Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כל הסבונים למיניהם רק מייבשים את הצמיג ונוצרים סדקים כתוצאה מזה כי הצמיג מעבד מהגמישות שלו הספריי נועד חוץ מלגרום לצמיג להבריק לשמור עליו מהחום , וזה שהצמיג מחליק מזה זה שטויות .

בפירוש לא שטויות :!: בדוק וידוע לכל.

מים ומברשת לניקוי הצמיג מספיקים גם ככה לא מעט מחברי הפורום מחליפים צמיגים הרבה לפני שהספיקו להתיבש.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

ג'אנטים אני מנקה עם מתלית רגילה ומים עם שמפו לרכב.. הרי רק צריך להוריד את השחור שנוצר מהבלימה לא?

למה לנקות צמיגים?? אלא אם כן נוסעים בכביש עפר וכד'

יש נוזל מיוחד שמשפריצים על הצמיג.. הנוזל בצבע לבן, מחכים מספר דקות ולאחר מכן הצמיג מקבל צבע שחור כהה חדש.. הפנצ'ריסט שלי אמר שזה לא טוב לצמיג אז אני לא משתמש..

את השם אני לא זוכר.. אני יכול לברר כשאבא יחזור מחו"ל

בכל מקרה אני לא מאמין שיש בזה צורך אלא רק שזה נותן מראה מחודש

פורסם

sonofagun.jpg

זהו המוצר אליו התכוונתם.

ברכבי הקודם שבו השתמשתי בתכשיר זה, הנ"ל גרם להתייבשות

מואצת של דופן הצמיג למרות שהוא לא היה בשמש אופן מיוחד.

ברכבי העכשווי, אני לא משתמש בתכשיר ומספיקים מים וסבון (שמפו לרכב)

כדי לשמור על דופן הצמיג במצב שחור וחדש, גם אם לא נוצץ למרחקים

כמו עם ה-STP.

זהו מוצר לא-מומלץ (לשם שינוי :wink: ) של STP.

MCS 2008

פורסם

לג'אנטים אני משתמש בתרסיס בצבע צהוב שבא בבקבוק שקוף כמו סנו לחלונות, נראה לי שזה sun of a gun, עולה בסביבות ה60 ש"ח - גם מוציא קצף וגם מנקה בצורה הכי טובה שאפשר (ניסיתי כמה סוגים)...

פעם ניקיתי לחבר את הג'אנטים (205GTI) עם נפט ואז ישר שטפתי עם מים והג'אנט יצא מבריק.

ומה לגביי צמיג שמתחיל להראות סימני התייבשות? יש רעיון?

haters will hate

פורסם

פעם ניקיתי לחבר את הג'אנטים (205GTI) עם נפט ואז ישר שטפתי עם מים והג'אנט יצא מבריק.

ומה לגביי צמיג שמתחיל להראות סימני התייבשות? יש רעיון?

1. נפט הוא נוזל שמנוני מאד, בפירוש לא הנוזל המומלץ למגע עם צמיג.

2. לרכוש צמיג חדש ולחנות בצל.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

• תוכן חדש...