Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש מוסך טוב ואמין (לא חייב מורשה) לפיאט מולטיפלה בעיר הבירה.

אם יש לכם המלצות על מוסך כזה, אז בבקשה...

כל טוב וסופ"ש שקט,

צבי הלוי

פורסם

בפיאט מולטיפלה עם מנוע טורבו דיזל (JTD) יש מע' ממוחשבת לנהול מנוע והזרקת הדלק הנה מסוג "מסילה משותפת" הפועלת בלחץ סולר גבוה מאוד.

מע' החשמל והמזגן הנם גם מתוחכמים ומודרניים ומוסך כללי רגיל יתקשה, בדרך כלל, לטפל במערכות אלו.

אם ברצונך מוסך טוב לעבודות מכונאות רגילות (בסיסיות) בירושלים אז ציין זאת ותענה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

שלום רפי,

אני מחפש מוסך שיעשה טיפול 90K רגיל לרכב. אבל יחד עם זאת, רצוי שזה יהיה מוסך שמכיר קצת את הרכב הנ"ל, כדי שידע לאתר תקלות מבעוד מועד.

מוסך שמכיר את הרכב ידע "לחפש" את התקלה הבאה ע"פ ניסיון קודם עם רכבים דומים.

אני מאמין בשיטת רפואה מונעת.

צבי

פורסם

מע' החשמל והמזגן הנם גם מתוחכמים ומודרניים ומוסך כללי רגיל יתקשה, בדרך כלל, לטפל במערכות אלו.

שוב שלום רפי,

לגבי מערכת החשמל אני לא ממש יודע, אבל מה כ"כ מתוחכם במערכת המיזוג של המולטיפה? כלומר, במה היא שונה מכל רכב אחר מהשנתון?

פורסם

לדוגמא לא תמצא במע' מזגן במולטיפלה את הטרמוסטט ואיך תגיע אל מנוע מיחזור אויר צח או הגישה אל כפתורי בקרת אורו/חימום/מזגן. האמן לי שאני מדבר מנסיון של מי שמכוניות כאלו היו מגיעות אלי לאחר נסיונות או קלקולים של בעלי מקצוע כללייים שאינם מכירים המכונית.

הדשבורד במולטיפלה אינו עשוי מקשה אחת אלא מכמה חלקים נפרדים דבר שמוזיל עלויות החלפה או פרוק (אם יודעים כיצד).

ראיתי מכונית מולטיפלה שבגלל ויברציות במרכב החליפו מזרקי סולר ותושבות מנוע כשהתקלה נבעה מגלגל תנופה פגום שהנו בעל משכך גומי וכל זאת נבע מחוסר הכרות מעמיק עם מכונית זאת.

יש עוד דגמי מכוניות שונות שחשוב להכירן היטב לפני טיפול ותיקון.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

בירושלים אני מניח שאתה יודע שיש לך את המוסך מורשה היבואן, "אוטו די" בגבעת שאול ברח' בית הדפוס (מול פלאפון ומאחורי מיצובישי :lol:). שאגב, הם היחידים המורשים בכפר הנידח המכונה "ירושלים" :evil:

היכן טופל האוטו עד עכשיו ??

להגיד לך שבמוסך המורשה הם יחפשו בכוח בעיות, בפירוש לא. אבל אם תבקש מהפועל קצת לבדוק דברים בכללי אולי הוא יעשה את זה. ואגב, אומרים: מי שמחפש, מוצא!

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם
ע"פ הרשימה הזו, יש שני מוסכים מורשי יבואן בירושלים.

http://www.vehiclesnet.org.il/moorshim/privet/fiat.htm

למישהו יש ניסיון עם איתם?

שני המוסכים המוזכרים שם הם ז"ל:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=97297

המוסך המורשה יבואן היחידי כרגע הוא "אוטו די":

http://www.fiat.co.il/agencies.php

להגיד לך שהם טובים...? הם בסדר ובאופן כללי די אמינים אבל יש עליהם לחץ בגלל שהם מורשה פיאט היחיד וגם מורשה קאיה.

לא חושב שצריכה להיות בעיה בקטע של טיפול. זו תהיה גם הזדמנות להכיר אותם ולא במסגרת של בעיה רצינית ודחופה. הטיפ היחיד שלי: לא לתת אישור מראש לכלום חוץ מטיפול לפי הספר

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• תוכן חדש...