Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכוניות שעוד לא ראיתי ב MDC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אריק הבעיה שאתה מנסה לעשות מג'ימקאנות טראק דיי וזה לא. ג'ימקאנה זה איזה פשרה ארץ ישראלית לצערנו שאנחנו נאלצים לבחור בלת ברירה בג'ימקאנה באין מסלול.

.

אמממ.... לא נכון.

AUTOCROSS זה ספורט מוטורי מאוד מאוד מפותח ומכובד בכל העולם, אין כאן כל "פשרה ישראלית" . תעשה חיפוש קטן על SCCA ו SOLO I & II ...אולי תבין.

לא טוב לך, חכה למסלול שיבנה. חכה עוד יותר עד שיתנו לך לעלות עליו עם הפרטי שלך. אף אחד לא מחייב אותך להשתתף או לאהוב את זה.... אבל ראבאק אנשים, אם אתם מתכוונים להביע דעה - לפחות תדעו על מה אתם מדברים.

http://www.scci.co.il/

The Sports Car Club of Israel

• תגובות 149
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הבנתי(בערך) שאתה מתכוון לנצח את עצמך בערזת כך שתשתפר(לפחות זה מה שאתה אומר?!).

אין שום רע בזה שהוא ינסה כל הזמן להשתפר ולשפר,

זה חלק מהספורט לא?

ושמך הוא "חולה ג'מקאנה" אז תספר לנו מי אתה ועל מה אתה נוהג...

[URL="http://www.scale-forum.com/"] [/URL]הלחץ של הילדים היה חזק עליי, הלכה הS4 חזרנו שוב לאסתי (: [U][COLOR=#22229c][b][url=http://www.facebook.com/album.php?aid=2009172&id=1346995126&page=2#/profile.php?id=528377437&ref=name]facebook....[/url][/b][/COLOR][/U] [U][URL="http://www.mekusharim.co.il/AlbumViewAll.aspx"][/URL][/U]

פורסם
אמממ.... לא נכון.

AUTOCROSS זה ספורט מוטורי מאוד מאוד מפותח ומכובד בכל העולם, אין כאן כל "פשרה ישראלית" . תעשה חיפוש קטן על SCCA ו SOLO I & II ...אולי תבין.

לא טוב לך, חכה למסלול שיבנה. חכה עוד יותר עד שיתנו לך לעלות עליו עם הפרטי שלך. אף אחד לא מחייב אותך להשתתף או לאהוב את זה.... אבל ראבאק אנשים, אם אתם מתכוונים להביע דעה - לפחות תדעו על מה אתם מדברים.

AUTOCROSS הוא סיגמנט קטן עד קטן מאוד ביחס לשאר הספורט מסלול, אריק גם אני יודע דבר או שניים וחיפוש בגוגל לא יוכיח שAUTOCROSS הוא איזה ספורט משמעותי.

וסתם לנתון הייבש אתה איי פעם הסתכלת על גודל המגרשים שעליהם עושים את התחרויות האלה בחו"ל?

אלה שכמובן מנסות לדמות מסלול בדרך כלל על מגרשי ענק והם ממש כמו מסלול, לא על חניה בגודל של סופר מרקט שכונתי.

לא טוב לי, זה מה יש בנתיים אני מתלונן ומשתתף זה החיים תמיד שואפים ליותר.

עובדה סתכל על הסמלון.

וראבאק... אני יודע על מה אני מדבר.

IMG_9379.jpg

14051231_95eb943966.jpg

קליאו ספורט :roll:

פורסם

למען האמת אני מעדיף גימקנה על מסלול.

נראה לכם מוזר, אולי. אני אוהב את התחרויות האלו שהמהירות נמוכה יחסית והיכולת לנצל את מלוא יכולות הרכב הן מקסימליות .

