Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

25/06/2006

14:12

מבזקים

הרמטכ"ל: ככל הידוע לצה"ל - החייל החטוף חי

הרמטכ"ל, רב אלוף דן חלוץ, אמר במסיבת העיתונאים שנערכה בעקבות האירוע ליד כרם שלום כי "ככל הידוע לצה"ל, החייל החטוף בחיים".

חלוץ הוסיף כי "הפלסטינים אחראים לגורלו של החייל החטוף, ואנו נעשה את כל מה שניתן כדי להשיבו. אין ספק שזה תפס אותנו, בהקשרים מסוימים, בלי התרעה ממוקדת".

(ynet)

פורסם

למד במנור כברי בשכבה שסיימה בשנה שעברה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ואז מזיינים את המוח כל מיני סרבנים יפי נפש שאומרים שזה לא מוסרי החיסולים וה"כיבוש" כביכול.

מוסרי בתחת שלי "הקם להורגך השכם להורגו"

תראו לי מדינה אחת שמבליגה ודופקת חשבון לכל פיפס כמו ישראל.

יאללה שניפרד כבר מהם ושיפסיקו להכנס לנו בין הרגליים,כן חד צדדית,דיבורים היו ב92' ראינו כמה זמן זה החזיק.

שיקבלו מדינה ושיפסיקו להיות בעוכרינו.

עם כל הצער על הרג האזרחים,זה ידוע שהצבא מנסה עד כמה שאפשר להמנע מזה אפילו על חשבון "איכות החיסול", במלחמה כמו במלחמה החזק שורד וכדאי שזו תהיה ישראל......

רק בישראל......

יהי זכרם ברוך ושהחטוף יחזור במהרה לחיק משפחתו ויקיריו.

פורסם

Audi A8 אתה פשוט צודק במאה אחוז.

אני רוצה לראות את ארה"ב לא עושה כלום אם היו יורים עליה קאסמים מקובה למשל, או שהיו חוטפים חייל והורגים חיילים שלהם. נראה אם הם היו מבליגים.

פיליפ, שעכשיו חזר מהלוויה של חנן ברק!

פורסם

שאולמרט ימשיך להתעסק עם המתנחלים...

הרי הם האויבים האמיתיים שלנו...

הערבים? אויבים? מה פתאום!?

הם חבורה של דובוני מחמד שאנחנו כל הזמן פוגעים בהם והורסים להם את החיים...

פשוט מחדל מה שהולך בממשלה הזאת...

תנחומיי למשפחות, כולי תקווה ותפילה שהחייל החטוף יוחזר בריא ושלם לביתו.

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...