Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בינתיים האולטימאטום, הוא מצד הערבים.

אם אינני טועה, קראתי איפשהו שהחוטפים טוענים שהחייל פצוע משלושה מקרי ירי.

כמה סבל הוא צריך לעבור..

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3270331,00.html

ממשלת ישראל צריכה להפיץ אולטימטום חוזר

שאם לא יוחזר החייל שליט עד 6.00 בבוקר

לא תושאר אבן על אבן בכל עזה.

ושהעולם יצעק עד השמיים.

!!!

אבל זה בחיים לא יקרה שיש לנו ממשלת שמאל כזאת , ובמיוחד ששר הביטחון שלנו זה הליצן שעד לפני שנה היה מארגן שביתות.

פורסם

מסר לממשלה שלנו

יש הרבה דברים פחותי ערך מהחיים,אין שום דבר חשוב יותר מהחיים,

וכי אדם נמדד במעשיו ולא בדבריו

פורסם
יש הרבה דברים פחותי ערך מהחיים,אין שום דבר חשוב יותר מהחיים

ונשאלת השאלה: מהחיים של מי?

אם החיים זה הדבר הכי חשוב ואין בלתו אתה צריך להיות פציפיסט, לא?!

הדבר החשוב ביותר הוא איכות החיים. אנשים, אומות, עמים, מוכנים להרוג ולההרג לא רק על הזכות להתקיים אלא, בעיקר, על הזכות לחיות את חייהם כרצונם.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

גדולים וטובים ממני אמרו שהחירות היא ערך חשוב יותר מהחיים.

אחרים אמרו שהסוציאליזם ואחוות העמים חשובים יותר מהחיים של אינדיבידואל.

יש אפילו כאלו שטענו שעקרונות באושים כמו טוהר הגזע חשובים מהחיים.

ומה אני מנסה להגיד בזה? שכן, יש דברים שיותר חשובים מהחיים, ואלו עקרונות ואידאולוגיות. אנשים מוכנים לתת את נפשם בעד מה שנראה בעיניהם כדרך שתוביל לעולם טוב יותר, ויש בזה מידה של אצילות.

השאלה מה יוביל לעולם טוב יותר היא כבר סיפור אחר...

פורסם

חמאס תעתור להאג: ישראל מבצעת פשעי מלחמה

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3270829,00.html

בתגובה הודיעו ארגוני הנאצים שיגישו תביעה נגד יהודי אירופה.

הנאצים טוענים כי פעולותיהם הפארטיזניות של היהודים פגעו בתשתיות ובזכותם ההומניטרית של הנאצים להשמיד את היהודים. הנאצים דורשים מבית הדין בהאג להוציא צו שיאשפשר את המשך ההשמדה באין מפריע.

מדינות ערב והסיעות הערביות בכנסת כבר בירכו על המהלך והודיעו על תמיכתן בו.

פורסם

יש לי אליכם שאלה שקשה לי לנסח אותה אבל אני אשתדל.

כמה חיילים הרוגים החייל החטוף שווה?

אני יודע שזה קשה אבל בכל זאת.

אם אנו יוצאים למבצע הזה עד הסוף ומוציאים את החייל החטוף ובדרך לשם נהרגים לנו חיילים, האם היה כדאי בכלל לצאת למבצע הזה?

נניח ונהרג חייל אחד במבצע החילוץ והחייל החטוף היה יוצא בחיים בריא ושלם, היה שווה לצאת למבצע החילוץ? ואם נרגו 10 חיילים במבצע, ואם 20, ואם 30? עדיין היה שווה לצאת למבצע החילוץ? ואם הגענו ליעדנו ולבסוף מצאנו (חס ושלום) את החייל החטוף מת, אז כל המבצע היה שווה את זה? היה שווה לסכן את חייהם של מאות חיילים בכדי לחלץ גופה? לא היה עדיף לנסות אופציות אחרות כגון שחרור אסירים?

אני מקווה שההודעה לא הייתה בוטה מדיי, היא נכתבה על ידיי, בשביל שכל אחד יעשה חשבון נפש עם עצמו ויוכל להגיד מה היה עושה, האם ההגיון ניצח? או הלב?

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אין פה עניין של היגיון.

צה''ל במלחמה הוא מעיין משפחה,כאשר האבא לא יפקיר את אחד מהבנים שלו.

לא משנה באיזה מחיר זה יעלה,צה''ל יעשה הכל כדי שהחייל יחזור הביתה להוריו.

