Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין מה לעשות. אי אפשר לבוא ולפוצץ סתם את כל עזה ממטוס. זה יגמור את ישראל.

מה שצריך לעשות זה לנתק להם מים,חשמל,דלק,כסף. שידאגו לזה בעצמם או שיאראן תביא להם. מה זה החרא הזה?! למה אנחנו במילחמה ונותנים להם הכל?? בידיוק כמו בסיפור "האדונית והרוכל" מוסר הסיפור שהעם היהודי מביא את הרעה על עצמו!

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

כמות כ"כ גדולה של מומחים צבאיים לא ראיתי אפילו בפו"מ.

עדיף לסתום את הפה. אתם לא כ"כ מבינים כמו שנדמה לכם.

פורסם
אני מחכה לצו 8.

גם אני, זה אומר מועדי ג' :-D

בקשר למה שרשמתי קודם :זה נרשם קצת בציניות.

אכן, הלוואי וזה היה כ"כ פשוט, אני מאוד מקווה שלא יכנסו שם למלכודות מוות בקן הצרעות הזה שנקרא עזה... ושכל כוחותינו ישובו בשלום.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

6 חיילים התאבדו ושניים נהרגו בתאונת דרכים בחודש האחרון. מישהו שם קוץ על זה?

מישהו מדבר על זה?

נחתף חייל , זהו, צריך לפוצץ את האולם ,להכנס לעזה.

מספיק שחייל אחד יפול בזמן המבצע (וזה יקרה),

כל זה לא יהיה שווה.

Omnia mea mecum porto

פורסם

תגיד, אתה שפוי?

מה אתה פולט שטויות, תחשוב קצת!

6

מספיק שחייל אחד יפול בזמן המבצע (וזה יקרה),

כל זה לא יהיה שווה.

פורסם

אני יסביר.

1. צה"ל במהלך השנים האחרונות הוריד באופן ניקר את כמות תאונות הדרכים והנפגעים בהן בתוכו.

2. כחלק מהערכים של צה"ל הצבא מחיוב לעשות הכל כדי לא לנטוש אף לוחם.

עד כאן עובדות מכאן דעות:

הערך הזה הוא בסיסי כי כשחייל הולך לקרב(או למשימה אחרת ) הוא יודע שלא יוותרו עליו בשום אופן.

חוץ מזה סביר להניח שאם הם ידעו שאפר לחטוף לנו חיילים ואנחנו לא נגיב הם יחטפו עוד .

אני יכול הגיד לך שאם קוראים לי עכשיו למבצע הזה אני הולך בלי לחשוב בכלל.

ואני יודע טוב מאוד מה זה רפיח....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

גדודי חללי אל-אקצה: חטפנו תושב ראשל"צ בן 62. צה"ל בודק את הדיווח. ממשלת חמאס קראה לישראל לבצע חילופי שבויים

דובר גדודי חללי אל-אקצה של פתח, אבו פואד, טוען כי ארגונו חטף שלשום בערב אזרח ישראלי, תושב ראשון לציון בן 62. בכרוז שפורסם הערב, נכתב כי החטיפה היא תגובה למעשי אולמרט ופרץ. מדובר צה"ל נמסר כי בשלב זה לא ידוע על חטוף נוסף, אך כי בעקבות פרסום ההודעה הוחלט לבצע בדיקה בצינורות המודיעיניים.

פורסם

מי אמר שלא צריך להגיב?

אבל לא בדרכים שנכשלו בעבר.

את האמוציות צריך להשאיר בצד, ולעבוד בשכל.

למה מי אתה חושב אלו שחתפו את החייל והרגו אחרים? פלסתינאי מהשורה? או חייל מיומן שעבר את כל האמונים של מחבלים.?

יש בצד שני לא רק חובבנים, יש מפעל שלם ליצור מחבלים מיומנים .

את מי להפציץ? את המסכנים שאין להם גם כך מה לאכול, ומים ,שכלב היה מסרב להתרחץ.

אין "מלחמה" במובן הרגיל, לכן כל העניין של להכנס בהם או למחוק אותם לא יעבוד. בלי קשר לדעת הקהל אולמי.

אני בספק בכלל שאלו שחתפו את החייל בכלל בעזה.

Omnia mea mecum porto

פורסם

האזרח מאיתמר - נרצח!!

גילו את גופתו ברמאללה. הם לא נתנו לו סיכוי וישר ירו בו!!

ליבי עם המשפחה השכולה.. :-(

ג'וד

CRAZY - JUDE

I'm not your angel

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...