אני לא יודע איך אתה נוהג קודה. אבל אני מניח שרובנו מנצלים טוב יותר את הרכב ואת יכולתם במהירות מתחת ל 100 קמ"ש, יש יכולת לתקן טעויות ויש יכולת אמיתית לנסוע על הגבולות של הרכב גם לנהגים לא מקצועיים. במסלול מרוץ בשביל לנצל את יכולות הרכב (גם הרכב הפשוט שלי) אתה חייב להיות נהג מיומן ביותר או סתם אידיוט עם בייצים ענקיות. בלימה מ 200 ל 80 מאוחרת מדי היא הרבה יותר מסוכנת מזריקת תחת במהירות 40 קמ"ש.

אני מאוד אשמח לימי מסלול אמיתיים במסלול, אני אפילו שוקל ללכת לנורברגרינג בקרוב. אבל עדיין גימקנה בעניי תהיה תמיד אחד הדרכים שבהן נהג, כל נהג, יכול לנהוג, להנות ולהגיע למגבלות בצורה הטובה והבטוחה ביותר.

פורסם

אתה מדבר פשוט כאחד שמפחד לנסות, אתה באמת חושב שאתה עולה על מסלול בפעם הראשונה ויש מתחיל להתחרע?! הייתי בטוח שלמדת קצת מכל הג'ימקאנות שאתה משתתף בהם.

הרי אתה מכיר את הרכב שלך נכון? אחרי שאתה מכיר אותו וזה לא פעם ראשונה שלך עליו אתה עולה על מסלול ומתחיל בקצב הגיוני ומתחיל להגביר אחרי שאתה מכיר את המסלול ואת מגבלות הרכב על המסלול.

אף אחד לא נולד נהג מרוצים.

אני הייתי במספר מסלולים בארה"ב (מודה לא נהגתי) ובדרך כלל שאתה עולה פעם ראשונה זה יהיה גם עם מדריך.

עכשיו סלח לי אבל ג'ימקאנה מהסוג שאנחנו עושים בארץ הקודש (והייתי ביותר מאחד או שתיים) אתה לא מגיע למגבלות האוטו ולא נעליים אם אתה חושב שזה המגבלות של המיאטה שלך אז אתה טועה בגדול.

פורסם

מצטער לאכזב אותך אבל בגימקנות אנשים מתקרבים מאוד למגבלות הרכב.

אין לי ספק שתמיד ניתן לדחוף קצת יותר, תמיד ניתן לשפר אבל נהגים טובים מנצלים בגימקנות את רוב יכולות הרכב על המסלול.

ככל שהמהירות נמוכה יותר ככה נהגים יכולים להתקרב למגבלות ללא חשש.

אני מכיר את הרכב שלי מצויין. נסעתי בו בהמון גימקנות ובטיולי אקשן. עדיין שהמהירות מעל 100 קמ"ש אני פחות מרשה לעצמי להגיע לגבולות. בגימקנה לעומת זאת אני מגיע עד לקצה הגבול של הרכב מתוך ידיעה שגם אם איבדתי את הרכב, יש לי יכולת לתקן ובכל מקרה הכל יהיה בסדר בסוף.

שאל פה את האנשים שכן משתתפים, שאל את עומר, אלי, רוני, ניר, דן וכל מי שתרצה. בגימקנה הניצול של הרכב הינו המקסימאלי ...

פורסם

הכי מצחיק אותי שאתה אומר שאתה יכול להגיע למגבלות של האוטו מתחת ל100 קמ"ש... כנראה אתה מאוד מוכשר.

אני לא אתווכח איתך אם אתה מגיע למגבלות או לא, זה ספקולטיבי לגמרה.

זה גם לא הנושא.

תחרות על מסלול בדרך כלל תנצל את הפוטנציאל המלא של האוטו ולכן לרוב היא גם יותר מהנה.

גם כל ה"מומחים" פה לא נסעו אפילו פעם אחת בחיים שלהם על מסלול אמיתי, אולי מעטים מאוד.

ככה שגם הדעה שלהם לא ממש מתבססת על ניסיון של כל העולמות.

