Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תזכורת: אברהם פורת, 5 שנים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום ו' האחרון, ה-14.7, חל יום השנה החמישי למותו של אברהם פורת.

האזכרה, שהיתה אמורה להתקיים מחר, נדחתה בשל המצב הבטחוני. זה לא כל כך משנה: אזכרה זה ענין טכני. הרי לא ממש צריך אזכרה בשביל לזכור מישהו שהיה חשוב לך, שהיתה לו משמעות עבורך, שאהבת. זו הזדמנות להפגש שוב עם חלק מאלו שעבורם הזכרון והגעגועים לא נמוגים עם הזמן, אנשים שבימים כתיקונם אולי אין הרבה שמחבר ביניהם. אירוע חד-שנתי בו הזכרון מתעצם ומתחדד דווקא בגלל שהוא נחלת רבים.

מצב בטחוני... אני מנחש שאילו פורת היה עימנו, הרי שבימים אלו הוא היה הולך ומבצע נסיעת-מבחן בכביש הצפון ומזגזג בין המובילים וההאמרים, דווקא בשביל הפרינציפ. ומוציא מזה, איך לא, כתבה מדהימה.

אני לא ממש יודע מה אני מנסה לומר כאן, חוץ מאשר להזכיר לאלו מכם שהכירו אותו (בעיקר מעל דפי העיתון, כמובן): חמש שנים.

טל

Porat-800.jpg

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

קראתי כתבות של פורת, כתבות על פורת, מכתבי פרידה וכו'..

אבל בשום מקום לא קראתי איך הוא נפטר..

אפשר לדעת או שזה סיפור אישי ?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

הוא נהרג בהתרסקות מסוק

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לצערי לא זכיתי להכיר את פורת במציאות, אלא רק מעל דפי העיתון. ואולי זוהי בעצם דרך לא רעה בכלל להכיר את האיש, שכן נהנתי, החכמתי ולמדתי מכל אחת מכתבותיו. הוא בהחלט מהווה השראה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אחד הכתבים הכי טובים שעולם הרכב הוליד.

אני בטוח שאם הוא היה איתנו כאן הוא הוא היה איתנו כאן.

אני אישית מתגעגע לכתבות המלאות אישיות שלו.

• אחראי פורום
פורסם

אני מאוד מתגעגע לכתבות שלו, מספיק לקרוא רק כתבה אחת כדי להבין את הייחוד.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

פורת היה אחד בדורו

הייתה לנו פגישה קבועה אחת לשנתיים בתערוכה בפרקפורט

איפא, כמובן, בתצוגה של סאאב.

מקצוען אמיתי שאהב מכוניות ומטוסים.

דוד נמרי

פורסם

יהי זיכרו ברוך

קראתי את הכתבות שלו באוטו... כתבות שריתקו אותי לעיתון מבלי יכולת תזוזה עד סיום הכתבה

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

לא זכיתי לקרוא הרבה כתבות שלו, את המנוי שלי עשיתי בגיליון 186-הגיליון בו הודיעו על מותו.

אבל יש לי כמה גיליונות בודדים לפני 186 ושם היו כתבות של פורת, כתבות פשוט מעולות ומהנות לקריאה ברמה שכמעט ולא ניתן למצוא היום ב"אוטו".

חבל שהוא לא איתנו.

יהי זכרו ברוך.

• תוכן חדש...