Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

אחרי שאני חי שנה וקצת עם הלאנטיס שלי (מודל 2000 1.8) שעברה כבר שני טסטים, על אותם צמיגים, לאחר כיוון כל ארבעת הג'אנטים, איזון גלגלים שהתבצע לאחר הטסט לפני שנה, ללא כיוון פרונט. שכן בטסטים לא הועלה הנושא וגם בגלל שבנסיעה אין סטייה בכלל של ההגה והכל תקין.

נשאלת שאלה: האם יש קשר בין רעידות שיש לי בהגה במהירות של 110 ומעלה לצמיגים שמורכבים לי על הג'אנטים?

מדובר על צמיגים חדשים יחסית ועם המון בשר, ללא שום שחיקה בצד מסויים ובדופן מסויים אך לא אשקר ואומר שמדובר בצמיגים מסריחים שחורקים כמו לא יודע מה ולאחר השוואה לצמיגי יוקוהמה שהיו לי בלאנטיס קודמת יש הבדל עצום...

תודה מראש...

פורסם

מחר אדע לתת לך תאריך, מקדימה יש HANKOOK או משהו כזה ומאחורה יש HANGKANG או משהו כזה.

הצמיגים לא יבשים בכלל ויש עליהם המון בשר.

מחר אגיד לכם בדיוק.

אז מהי אמירת המומחים? יש קשר או אין

פורסם

אהלן אאוץ, מסקרן אותי להבין איך הבנת שהצמיג יבש...

לא יודע מי אתה ומה אתה יודע בתחום אבל בעייה בהבנת הנקרא בטוח שיש לך.

לילה טוב

פורסם
אהלן חברים.

אחרי שאני חי שנה וקצת עם הלאנטיס שלי (מודל 2000 1.8) שעברה כבר שני טסטים, על אותם צמיגים, לאחר כיוון כל ארבעת הג'אנטים, איזון גלגלים שהתבצע לאחר הטסט לפני שנה, ללא כיוון פרונט. שכן בטסטים לא הועלה הנושא וגם בגלל שבנסיעה אין סטייה בכלל של ההגה והכל תקין.

נשאלת שאלה: האם יש קשר בין רעידות שיש לי בהגה במהירות של 110 ומעלה לצמיגים שמורכבים לי על הג'אנטים?

מדובר על צמיגים חדשים יחסית ועם המון בשר, ללא שום שחיקה בצד מסויים ובדופן מסויים אך לא אשקר ואומר שמדובר בצמיגים מסריחים שחורקים כמו לא יודע מה ולאחר השוואה לצמיגי יוקוהמה שהיו לי בלאנטיס קודמת יש הבדל עצום...

תודה מראש...

יום טוב אדוני.

אביחי

• תוכן חדש...