פורסם
הכי מצחיק אותי שאתה אומר שאתה יכול להגיע למגבלות של האוטו מתחת ל100 קמ"ש... כנראה אתה מאוד מוכשר.

.

תסלח לי אבל-וואו איזה שטויות!!!

יש סיבובים מסוימים שאי אפשר לקחת על 180 קמ"ש או יותר...

אז כן אותם סיבובים הדוקים או ש'יקיינים הדוקים שאתה מגיע אליהם ב70 קמ"ש הם מגבלת הרכב!

שים לב לגמר האחרון בקטגוריה של ה106ים (רק 106ים היו בגמר...) , שני נהגים מאוד מוכשרים לדעתי הסתבסבו באותו סיבוב כאשר לפני זה הם עשו אותו 3 פעמים. כנראה שבגמר הם "לחצו" קצת יותר , ניסו להדק את המגבלה אבל אופס , הם עברו את המגבלה והסתבסבו! וזה היה מתחת ל100 קמ"ש ...

בקיצור CUDA , אני לא יודע באיזה ג'ימקאנות אתה משתתף , לא זכור לי קליאו בורדו קורעת את המסלול (אולי אני טועה ..) לדעתי הג'מקאנות של "מסלולים" מאוד מהנות ומאתגרות.

אני מסכים עם ניב ! עיניין הבטיחות כאן הוא מעל הכל!

אני מבין את הכוונות שלך בעיניין המגבלות הגבוהות יותר .

קשה לי להאמין שאתה יוצא לטיולי לילה עם הקליאו ונותן תיקוני הגה מעל 150 קמ"ש .

הרי רוב הזמן רובנו (אולי לא , אני מודה , אני כן) תוקפים סיבובים על המגבלה עד ל120 קמ"ש , לאבד את הרכב במהירות גבוהה מזאת זה כבר סכנה מוחשית ביותר!

אני בטוח שאתה נהנה מהקליאו שלך עד בלי די באותם סיבובים "הדוקים" במהירויות שלא נוסקות מעל ה120 . תקן אותי אם אני טועה?

עומר.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

cuda, אני ממש לא מבין אותך.

זה יכול להיות יותר טוב? - בטוח. זה ריאלי? - לא ממש.

אנחנו הראשונים שהרימו ליגה אמיתית, מארגנים ארועים כשאין לנו גרוש על התחת, שומרים על רמה גבוהה מאוד של ארגון (ואת זה אומרים המשתתפים והצופים, לא רק אני) ובכלל, מציבים את הרף על הנקודה הכי גבוהה שאפשר.

אפשר להשתפר? ברור שכן. לצערי, לא עכשיו. למה? לא כי אין רצון. תאמין לי שאנחנו רוצים יותר מכולם. אין תקציב. נקודה.

רוצה להיות ספונסר של הליגה? נשמח. רוצה להביא לנו ספונסרים? נשמח עוד יותר. רוצה לחלק עם Mad Max ואיתי פליירים? הכי טוב.

להתלונן ולקטר זה הכי קל... אתה משווה ליגה קטנה למסלולי מרוצים בחו"ל ואני ממש לא מבין למה. כי אפשר? חוכמה גדולה... אין חוק, אין תקנים, אין שידורי טלויזיה, אין מליונרים שמשקיעים - יש רק חבורה של משוגעים שעובדים בלי הפסקה כדי לקדם נושא שהם אוהבים, הספורט המוטורי.

ושוב, גם אני רוצה "כמו בחוץ לארץ". בחיי. אבל מה לעשות שאנחנו עוד לא כמוהם? מרוצי פורמולה לא התחילו עם צמיגי עץ על מסלולי כורכר? התחילו ועוד איך. מזל שמשוגעים כמו אנזו פרארי לא הקשיבו לכל מי שבכה שנכנס לו אבק לעיניים...

