Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אני חולה או משועמם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי יקירי טעוני הטסטוסטרון,

נושא השופינג כאמצעי טיפולי לא אני המצאתי ולא הנשים, להתחבר לצד נשי הוא לא בהכרח מגרעת, נהפוכו, ובנתיים על פי סקרים לא מעטים, אין הבדל בין גברים לנשים בקניות און ליין, כאשר במכירות פומביות דווקא לגברים יש יתרון יחסי לא מבוטל.

ומנסיון אישי, בירידי חלפים היתרון בולט מאד לחלפים, כלי עבודה, עתיקות למיניהם (הוא), מול דיוטי פרי (היא).

לירוי קנה עוד הרבה כלי רכב אספנות, עמית המקורי חדל אבל, קנה את המיועדת הבאה והצטרף למועדון החמש.

שבת שלום

אירית

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
האסקורט עומדת לה כמה חודשים , הסיריון עומדת, הקסארה בשימוש אינטנסיבי ואני מתקשר למודעות מכירה כדי למצוא משהו אטרקטיבי.

מבין אותך

בנצי נוסע ברכב צרפתי?? אני לא מאמין??

נמאס מקופסאות הפח?

פורסם

לא יודע מה קרה לך, יכול להיות שהתברגנת (סביר להניח) או התבלגנת (לא משתקף לפי מצבה של הקסארה) אבל בפעם הבאה שאתה פוגש אותי בנסיבות חברתיות בפעם הראשונה מזה כמעט שלושה חודשים ומציע לי לשדרג את הפלאפון - אתה יכול ללכת לישון על הספה.

מה זו ההודעה הקולית הזו, אה?!

נציגי שירות - נמאסתם! :evil:

:wink:

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם
אוקי יקירי טעוני הטסטוסטרון,

נושא השופינג כאמצעי טיפולי לא אני המצאתי ולא הנשים, להתחבר לצד נשי הוא לא בהכרח מגרעת, נהפוכו, ובנתיים על פי סקרים לא מעטים, אין הבדל בין גברים לנשים בקניות און ליין, כאשר במכירות פומביות דווקא לגברים יש יתרון יחסי לא מבוטל.

ומנסיון אישי, בירידי חלפים היתרון בולט מאד לחלפים, כלי עבודה, עתיקות למיניהם (הוא), מול דיוטי פרי (היא).

לירוי קנה עוד הרבה כלי רכב אספנות, עמית המקורי חדל אבל, קנה את המיועדת הבאה והצטרף למועדון החמש.

שבת שלום

אירית

מתוך מציאות קשה ואכזרית של ה-"היד המחזיקה באשראי"...או... "אני הגבר בבית, ואשתי אפילו הדפיסה לי את זה על הסינור..."-שבת שלום-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

חברה היום בוצעה קניה והעברת בעלות .תמונות היו מחר אם האוטו יגיע בנסיעה של כמעט 300 ק"מ

מה שאני יכול להגיד על האוטו שקניתי שהוא לא רק לא יפה הוא אפילו מכוער.

פורסם
חברה היום בוצעה קניה והעברת בעלות .תמונות היו מחר אם האוטו יגיע בנסיעה של כמעט 300 ק"מ

שחור אבל גם לבן?

פורסם

0

לירוי

נכון שזה כייף?

משהו חדש?

התחברת לצד ""הנשי שלך"", עשית שופינג, נכון שזה מסעיר?

התחדש ושהיא תביא רק נחת!

אירית

• תוכן חדש...