Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זאת מערכת של מתחיל? הבחור צודק שאמר לי שהוא לא מתקרב לפורמים כי האנשים שם לא יודעים להעריך מערכת אמיתית וציוד מדהים.....

עם זאת מערכת של מתחיל, אז מה זה בישבילך מקצועי ? :|

ניב

פורסם

רוצה לשמוע על מערכת חזקה ומקצועית ?

ראית את המפרט של המערכת שלי ?

מגבר של mtX

סאב של רוקפורד (לא הסתם סאבים שיש בארץ.)

קומפוננט מבין הכי יקרים של רוקפורד סדרת פאוור

רדיו דיסק אלפין.

אממ מה עוד..

עוד מערכת..

סאב-קיקר L7

מגבר לייטנינג אודיו סדרת סטורם

קומפוננט-מורל הייבריד.

ותאמין לי שיש עוד מספיק מערכות חזקות..מקצועיות במילים שלך.

פורסם
זאת מערכת של מתחיל? הבחור צודק שאמר לי שהוא לא מתקרב לפורמים כי האנשים שם לא יודעים להעריך מערכת אמיתית וציוד מדהים.....

ניב

מתחיל ??

אולי התבלבת או שאתה מתחיל להירדם על המקלדת..

זאת מערכת של דביל -

פורסם

ניב,

האמת שהבחור לא מתחיל אלא קצת פראייר,גם אני לא הייתי מעז להתקרב לשום פורום

אחרי ששילמתי 50K לכזאת מערכת,רק כדי שלא יזכירו לי את זה.

כל אחד היה מתלהב אם היו אומרים לו מערכת ב-50K אבל למי שקצת מתמצא היה מבין

שעשו על הבחור יופי של קופה והוא כנראה לא מבין את זה,אין שום דבר מעורר התרגשות במערכת

שציינת.

פורסם

ניב

תגיד לאותו בחור שהוא יכול להשאר עם ה"מערכת אמיתית וציוד מדהים שלו", העיקר שהוא מרוצה, כל המערכת שלו כולל הכל גם לא מתקרבת ל20K אולי אם הוא החליט להשקיע לזרוק לפח כבלים בכל הרכב של ואן דן הול...

רוצה לשמוע על מערכת חזקה ומקצועית ?

ראית את המפרט של המערכת שלי ?

מגבר של mtX

סאב של רוקפורד (לא הסתם סאבים שיש בארץ.)

אני אשמח אם תסביר לי מה זה "סאב של רוקפורד לא כמו שיש בארץ" כי עד כמה שזכור לי יש את כל הדגמים בארץ כולל הTEAM RF והT2...

בדרכם הבייתה נא לא לשכוח לעבור בסניף בלוקבסטר הקרוב לביתכם ולהחזיר את הסרט שאתם חיים בו...

under construction..

פורסם

חברה היום שמעתי מערכת מטורפת בשווי של 100,000 הכוללת:

סט קומפוננט קדמי של PYLE.

בנוסף לסט יש לבחור סט טוויטרים של פיוניר הגדולים והישנים!!!

רמקולים אחוריים 6X9 של פיוניר 400W

הגברה של קליפורניה בום כל הרכב!!!

8 סאבים של KENWOOD המטורפים עם הסופה!

עכשיו ברצינות, במידה והבחור אכן שילם 50K משמע :

1) הוא לא ערך סקר שוק ותקעו לו צינור 4" ללא חומר סיכה

2) הבחור סובל מפגיעה קשה בראש.

3) נראית ממש מהופנט ליד הערימת ציוד הזאת והוא החליט בלשון העם "לעשות פוזות" ולנפח מחירים.

המשך ערב נפלא... ודרך אגב מסור לבחור שעדיף שלא יכנס לפורום אנחנו לא רוצים לבזבז את זמנו של האיש ה"מבין".

פורסם
תגיד לאותו בחור שהוא יכול להשאר עם ה"מערכת אמיתית וציוד מדהים שלו", העיקר שהוא מרוצה, כל המערכת שלו כולל הכל גם לא מתקרבת ל20K אולי אם הוא החליט להשקיע לזרוק לפח כבלים בכל הרכב של ואן דן הול...

אני אשמח אם תסביר לי מה זה "סאב של רוקפורד לא כמו שיש בארץ" כי עד כמה שזכור לי יש את כל הדגמים בארץ כולל הTEAM RF והT2...

בדרכם הבייתה נא לא לשכוח לעבור בסניף בלוקבסטר הקרוב לביתכם ולהחזיר את הסרט שאתם חיים בו...

אם תחפש בכליל באתרים שבארץ אתה תגלה שלא מפורסמים הדגמים שדיברת עליהם אלה הP2 והא P1 הם אלה שנפוצים.. לכן אמרתי ..

חוץ מזה אתה רוצה להשוות את הסאב החדש שאני הולך לקנות ליד הסאב שלך ...

יחיו הרמקולים העוותנים..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...