אריק, ניב, עומר וכל החברים האחרים - כנראה לא נצליח לעולם להסביר את ה"שריטה". נישאר חבורה של פסיכים שמזיעים בשמש (הרי צל על המסלול לא יהיה לעולם) כדי להגשים חלום. "לא נורמליים"? - נו, זו במילא לא מחמאה כזו גדולה... ;)

וגם מי שלא מבין את הקטע - זה בסדר גמור. עדיין נשמח לראות אתכם מגיעים לארוע הבא וגם לאלו שאחריו. זה מגניב, זה אחלה וזה כיף גדול. תוכלו לזהות את הפסיכים בקלות - אנחנו אלו שניצלים בשמש ומחייכים מאוזן לאוזן באושר גדול... :mm_yeah:

גור, מסלולים - נהיגה מצילת חיים

WWW.MASLULIM.CO.IL

פורסם

תשמע לא אמרתי שאין סיבובים שאתה לא יכול להגיע למגבלות מתחת ל100 אבל בכביש או במסלול זה סיפור אחר אני לא יודע איך להסביר את זה אבל במסלול יש לך את הרוחב של הכביש את המרווח ביטחון לטעויות לכן אתה יכול להרשות לעצמך ללחוץ.

בלי קשר שבנהיגת מסלול המהירות גם הרבה יותר גבוהה.

אתה צודק לא ראית אותי במסלולים כי לא קרעתי את המסלול שם (ואני גם לא מתיימר לקרוע)

אני בכלל לא עובר את המהירות החוקית, מעביר הילוכים ב3000 סל"ד וקניתי בכלל את האוטו בשביל פוזה שמעתי שכל המגניבים נוסעים בקליאו. :roll:

והצמיגים שלי הם רק אליאנס A140 כי הם מחזיקים 10 שנים כמו בטון.

*תגובה לגורר

זה לא התחיל כתלונה על הליגה, לא אמרתי כלום על הליגה ואני שמח שמארגנים כאלה ארועים שלא תבין לא נכון הרי גם אני חובב רכב מושבע.

אבל צריך לקחת בפרופרציה כלומר אריק התחיל מזה שאיפה כל המכוניות פוזה למה הן לא באות. אז אמרתי שכרגע לליגה אין סקס אפיל זה לא מושך אנשים שהם לא משוגעים לדבר.

ברגע שיהיה מסלולים אני מאמין שיהיה אפשר ליצור לספורט המוטורי סקס אפיל כדי להביא את החבר'ה האלה זה הכל.

פורסם

אני בכלל לא עובר את המהירות החוקית, מעביר הילוכים ב3000 סל"ד וקניתי בכלל את האוטו בשביל פוזה שמעתי שכל המגניבים נוסעים בקליאו. :roll:

והצמיגים שלי הם רק אליאנס A140 כי הם מחזיקים 10 שנים כמו בטון.

יופי,

נורא קל לצאת מוויכוח מעשי והגיוני על ידי ציניות. כי פשוט אין לך מה לענות.

Back to the original - NC again.

פורסם

נו ברור שהכי קל, חלאס נמאס לי מהויכוח האין סופי. כולם מומחים וכולם צודקים.

אין לי מה לענות ומה אני מבין בכלל.

פורסם

cuda, אל תתייאש! ;)

תשמע, עזוב שטויות ובוא לMDC הבא. מה יש לך להפסיד?

תתפוס מקום טוב בצל ליד הגדר, תראה את התחרות (ואולי עוד הפתעות) ויהיה אחלה. (וכל זה ברצינות ובלי טיפה של ציניות)

לאט לאט. נתחיל בקטן, כי זה מה שיש כרגע, ואז זה יתחיל לתפוס תאוצה. עוד ספונסר ועוד ספונסר ובסוף יהיה טוב!

נוכל לסלול מסלול גדול ומרווח, עם מקום גם למרוצים, גם לאימוני נהיגה מתקדמת גם לקארטינג וגם לדראג (הא, אריק?)

רק סבלנות ואמונה. זה יגיע. בחיי.

גור, מסלולים - נהיגה מצילת חיים

WWW.MASLULIM.CO.IL

• תוכן חדש...