Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני הייתי (יש תמונות / סרטונים?)

תום יש לי תמונה אחת מתוך הפוקוס

משום מה בגודל של 160x120

http://img516.imageshack.us/img516/1852/mvi0414qa6.jpg

הסרט: http://video.google.com/videoplay?docid=8128919036513002319&hl=en

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נתן בראש לפוקוס, אה? :D

שמש - לא ידעתי שמדובר ב2000, הייתי בטוח שמדובר ב2300 (משום מה), היא גם לא טורבו?

אם כן - אז היא באמת עגלה. :|

בכל אופן - אילו צמיגים מורכבים על הרכב? 185 מקוריים? יש שיפורים כלשיהם לאחיזה? או שמא סטנדרטית לגמרי?

נאמר והיה לרכב עוד כוח (נגיד דגם 2300 טורבו - 130 סוסים אם אני זוכר נכון [בזמנו]), אתה חושב שהביצועים שלך יכלו להשתפר? ז"א - מה שהפריע לך זה הכוח? מבחינת אחיזה היא לא עשתה "בעיות" מיוחדות?

אגב - ABS יש לך? אם כן, הוא פעל?

פורסם

כמי שהשתתף אתמול בקורס, אני חייב לציין כי היה קורס מוצלח ביותר.

הקורס היה מהנה ומאתגר, עם זמן תרגול רב יחסית, מה שאיפשר לנו ללמוד לתקן טעויות ולשפר את רמת הנהיגה.

מדהים כי דברים בסיסיים כמו כיוון תנוחת הנהיגה, ייצוב הגוף עם המדרס לרגל שמאל, תורמים ועוזרים לשליטה במכונית, כמו כן יישנו טכניקות של בלימות, שליטה במסת הרכב בשינויי כיוון ואחזקה ותפעול נכון של ההגה.

צוות המדריכים היה מעולה, עם יחס אישי והמון יידע שתורגם להערות נכונות ומדוייקות שתרמו לשיפור רמת הנהיגה בסיום הקורס.

לסיום, היה כייף אמיתי וגם כול החברה מ"קארספורום" היו נהדרים.

פורסם
נתן בראש לפוקוס, אה? :D

שמש - לא ידעתי שמדובר ב2000, הייתי בטוח שמדובר ב2300 (משום מה), היא גם לא טורבו?

אם כן - אז היא באמת עגלה. :|

בכל אופן - אילו צמיגים מורכבים על הרכב? 185 מקוריים? יש שיפורים כלשיהם לאחיזה? או שמא סטנדרטית לגמרי?

נאמר והיה לרכב עוד כוח (נגיד דגם 2300 טורבו - 130 סוסים אם אני זוכר נכון [בזמנו]), אתה חושב שהביצועים שלך יכלו להשתפר? ז"א - מה שהפריע לך זה הכוח? מבחינת אחיזה היא לא עשתה "בעיות" מיוחדות?

אגב - ABS יש לך? אם כן, הוא פעל?

האוטו מבחינת אחיזה/כוח מנוע סטנדרטי לגמרי וגם זה עד לחודש חודשיים הבאים אני מקווה. מתוכננים צמיגים 205/55/16 טובים, ועוד כמה שטויות:lol: . מבחינת אחיזה לא היו בעיות בכלל.וכן מה שהפריע זה רק הכוח, במנוע 2000 אין כוח וגם על זה אני חושב. ABS יש באוטו והוא עבד מצויין.

רפי אני שמח לראות שנרשמת לפורום, ברוך הבא.

פורסם

כמה אנשים היו בסוף בסה"כ בקורס?

אני אירגנתי את כל הקורס הזה ובסוף היו לי כמה סידורים דחופים מאוד ולא יכלתי להגיע........

מקווה לפחות שנהנתם...

פורסם

בקורס היה בסוף 10 אנשים וכמו שאתה רואה מהתגובות אנשים נהנו עד הגג, היה בהחלט כיף לא נורמאלי, חבל שהפסדת את זה בסוף

פורסם
כדאי לזכור שלא באתם ללמד את המכונית נהיגה אלא את הנהגים.. האוטו לא משנה בכלל, אפשר לעבור קורס כזה בהצלחה וללמוד ממנו המון גם על סובארו DL שנת 79.

מוטי

זה יותר מידי נכון מוטי.

היום הזה רק הבהיר לי עוד יותר עד כמה אני עדיין לא מכיר את הרכב שלי, וכמה עוד יש לי להשתפר.

הניסיון עושה את ההבדל.

!AWDSOME

• תוכן חדש...