פורסם
יש לי אליכם שאלה שקשה לי לנסח אותה אבל אני אשתדל.

כמה חיילים הרוגים החייל החטוף שווה?

אני יודע שזה קשה אבל בכל זאת.

אם אנו יוצאים למבצע הזה עד הסוף ומוציאים את החייל החטוף ובדרך לשם נהרגים לנו חיילים, האם היה כדאי בכלל לצאת למבצע הזה?

נניח ונהרג חייל אחד במבצע החילוץ והחייל החטוף היה יוצא בחיים בריא ושלם, היה שווה לצאת למבצע החילוץ? ואם נרגו 10 חיילים במבצע, ואם 20, ואם 30? עדיין היה שווה לצאת למבצע החילוץ? ואם הגענו ליעדנו ולבסוף מצאנו (חס ושלום) את החייל החטוף מת, אז כל המבצע היה שווה את זה? היה שווה לסכן את חייהם של מאות חיילים בכדי לחלץ גופה? לא היה עדיף לנסות אופציות אחרות כגון שחרור אסירים?

אני מקווה שההודעה לא הייתה בוטה מדיי, היא נכתבה על ידיי, בשביל שכל אחד יעשה חשבון נפש עם עצמו ויוכל להגיד מה היה עושה, האם ההגיון ניצח? או הלב?

יוסי.

תשחרר אסירים,

שבוע הבא ייחטפו עוד 5 חיילים.

וחוץ מזה, אותם האסירים שתשחרר יגרמו להריגתם של עוד XXX ישראלים-חיילים.

אין פתרון קל (אבל מה שבטוח לדעתי זה שא-ס-ו-ר לשחרר אסירים).

Back to the original - NC again.

פורסם

MCYOSSI - החייל משמש פה כתירוץ לכניסת כוחות צה"ל לרצוע , לא חושב שבאמת כל המהלך הזה נובע אך ורק עקב החייל..

למרות שגישת צה"ל קצת מפגרת - שנה שלמה עיר שדרות סובלת מהקסאמים ולא נכנסים לעזה ופה עקב חייל אחד פתאום הופכים את המפה ויוצאים לחיפוש החייל..

אבל מה - מרבית העם כבר הפסיק להתפלאות ממשלתנו המושחטת ומחוסר הרתעה של צה"ל אז כרגע קשה לקבוע את עתיד המדינה שלנו ועתיד החייל עקב המצב הנוכחי (למרות שאני מאמין שאנחנו ניכחד בקצב כזה).

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם

בעקבות ההסלמה האחרונה ברצועת עזה, וההסלמה בהצהרות הישראליות כלפי החמאס, במיוחד לאחר נחיתת הקסאם באשקלון, יתכנס הבוקר הקבניט המדיני-ביטחוני. במערכת הביטחון הבינו כי בידי הפלשתינים יש דגם משופר של רקטת הקסאם שמאיים על מקומות אסטרטגיים באשקלון. שר הביטחון, על-פי גורמי צבא, צפוי להמליץ על החרפה משמעותית של הלחימה מול הפלשתינים, ועל יציאה למהלך דרמטי שטרם נראה כמותו מאז ההתנתקות. בינתיים, נמשכה במהלך הלילה פעילות צה"ל ברצועה, ומשרד הפנים הפלשתיני הותקף פעם נוספת.

ממשלת ישראל, רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי, ואני עדיין לא בטוח בקשר ליקום..

פורסם

אתם יודעים מה, זה מתחיל לעצבן אותי

כמו ש bear כתב, שנה שלמה אני מתעורר עם השכמה מיוחדת לתושבי שדרות, ואני עוד לומד בב''ש אז ככה שאני לא נימצא פה במהלך היום, אז שנה שלמה הם מפגינים איפוק, ועכשיו כשהקאסם הגיע לאשקלון אז פתאום תיהיה החרפה בצעדים.

ולמה זה מדליק נורה אדומה אצל ממשלת ישראל, לא בגלל האזרחים שיכולים להיפגע מזה, הם הוכיחו יפה מאוד שלא איכפת להם. אלא בגלל שבאשקלון יש תחנת כוח יש בסיסי אימונים ומתקנים צבאיים בזיקים, יש בי''ח שהוא לא פרטי, בקיצור כל דבר שיגרום לאולמרט להוציא הרבה כסף לתיקונים שלו (אם הוא יפגע) אם הוא לא רוצה להפסיד קולות.

זאת המדינה היחידה אני חושב שיש זילות גדולה כ''כ לחיי אדם

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...