורסם

אם תיסתכל על המערכת תיראה שיש לך כניסה לשולפנים ,1 מיכול פינה .

תיקח 4 שולפנים של פיוניר, ותכניס ב ארבע הפינות ,ופשוט תימשוך שתיים, שתיים ותוך כדי תשחק עם

השולפן ,וכך המערכת יוצאת ....זה יהיה טיפה קשה ,כי מין הסתם אלו לא השולפנים המקוריים, אבל

השולפנים של הפיוניר עובדים יופי

בהצלחה...

מאזדה 6 2.3 פרימיום בציר 048)

פורסם

סליחה על הבורות, אבל איפה אני מוצא שולפנים של פייוניר?

ואם יש חנות שיכולה לספק לי גם את המתאם (באיזור תל-אביב) אשמח לקבל המלצות.

פורסם

achituv,

אצל כל מתקין אודיו לרכב תוכל להשיג את השולפנים הנ"ל.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• שנה מאוחר יותר...
  • 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום

מנסיון רכב הליסינג שלי (2006), הכבל יוצא מחור בתא הכפפות מימין למעלה. בחזית של תא הכפפות וזה עובד יופי (לא כבל RCA אלא מיני-ג'ק).

האמת שלא ראיתי את הכבל ברכב החדש שלי, אבל שווה לצלצל לפורד והם יגידו לך (למה לפרק רדיו סתם)

089139111

בהצלחה, יהודה

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

יכול להיות שהחיבור שלך זרוק מאחורי התא כפפות.

יש מתקינים של דיבוריות שמפרקים את תא הכפפות כדי לשים את המוח של הדיבורית מאחוריו.

יכול להיות שהתקינו אצלך דיבורית, ולא החזירו את השקע למקום שלו.

ראיתי מקרה כזה בפוקוס שפירקתי לה את הדיבורית.

פורסם

כניראה שאין לו AUX בתא הכפפות. בכל אופן ניתן להתחבר לקונקטור בגב הרדיו ולהוציא AUX. לגבי שולפנים מומלץ מאוד להשתמש במקוריים אחרת גורמים נזק ובפעם הבאה יהיה קשה לשלוף את הרדיו.

• תוכן חדש...