Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה באלטרנטור?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אבקש עזרה בבעיה הבאה:

לאחרונה, לעיתים הפסיקו לעבוד החלונות החשמליים, וזה נראה כאילו אין מספיק מתח בשבילם.

גיליתי, שכשנותנים קצת גז, הם חוזרים לעבוד, אבל גם הפטנט הזה הפסיק בסופו של דבר. בדיקה חשמלית של מעגל החלונות הראתה שהוא תקין לחלוטין והפיוזים לא נשרפים.

הרכב מניע בלי שום בעיות, כל שאר הצרכנים החשמליים עובדים ללא בעיה כולל הפנסים, המזגן ומפשיר אדים. המצבר בן 10 חודש בקיבולת 72AH.

אני חושד שהבעיה באלטרנטור, אבל אפילו חיבור הרכב בכבלים לרכב נוסף לא איפשרו את סגירת החלונות.

עכשיו נגמרו לי הרעיונות. אשמח לשמוע את המומחים...

(מדובר בBMW 318i מודל 1987, ידנית, מתוחזקת לעילא.)

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

מתנע הרכב (סטרטר) הוא הצרכן החשמלי הגדול ביותר ברכב ואם הוא פועל כשורה (הרכב מניע בקלות) אז לא המצבר או האלטרנטור הם הסיבה לתקלת החלונות החשמליים.

יתכן שרק שימון מסילות החלונות התרסיס סיליקון יגרום להם לפעול טוב אך יתכן ויש בעיה חשמלית כלשהוא.

גש לחשמלאי רכב לבדיקה.

ד"א, מהיכן אתה בארץ?.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

תודה על התגובה.

אני מירושלים. הסיבה שחשדתי באלטרנטור, היא שנתינת גז הביאה בחלק מהמקרים לשיפור במצב.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

הקושי בעליה קשה של חלונות חשמל בדרך כלל ממנגנון או מנוע לא תקין בדוק אצל חשמלאי את האופציה הזו.

יום טוב יצחק.

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
  • תוכן חדש...