Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה כמו בכותרת, מקום זול ואמין, שיעשה עבודה כמו שצריך ולא חאפרית...

(רפי היכן אתה?)

אופק.

פורסם

לא יודע אם זול כ"כ,

אבל מאוד אמין ועושה עבודה מצוינת.

רדיו השרון בכפר סבא בהנהלת ברק.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תודה רבה! הרכב המדובר הוא אוודי A3 עם אימבולייזר מקורי במפתח, המתקינים הנ"ל יודעים להיתעסק גם עם זה?

פורסם

אם אתה רוצה להיות ב"ראש שקט" וללכת למקום שמכיר את הרכב מכל כיוון, תתקין אצל רדיו-מילנו המבצעים את כל ההתקנות למכוניות מקבוצת צ'מפיון מוטורס, קח בחשבון שהמחיר בהתאם, בסביבות 1400 ש" לאזעקה כולל התקנה.

גיא.

• ספונסר פורום
פורסם
תודה רבה! הרכב המדובר הוא אוודי A3 עם אימבולייזר מקורי במפתח, המתקינים הנ"ל יודעים להיתעסק גם עם זה?
אני התקנתי אצל sr system אזעקה לרכב שלי(גולף GTI 2002) ואני מרוצה עד הגג. וגם המחירים אטרקטיביים

אורן

פורסם

ידידי אין קשר בין אימובילייזר מקורי לבין האזעקה!!

רכבך אינו רכב מסובך למי שמכיר אותו

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

ממש לא!

חבר שלי נכווה ממנו, פעמיים.

אומנם הוא זול, אבל אנחנו כבר הפנמנו מה שווים דברים שמתחילים ב ז'.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
ידידי אין קשר בין אימובילייזר מקורי לבין האזעקה!!

רכבך אינו רכב מסובך למי שמכיר אותו

ידידי הרכב אינו שלי, אין מצב שאני אקנה אוודי A3 במחיר של אמפרזה GT :lol:

לגיא שגב- ניראה לך הגיוני עזעקה רגילה ופשוטה במחיר של 1400 שקל?

גם בצחוק לא הייתי חושב על זה.:screwy:

תודה רבה לכל העוזרים, :mm_yeah:

אופק.

• תוכן חדש...