Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוקפצת ליחידתך, עליך להגיע ל... עד השעה..."

טוב זה הגיע גם אלי. על הכוונת, לבנון. זמן חזל"ש? תשאלו את נסראללה.

אין לי מושג מתי אני אחזור, אבל אני באמת מקווה שכול זה יגמר בהקדם!

לא ייאמן, תמיד המילואים האלו מגיעים בזמן הכי פחות מתאים-בעצם אף פעם אין זמן מתאים.

האמת, יחסר לי זמן האיכות בפורום ואני מאמין שאני באמת "ישתגע" מבלי לבקר באתר בכל הימים הללו, רק בגלל זה אני מקווה שזה יעבור מהר-מישהו יודע עם זה סיבה לפטור?:-)

מבלי שום קשר, מישהו יודע על מקומות בילוי או בתי קפה טובים בלבנון, אני אשמח לכתובות.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

לא רק אתה... גם אני מחר מתחיל התארגנות למילואים.

לפי מס' חברים שאינם נראים בפורום זה מס' ימים זה לא רק אנחנו.

שיהיה לכולנו מילואים שקטים.

Veni Vidi Vici

פורסם

ה' ישמור עליכם ועל כל החיילים הנלחמים בכל החזיתות.

מי ייתן והמצב יירגע כמה שיותר מהר ושלא יהיו יותר נפגעים.

צאו וחיזרו בשלום

איתמר ג'ורג'

פורסם
הוקפצת ליחידתך, עליך להגיע ל... עד השעה..."

טוב זה הגיע גם אלי. על הכוונת, לבנון. זמן חזל"ש? תשאלו את נסראללה.

אין לי מושג מתי אני אחזור, אבל אני באמת מקווה שכול זה יגמר בהקדם!

לא ייאמן, תמיד המילואים האלו מגיעים בזמן הכי פחות מתאים-בעצם אף פעם אין זמן מתאים.

האמת, יחסר לי זמן האיכות בפורום ואני מאמין שאני באמת "ישתגע" מבלי לבקר באתר בכל הימים הללו, רק בגלל זה אני מקווה שזה יעבור מהר-מישהו יודע עם זה סיבה לפטור?:-)

מבלי שום קשר, מישהו יודע על מקומות בילוי או בתי קפה טובים בלבנון, אני אשמח לכתובות.

תחזור בשלום....

ובקשר לבית קפה זה המפה

1553412915_DT.jpg

יש לך בית קפה מסעדה ב BRISSAT ולא רחוק משם יש לך צימרים תראה במפה:-P

אם תראה את נסראללה תחתוך לו את הזקן ותיקח בתור מזכרת:-D

לא בוכים על חלב שנשפך :fist:

פורסם

אם תראה את נסראללה תחתוך לו את הזקן ותיקח בתור מזכרת:-D

הייתי חותך לו משהו אחר, משאיר אותו חי ואחת לכמה שעות מפזר לו מלח על האיזור.

היום הודיעו לי שגם אני הולך למילואים עוד שבוע, 3 ימים לפני מועד ב' ועל חשבון סמסטר הקיץ.

פורסם

קחו את זה באיזי.

תראו קצת את לבנון, דווקא נחמד שם בן פצמ"ר לפצמ"ר.

הייתי, אכלתי את הלוף והאיטריות וחזרתי. לא כיף, אבל מזכיר ימים נשכחים מהסדיר. ואם קצת מזל - תפגשו את החברה' מפעם ובכלל יהיה מצחיק.

בקיצור - חוויה אמיתית!

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אין מה לעשות, עת מלחמה ומתחילים לגייס מילואים (וגם הסדירניקים טוחנים יותר מהרגיל, גם בעורף וגם בחזית). אני רק מקווה שהמלחמה הזאת תסתיים בהקדם האפשרי, אבל עם תוצאות. שימצאו כבר את החטופים (גם את שביט בעזה).

כואב מאוד על כל הרוג ופצוע שיש בלבנון לכוחותינו, במלחמה הזו לא יהיו מנצחים, רק מפסידים.

יהיה טוב.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

• תוכן חדש...